Първоначално публикувано от digitalundgrd
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
track day 4
Collapse
X
-
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
-
16 35 Георги Дончев Alfa Romeo 156 1.9 JTD 01:05.31
А нещо да кажете за тази кола,1.9 пълен сток 105 коня,а................Жорката не върна газта през цялото време,на всичкото отгоре първата му сесия беше с чисто нов Корморан,който се оказа гнусен регенерат и се скъса за 5 обиколки
---------- Post added at 12:00 ---------- Previous post was at 11:59 ----------
Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщениеМного ми е интересно дали и тазгодишния фест ще намери място в Ауто Билд. До сега винаги сме били там. Тая година ме можах да видя Pinko- дано измислят нещо.
Всички , които излязоха на пистата заслужават поклон. Аз очаквах и някоя 159-ка да излезе, ама...нъц.
С такива фестове, каузата на Алфа никога няма да изчезне.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение16 35 Георги Дончев Alfa Romeo 156 1.9 JTD 01:05.31
А нещо да кажете за тази кола,1.9 пълен сток 105 коня,а................Жорката не върна газта през цялото време,на всичкото отгоре първата му сесия беше с чисто нов Корморан,който се оказа гнусен регенерат и се скъса за 5 обиколки
---------- Post added at 12:00 ---------- Previous post was at 11:59 ----------
Да ти кажа вече ме сърбят ръцете,но нещо немога да прежаля колата още,но наесен май ще се престраша,почвам отсега да си търся гуми
Иначе 156-цата иска да не знае...тоя човек ми скри шапката- така я изнасили , не върна газта, а колицата не мръдна...Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer
Comment
-
еди кадър изпратен ми от операторите.... мор то към...
Last edited by drigata; d.m.y г., 23:01.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Аз имам една молба някой модератор да отдели мненията за температурите в нова тема че на мен лично ми е интересно - най-важно е да си нправим изводите за слабите ни места като пилоти и слабите места на колите и да продължим напред стига сте се карали
ПС> Забравих да похваля и аз Русенската група, евала момчета много мъжки давахте газ особенно Абарт Съжалявам че нямах време да се запозная и поговоря с него но другия път задължително! И пичове карате подготвени коли другия път с по яки гуми, особенно ИЦИ - с тия гуми щом даде 1.0 значи ако имаш гуми си доста наолу, и както ти казах на пистата евала за времената на Сливен mисля че и там с по-добри гуми ще паднеш надолу
---------- Post added at 10:16 ---------- Previous post was at 10:12 ----------
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеПризовавам Ви излишните лоши неща да спрат защото са излишни. БЪДЕТЕ ПОЗИТИВНИ ВИНАГИ!
Към Дигиталния.... постъпил си правилно и си убеден в това, нали, взел си решение, нямало е инцидент. Има 100 начина да се избегне инцидент, но и един е правилен. Посъпил си правилно. Толкова. Както и другия колега.
Понякога е супер добре след такава случка просто да го обсъдиш с въпросния колега с думи като хора.
"Абе брат може и аз да не съм прав ама виж каква я направихме - ДА И ДВАМАТА СТЕ ГО СГОТВИЛИ" и съм сигурен че ще станете повече приятели отколкото каквото и да е. ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ПОСТЪПВА.
Иначе Дигитален евала за карането и съм сигурен, че сам знаеш, че можеш още със същата кола на същата писта да дадеш много по-добро време и това ще стане. Мисли за това не за странични неща. Мисли да изпозваш дая спирачка по-малко.
АБЕ нормално е всеки да има емоции и да е с преповдигнат адренали, състезателно или не, всеки петрол хед на пистата поглежда времената и дава газ. И то забелязах, че почти всички постъпват правилно и си следят времената - своите и целят да подобрят тях. Евала. Много хора разбраха днес къде са в класирането.
Та нормално е да има и разпри, но СЪМ СИГУРЕН ЧЕ АКО ОБЩУВАМЕ КАТО ХОРА ЕДИН С ДРУГ, А НЕ СЕ ОСТАВЯМЕ ТРЕТИ ЛИЦА ДА ГОВОРЯТ ВМЕСТО НАС КАТО В ДЕТСКА ГРАДИНА ВСИЧКО ЩЕ Е ОК. Големи хора сме
БРАВО НА ВСИЧКИ ЗАБРАВЕТЕ ЗА ГЛУПОСТИТЕ. БЕШЕ ЕДИН СТРАХОТЕН ДЕН!!!!
ще ти дам един прост пример..... за позитивизъм...
като ми изтрака мотора ... вместо да се тревожа много много за него с Жоро се захванахме да чистим гумите и джантите от масло като вътрешно изклщчвах вероятността да е счупен. Измихме гумите, колегите бяха сменили фитър наляли масло, взех от колеги да допълня запалих и дадох времe макар и с късметлийска разлика, най-добро. СИГУРЕН СЪМ ЧЕ СТАНА ЗАРАДИ ПОЗИТИВНО МИСЛЕНЕ НА МЕН И ХОРАТА ОКОЛО МЕН И 4-те човека които ми дадоха масло.
