Абе и да валне, надали цял ден ще е мокро....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Писта Серес 4-6.04.2014 - Alfisti Greece (alfisti.gr) 2014
Collapse
X
-
Заявилите бокс:
1.Феро
2.Милен
3. Аз
4. Венци
5. Дектър - Тони
6. Жоро Сажди
7. Маджед
8. Лотус София.
Така и ще бъдат боксовете.
Естествено ако искате - МЕНКАЙТЕ СЕ!!!! бокса е по 100 лева на човек за 3-те дни.
МОЛЯ НОСЕТЕ СИ ЕВРО!!!!!!!!!!!Last edited by ne0; d.m.y г., 11:53.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеБатка сори, ти си ЦФ3 двигател и си спънат софтуерно......Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеОтново си у гоуема грешка,евро 3 трънци
Евро 3 е казах, има и катализатори...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеТи ся що ми разваляш закачката бе охлюф......
Евро 3 е казах, има и катализатори....Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Majed_146 Покажи съобщениеЩе гледаме до 8:00 да сме в софия на изхода, живот и здраве с ИЦИ и Ванката
Поздрави Маджед
Лек път на всички и ще се видим на трасето.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Най-доброто ми време от днес 1:38. Все още се уча да го карам купето. Няма много общо с алфата. Като цяло има потенциал за 1:35-1:36 в този си почти стоков вид. Проблема ми е главно в кипящата на 5тата обиколка хидравлика и страха, който имам заради миналогодишния неприятен инцидент с алфата на серес....Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Времената от днес : http://www.mylaps.com/en/classification/3003177
Днес карах само 5 обиколки и дадох 1:36. Утре дано повечето паплач да се разотиват и да е сухо, ще гоним по-ниски времена, колата можеЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Вече на родна земя, нямаше смисъл да се дреме и неделя, катастрофално представяне впредвид какво е давала като времена колата на Серес и какво мисля че може да даде, но с коли и проекти като тези грешки са доста възможни......
Като цяло задницата беше проблем, монтажа на задните амортисьори в частност......спука се още петък маркуча към масления кулер, покарахме малко без масло, ще погледнем през картера биелните тенекии как са, може да се мерне и компресия профилактично, че на тоя етап с двигател изобщо не ми се занимава....
Добре поне че отново наш човек ще е начело......не ми се вярва елините да паднат под 1.30 рязко и изненадващо......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Еххх случват се проблеми. Няма да се предаваш само. Видео има ли да оплакнем малко окото и ушите?Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment