Първоначално публикувано от abart_
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
track day 4
Collapse
X
-
Евала Алекс ! много яки снимки!Даже като си гледам лилавата 155ца, много готино си я щракнал
... ще си запазя тези снимки за спомен!
Мерси и за красивата колекция от целя ден
А на другите "снайперисти" ... ИСКАМЕ ОЩЕ ... ИСКАМЕ ОЩЕ ...
AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
AR 155 2.0 16v SUPER
Toyota Corolla 2014 S Premium
Moskvich 2140
Comment
-
Стига бре ... ще взема да се изчервя нещо ...
Всичко опира до хъс, усет и още нещо - както се казваше в една реклама. Винаги ми е било приятно да снимам, и после да видя че хората се радват на резултатите.
Но наистина - нека видим какво са отстреляли и другите "снайперисти" - сигурен съм, че има и други невероятни снимки от този ден
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеСтига бре ... ще взема да се изчервя нещо ...
Всичко опира до хъс, усет и още нещо - както се казваше в една реклама. Винаги ми е било приятно да снимам, и после да видя че хората се радват на резултатите.
Но наистина - нека видим какво са отстреляли и другите "снайперисти" - сигурен съм, че има и други невероятни снимки от този ден92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеСтига бре ... ще взема да се изчервя нещо ...
Но наистина - нека видим какво са отстреляли и другите "снайперисти" - сигурен съм, че има и други невероятни снимки от този ден
Алекс , евала , и аз успях да се видя на една снимка и то на пистата. Хубав спомен ще ми е.
Благодаря тиAlfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с
Comment
-
Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщениеЩе се запознаем лично, живот и здраве, на следващия трак дей примерно...
Но кенефа ми е далеч от "подготвена кола". Единствената подготовка за пистата беше да си махна тапата от задното гърне,даже и багажника ме домързя да разтоваря
Поздравления и за софийските атмосферни Т.С-имного приятен звук прави "голямото" КуВе !
Целия трак дей беше на ниво,оспорваното класиране само доказва това !0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Ей ша ма фанат лудите и ще изкорубя 147-цатаШа има интериора на двора и да насадя една седалка само тип корито, за да не се парзалям по тая кожа като луд, малко ще подобря и карането хахаха и дано сваля секунда - две
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от kocta Покажи съобщениеАз само да оправя кошницата и ще им кажа на Тях ...0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
АЛЕКС - ПОКЛОН!!!! за положения труд!Last edited by ne0; d.m.y г., 00:23.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
те Русенските дядки вече си мислят за сликове))
Особено аз след като тия предните ми полусликове от нови и минали два трак дея станаха годни само за задни, ще трябва да измисля едни истински сликове за предни и да се пусна в преследване на 58-цата
Относно хидравликата, тоя път изненадващо странно нямах втвърдяване на волана, за разлика примерно от един предишен трак дей когато ми излязоха чак 1-2 пришки, че тоя волан направо се мъчеше да ми извива ръцете в завоите.
Comment
Comment