Гледам че цената там е същата, разстоянието кажи речи същото и ако хотела е проверен мисля че не е проблем двамата с Милен да сме там.....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Писта Серес 4-6.04.2014 - Alfisti Greece (alfisti.gr) 2014
Collapse
X
-
Ами екстра е хотела, тихо и спокойно е, има голям паркинг, стаите са чисти и достатъчно големи, с тераса... Долу има лоби бар, където лафихме и пихме до към 2-2:30 сутринтаОбщо взето нямам никакви забележки като се замисля...
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
ами добре е ще единият да види в Сирис мирис а другият в Сашо хотел и да се действа за цена.
Аз ще пробвам още едиН и тоя големия Елпида мида...накрая на града къде са гърците дали може да се счупи цената. По принцип ние (Вентура и сие) за сега сме в лайлас ама дайте да се измисли. Поне време има.
Автовоза е добра идея, но аз няма как да се възползвам.
тоз Erodios Hotel не е далеч и знам че е добре на езеротоLast edited by ne0; d.m.y г., 22:02.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Не бързайте дайте да измислим колко хора ще сме. Демек предлагам.
Да си дадем една дата примерно февруари края, на която да се срещнем и да видим кои са сигурни. До тогава да сме избрали хотел. Аз тая година съм съорганизатор ала бала и ще ги боря за цена от името на Alfisti.gr и Alfisti.bg и от името на Чъй Норис и Далай Лама. И толкоз.
Мога и сега да се пазаря но ми липсва най-важното - поне минималната сигурна бройка.
---------- Post added at 20:13 ---------- Previous post was at 20:07 ----------
по принцип Елпидата и Philippos Xeniа са тествани и... няма такива моменти като БЕСНИКА СЪС ЗМЕЯ в басейна на спа центъра с още 10-ма прости българиLast edited by ne0; d.m.y г., 11:40.
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеАми екстра е хотела, тихо и спокойно е, има голям паркинг, стаите са чисти и достатъчно големи, с тераса... Долу има лоби бар, където лафихме и пихме до към 2-2:30 сутринтаОбщо взето нямам никакви забележки като се замисля...
Затова Сирис ми е окей изцяло и за мен ще трябва една двойна стая.
Колкото до автовоза - и аз предпочитам на този тип транспорт до там и обратно, но кажете кой още би се включил и евентуални предложения за превозвач от този калибър.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Хубаво автовоз, ама колко излиза до там? Проверил ли си? И къде ще се возят хората, защото определено не може по колите, а кабината 10 човека не събира.
Comment
-
Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщениеХубаво автовоз, ама колко излиза до там? Проверил ли си? И къде ще се возят хората, защото определено не може по колите, а кабината 10 човека не събира.
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеТрезвен ли си? Единствената особеност на автовоза е че трябва да седи два дена на пистата....
Comment
-
Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщениеМай ти не си трезвен...
Comment
-
Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщениеХубаво автовоз, ама колко излиза до там? Проверил ли си? И къде ще се возят хората, защото определено не може по колите, а кабината 10 човека не събира.
Да се види колко сме РЕАЛНО желаещите и да се говори за цена, защото иначе само си търкаме клавишите.Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
А бе много се глезим май...
Автовоз за коли, които се движат свободно, а не са преработвани.
Comment
-
Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщениеА бе много се глезим май...
Автовоз за коли, които се движат свободно, а не са преработвани.
Дигиталния от тази гледна точка го казва, защото е патил.
И той като тебе сток на собствен ход миналата година, та като му падна главината с гумата точно края на деня да видиш чудо.
Ако нямаше помощ от публиката жив си беше умрял.
Който е карал знае че по гол гъз с мокри кърпички на писта не се ходи, още повече извън България.2016 BMW 320D F30 LCI M Package
ex. 08 Alfa Romeo 147 Q2 1.9 16V M-JET Garrett GTB2060VKLR Powered
ex. 02 Modified FIAT Stilo 1.9 8V JTD Garrett GT2256V Powered
Comment
Comment