Известие

Collapse
No announcement yet.

track day 4

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
    Ще се запознаем лично, живот и здраве, на следващия трак дей примерно...

Но кенефа ми е далеч от "подготвена кола". Единствената подготовка за пистата беше да си махна тапата от задното гърне,даже и багажника ме домързя да разтоваря

Поздравления и за софийските атмосферни Т.С-и много приятен звук прави "голямото" КуВе !

Целия трак дей беше на ниво,оспорваното класиране само доказва това !
    свиквай за Бобо това което ние наричаме коли той ги нарича с друго име ама може и да е прав
    Volvo S80 2.0 T5 180hp
    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

• Евала за снимките
      Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
      Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

• Снимките са супер

Comment

• Евала Алекс ! много яки снимки! Даже като си гледам лилавата 155ца, много готино си я щракнал ... ще си запазя тези снимки за спомен!
          Мерси и за красивата колекция от целя ден

А на другите "снайперисти" ... ИСКАМЕ ОЩЕ ... ИСКАМЕ ОЩЕ ...

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
          AR 155 2.0 16v SUPER
          Toyota Corolla 2014 S Premium
          Moskvich 2140

Comment

• Снимните ти отново са невероятни.Велик си

Comment

• Стига бре ... ще взема да се изчервя нещо ...
              Всичко опира до хъс, усет и още нещо - както се казваше в една реклама. Винаги ми е било приятно да снимам, и после да видя че хората се радват на резултатите.
              Но наистина - нека видим какво са отстреляли и другите "снайперисти" - сигурен съм, че има и други невероятни снимки от този ден
              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                Стига бре ... ще взема да се изчервя нещо ...
                Всичко опира до хъс, усет и още нещо - както се казваше в една реклама. Винаги ми е било приятно да снимам, и после да видя че хората се радват на резултатите.
                Но наистина - нека видим какво са отстреляли и другите "снайперисти" - сигурен съм, че има и други невероятни снимки от този ден
                Супер са браво
                92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
                95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
                90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
                00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                  Стига бре ... ще взема да се изчервя нещо ...

Алекс , евала , и аз успях да се видя на една снимка и то на пистата. Хубав спомен ще ми е.

Благодаря ти
                  Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
                  Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
                  Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с

Comment

• Ето и от мен две снимки да видите за какви базови автомобили иде реч - нито тапицерия имат, нито табла...
                    На тия момчета ако им се даде по една истинска кола, кой знае какво ще постигнат...
                    Last edited by drigata; d.m.y г., 23:01.

Comment

• Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
                      Ще се запознаем лично, живот и здраве, на следващия трак дей примерно...

Но кенефа ми е далеч от "подготвена кола". Единствената подготовка за пистата беше да си махна тапата от задното гърне,даже и багажника ме домързя да разтоваря

Поздравления и за софийските атмосферни Т.С-и много приятен звук прави "голямото" КуВе !

Целия трак дей беше на ниво,оспорваното класиране само доказва това !
                      Да са остава с Ици да се подготвиме подобаващо и да караме по-добре че тез двамата Феро и Нено нямаха много конкуренция
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Аз само да оправя кошницата и ще им кажа на Тях ...
                        Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

• Ей ша ма фанат лудите и ще изкорубя 147-цата Ша има интериора на двора и да насадя една седалка само тип корито, за да не се парзалям по тая кожа като луд, малко ще подобря и карането хахаха и дано сваля секунда - две
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от kocta Покажи съобщение
                            Аз само да оправя кошницата и ще им кажа на Тях ...
                            Ми аде де
                            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                            sigpic
                            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• АЛЕКС - ПОКЛОН!!!! за положения труд!
                              Last edited by ne0; d.m.y г., 00:23.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• те Русенските дядки вече си мислят за сликове ))
                                Особено аз след като тия предните ми полусликове от нови и минали два трак дея станаха годни само за задни, ще трябва да измисля едни истински сликове за предни и да се пусна в преследване на 58-цата
                                Относно хидравликата, тоя път изненадващо странно нямах втвърдяване на волана, за разлика примерно от един предишен трак дей когато ми излязоха чак 1-2 пришки, че тоя волан направо се мъчеше да ми извива ръцете в завоите.

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                                YouTube
                                evo2 600

Comment

Working...
                                X