бе то щом мойта бабка хапна едно голфче 1.6 бенз! се чудя како им се палите на разни голфове, кадети и тям подобни. по-интересни ще са гонки с ланча фиат бмв... напоследък и сеатчета се появяват добри...
Известие
Collapse
No announcement yet.
И пак за Голф 2 vs Alfa 155
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Абе според мен нещата зависят много и от задкормилното устройство тaка че всяка гонка си е за себе си.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolioДобре де, аз не разбирам кой е станал смешен? Най наточеният Голф едвам бие най слабата Алфа от горния клас. Това ми прилича на вица дето един борец видял друг да играе шах с кучето си и възкликнал: "Ей какво умно куче! " a оня отговорил: "Кое му е умното бе, аз водя с 3:2 игри!!!"
Comment
-
А бе то че е тека е точно така, само дето въпросния Golf тежи 950 кила...а не 1254. То си е логично направо.
Comment
-
Първоначално публикувано от ShoxXxА бе то че е тека е точно така, само дето въпросния Golf тежи 950 кила...а не 1254. То си е логично направо.
докато не се премерят не може да се говори как 1.7 била гти не го вярвам
Comment
-
Първоначално публикувано от 75 2.0 turboПървоначално публикувано от koolioДобре де, аз не разбирам кой е станал смешен? Най наточеният Голф едвам бие най слабата Алфа от горния клас. Това ми прилича на вица дето един борец видял друг да играе шах с кучето си и възкликнал: "Ей какво умно куче! " a оня отговорил: "Кое му е умното бе, аз водя с 3:2 игри!!!"
Comment
-
Ми Куку ако не го е дал....тамън ще го видя това чудо как вървиsigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Няма шансове пробвано е и на 400м и на дълго0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от poohПървоначално публикувано от alfa userДа натъртя, че става дума за стандартните (т.е. без доработки) :
- Alfa 155 1.7 TS 8V
- VW Golf 2 2.0 GTi
Единствения "тунинг" по двете коли беше спортен конус-филтър, и че Голфа беше мнооого нисък.
В крайна сметка на 400 м Алфата беше с половин дължина пред Голфа, а на 1 км ВЕЧЕ Голфа изпревари ... И за да не съм голословен - за който не е гледал вече този клип :
Всички дружно да се наредим и да "припикаем" немското автомобилостроене?....или за някой който го мъчи екзистиалния въпрос "Боже защо си купих Алфа?"Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Първоначално публикувано от SFINKSNiakoi probval li se su WW Golf VR6
Toia model nema Alfa deto da go umori
Последно предупреждение, пиши на кирилица
всеки следващ пост на латиница ще бъде трит
освен това, поне гледай тези теми откога не са актуални и си пускай нови !
ето виж това филмче и после пак си помисли дали нема такава Алфа
http://koko20.hit.bg/003.wmvALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
ALFA ROMEO 33 1.5 TI
Comment
Comment