Известие

Collapse
No announcement yet.

4 track day serres

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Та сега неразбрах никой ли няма да патува събота???Дайте ако има някой да патуваме заедно!!!
    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• Пловдивската група ще пътуваме в събота,колегата Speeder ще тръгва от София и ще се чакаме някъде по пътя.Ако искаш се свържи с него,може да се разберете нещо.
      Alfa Romeo 156 SW`05 1.9 JTD m-jet ,150 hp ++
      Fiat Punto`98 1.7 TD,69 hp
      Alfa Romeo 156`98 1.6 TS ,120 hp-ex
      sigpic

Comment

• Ще пътувам в Събота, гледаме състезанието , преспиваме в Сандански, в неделя пак гледаме състезание и си тръгваме.
        Това е плана.

Имам едно място в колата, ако на някой му е удобно да заповяда. В едната посока също не е проблем.

Пишете ми на лично съобщение.

П.П. Ще тръгвам от София.
        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• И аз съм в една групичка с още 2-3 човека и ще тръгваме от София, само за съботния ден там.

Иначе като гледам прогнозата, на каращите май на пистата и със зимни гуми ще се изскача . Дано не де... да има повече кеф!

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
            И аз съм в една групичка с още 2-3 човека и ще тръгваме от София, само за съботния ден там.

Иначе като гледам прогнозата, на каращите май на пистата и със зимни гуми ще се изскача . Дано не де... да има повече кеф!
            Няма бе http://sinoptik.bg/?lid=100734330
            Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT

ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa

Comment

• Май ще ни жули дъжд... добре ще и малко да покараме...

http://www.facebook.com/VenturaGarage
              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Те някои пьт синоптиците не познават..........
                ALFA ROMEO 156 2.4 20V JTDM sportwagon ALFA ROMEO 155 Q4 300+++Ps.
                Alfa Romeo 145 3.0V6
                Alfa Romeo 33 1.7 16V 4x4 Аlfa spider 3.0 V6

Comment

• Е и дъжда си има добрите страни......за тия дето не са само с сликове.....
                  Да напрайте видео тва онва......Ненко - ако нямаш онбоард ще те съдя......
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                    Е и дъжда си има добрите страни......за тия дето не са само с сликове.....
                    Да напрайте видео тва онва......Ненко - ако нямаш онбоард ще те съдя......
                    ми ко вали няма как .... нямам парно.....

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Ръгни едно за временно
                      Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

• Е в крайна сметка колкото и да казвах, че няма да дойда с 45-цата, ще дойда да карам с нея. Само кажете за хотелите дали има места още.
                        145 1.6 T.S
                        164 3.0 Q4

Comment

• Дани място ще се намери. Аз като гледам и какви са температурите взех да се притеснявам.
                          http://www.myweather2.com/Motor-Raci...it.aspx?sday=3

От тук май ще тръгнем със сняг и минусови темепратури дано да са изчистили улиците , че да се доберем с летни гуми.
                          Хм, иначе за 155-цата имам 10 гуми и два чифта джанти , ама искам да съм с ГТВ-то ( а за него само летни имам) !? все си мисля , че пътя ще е чист и ще се доберем лека полека, няма да сме нинджи
                          Не0 в петък от къде ще се разберем да тръгнем, да дойда рано сутринта до сервиза или да се чакаме на ОМВ на К.Величнов ?
                          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Васе имай на предвид че ще тръгваме към 5-6 сутринта.....

Дани си има стая запазена в хотела....

Comment

• Споко бе батки, еиии тва време ви филмира. От тука сме тръгвали преди две години в снежна буря с 40санта сняг, на Серес не беше и чуло некъв дъждец приръсваше единия ден на 10 градуса поне. Па по спомен Бобо тогава със сликовете си кара у снега........

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                                Васе имай на предвид че ще тръгваме към 5-6 сутринта.....

Дани си има стая запазена в хотела....
                                Ами ОК, аз съм с групата !
                                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                                X