Известие

Collapse
No announcement yet.

4 track day serres

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
    Група 8 - БГ групата.
    Ей, колегата ме подсети , че не съм си взел зелената карта на ГТВ-то. Трябва да я взема другата седмица !

П.П. Някой ще ми даде ли каска назаем, че щом всички сме в една група няма да можем да ги разменяме ? Или поне кажете от къде в София да си взема ефтинка каска М размер.
    На Илиенци има ефтини ментета по 30-40лв
    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Група 8 - БГ групата.
      Ей, колегата ме подсети , че не съм си взел зелената карта на ГТВ-то. Трябва да я взема другата седмица !

П.П. Някой ще ми даде ли каска назаем, че щом всички сме в една група няма да можем да ги разменяме ? Или поне кажете от къде в София да си взема ефтинка каска М размер.
      И тук има сравнително евтина и не менте от Илиянци

http://alfisti.bg/?step=module_actio...cat=159&lang=2
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение

Мерси вече звъннах на Нео да види има ли каска за мен
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Мерси вече звъннах на Нео да види има ли каска за мен
          Ако няма пиши имам една за мотора я бях купувал,ама само 2-3 пъти съм я носил!Нямам проблем да ти я дам .....
          П.п. Обаче размер незнам какъв е ...
          The new one - Lancia Delta II 1.8 16v 131hp 98'
          Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 98'
          Lancia Dedra 1.8 i.e. 92'
          ex Fiat Uno Turbo

Comment

• Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
            Това е добре че ще си карате в една група а неса ви размятали навсякаде
            Екстра ще е да . Аз вече съм предупредил и ще взема отпуск.Стягай 46-цата за път.
            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Колко вървят цените за нощувка на човек в обикновени хотелчета и каква ще е програмата за 3те дни ??
              Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                Екстра ще е да . Аз вече съм предупредил и ще взема отпуск.Стягай 46-цата за път.
                Стягам я че надолу по хубавия път покрай Благоевград ще им сипваме

---------- Post added at 14:03 ---------- Previous post was at 14:02 ----------

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение

Ти ще идваш ли
                Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• Днес пуснах отпуск, чакам петък сутринта на 25-ти да отпрашваме, дано няма сняг като тръгваме!
                  2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

• Хора аз съм аут за Серес, тъй като няма да успея да си направя колата както трябва. Ако някой закъснял иска да кара нека ми драсне на лично за да се разберем да кара на мое място като ми даде таксата за пистата.
                    145 1.6 T.S
                    164 3.0 Q4

Comment

• Първоначално публикувано от sapper Покажи съобщение
                      Хора аз съм аут за Серес, тъй като няма да успея да си направя колата както трябва. Ако някой закъснял иска да кара нека ми драсне на лично за да се разберем да кара на мое място като ми даде таксата за пистата.
                      Идвай и карай с 145-цата !

Comment

• Така значи, Петък ще е почти свободен ден за каране, като няма да се кара по предварително сформирани групи.

За събота и неделя си има точен график на сесиите по групи.

Всички да са на линия в Събота 09:00 за инструкции на пистата.

График на сесиите Събота и Неделя

списък по групи http://www.alfisti.bg/?step=module_a...alfisti&lang=2
                        Last edited by ne0; d.m.y г., 13:13.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Само в БГ групата има дизели дано да им вземете акъла от
                          AR323.01 ALFA ROMEO 156 Selespeed 99' 180hp ->KILLED BY JACKAL
                          http://www.vbox7.com/play:547cada5d0
                          Z20LET OPEL ZAFIRA ОРС 03' 200hp
                          BAM SEAT LEON CUPRA R 04' 225hp

Comment

• Първоначално публикувано от t-1000 Покажи съобщение
                            Само в БГ групата има дизели дано да им вземете акъла от
                            Да, да ни покажат пак некой червен флаг за преглед в бокса, заради черните пушеци най-много...
                            SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
                            SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
                            SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

• мухахах

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от sapper Покажи съобщение
                                Хора аз съм аут за Серес, тъй като няма да успея да си направя колата както трябва. Ако някой закъснял иска да кара нека ми драсне на лично за да се разберем да кара на мое място като ми даде таксата за пистата.
                                Напъни се и я направи или карай с друга - кефа е много голям, а и събитието е само веднъж годишно... мен много ме е яд че няма да карам, защото знам какво изпускам... Ако не е нещо фатално (с колата) се напъни да я оправиш.
                                2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
                                GSM: 0888 520 600

Comment

Working...
                                X