Естествено имаше и такива, които ми развалиха настроението, но такива ще има винаги. МИСЛЕТЕ ПОЗИТИВНО И ЩЕ СЕ СЛУЧВАТ ХУБАВИ НЕЩА.
ЩЕ СПОМЕНА ДАГИ и ЛЮБО... ами те цял ден знаеха, че ще счупят колата и си й даваха газ .... с УСМИВКА... мисля че се накефиха... щото са пичове, голяма работа за колата...Според мен е време да минеш на масло като за тая писта, така или иначе я караш само на писта, знаеш за какво говоря, и тогава щях и аз да мога да ти дам
, и евала че отново доказа че си талант в карането и че дори 1.6 ТС на заварка държи
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от alfatras Покажи съобщениеМА МНООО МА КЕФИШ МА, ВЕРНО НЕ СИ МАЛЪК... ГУУЛЕМА СИ
има нема 150 литра... бензин
Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщениеОпс, извиняваме се много
не искахме да го направим ...
Иначе вчера васко не се е представил иначе щех да го поздравя.....
П.П. м/у другото и ти не се представи....
Първоначално публикувано от 146_TTI Покажи съобщениеВасил Петров.............само искам да ти кажа,аз бях на пистата карах си колата която имам,направих си кефа,строших я,на другия ден благодарение на приятели я направихме и сега пак си ходя на работа с нея.А ТИ КАДЕ БЕшЕ?????????????Кам Дигиталния.......пи4 извиняваи 4е те слжих под един знаменател с един друг 4овек,които освен да саздава интриги друго явно неможе,поздрави..........
Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщениеБравооо,покажете сеПък,много ми е интересно,що не дойдохте да му говорите така на Васил вчера,а?!
Мнооого добър тон.....голяяяям пример,евала!
Прекалявате...много!Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеСамо уточнение че членовете на КАРБ се ползваха от тези привилегии, единственно заради партньорството на КАРБ и Алфисти. КАРБ не е спонсор на мероприятието.
Иначе много съжалявам, че това е първия Тракдей на който не присъствам и не карам, но за в бъдеще ще се поправя и ще бъда на пистата.Защо не и с едно AR 1,4 ТВ0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение16 35 Георги Дончев Alfa Romeo 156 1.9 JTD 01:05.31
[COLOR="Silver"]
Пълен сток хаха .. а какви бяха тези огромни облаци отзад
Знам я колата
Доволно се представи с каране на пълна газ .
За това какво ще кажете
29 36 Стефан Стоянов Fiat Tipo 1.4 01:07.35
Иначе аз лично си изкарах много добре . Радвам се , че се видях със стари и нови познайници . Благодарско на колегата M.Gruev , където ни повози на една силна машинаLast edited by drigata; d.m.y г., 23:01.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеА ти чушка почни малко да я пазиш тая кола за втори път щеше да я окотишСпоред мен е време да минеш на масло като за тая писта, така или иначе я караш само на писта, знаеш за какво говоря, и тогава щях и аз да мога да ти дам
, и евала че отново доказа че си талант в карането и че дори 1.6 ТС на заварка държи
Факт е че на Серес остана без масло, но все пак имаше нещо останало, но на Калояново НЯМАШЕ НИЩО даже и във филтъра, но ме закара две обиколки + целия паркинг колата. Може би някакъв късмет имах.
Аз освен температура на водата не виждам друго и повече от 80 градуса не видях в нито един момент.
При ме проблема беше, че просто не сменихме масло и филтър след Серес. Иначе тва с развиването на филтъра ще го реша радикално и ще постна как точно скоро.
И стига с тоя талант. Талан щях да съм ако бях на 16-7 години а не на 26. Просто ми се кара малко повече. Имам късмет към момента, че конкуренцията не се е засилила още.
А за 1.6 ТС (или както Васко му вика 2.0 ТС) мисля, че е безмислено да разкаваме, че е яко желязо и си става за тая работа.
Аз нямам никакви допълнителни радиатори или каквото и да е. Имам за охлаждане само оригиналния воден радиатор и оригинална серпентина на хидравликата.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Операторчето още е в шок сигурнохахахха... колко пъти му си приака на пича не е истина. Дигиталния за малко да ни остави без видео материал
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщениеМалко скромни снимки и от мен - ЦЪКНИ ТУК
Comment
-
Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщениеПооооочти позна около 140литра бензин.
Ми да си ме поздравил бре..хахахах
В твоя ред на мисли в публиката няколко пъти вече писах.Интрига няма само истина която не е удобна и боли.
Не си хаби копчетата на клавиатурата напразно.Alfa Romeo 145 QV
Alfa Romeo 146 TI-Turbo
Fiat Tipo 1.6 M.i-LPG
Fiat Multipla....LPG Мечка
Comment
Comment