Известие

Collapse
No announcement yet.

Аз рейцър?!?!Да да?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от hondoman
    Еми да сьс сигурност ще бие 1.6 тс-а, ако разбира се 1.4-та не е пипната нещо тогава ще стане интересно
    Че и да е пипната, пак много ме съмнява. От 103к.с до колко може да я докара, че да бие 1.6 ТС. Е говоря за малко пари де. Не да са хвърлени безумни суми за тунинг.
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Бахти от един офтопик коментар за БМВ му напълнохте на момчето темата хехе
      Honda CBR 954RR, Range Rover Vogue V8

Comment

Виновен
        155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Да не ви пука...То и мойто е една тема
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
          by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от Пепи
            Тръгвам си аз спокойно , Втора лента , и той ме изпреварва ... аз си викам - BMW и Голф няма да ме изпреварят , квото ще да става - имам си за компания още двама с мене , и почвам да набира м ,при което около мене само викат - аре бе , нямаш шанс , нямаш шанс ... боли ме ...
            И набира нашата алфа - 110-120-130 и настигам Бавареца ... вече набирам , и давам мигач да го изпреваря , минавам до него , и тоя само почва да го настъпва - дръпва ми напред - така ли ... дай педала до дупка , и на 130 , момчето дето викаше , че нямам шанс , му секна думата , и главата му се удари отзад в облегалката , при което Алфата почва да набира зверски - 130-140-150 и вече съм наравно с него , още малко натискам , и става 160 при което давам мигача и с резка маневра минавам в дясно , той дава мигач да ме изпревари , аз съм отпуснал педала , дава мигач да изпреварва , натискам педала , вдигам 180 и той остава отзад .. на разклонението Нови Хан (малко след "бабунката") не го виждам зад мен ...

Доволна работа
            Тя темичката верно стана много интересна, ама горното изказване е на човек, който или ходи на сън или сънува, докато ходи. Не искам да се заяждам, ама просто много се дразня на такива рацери къде с безакълието си могат да причинят толко неприятности, че им е бедна фантазията. А пък и като тръгнат с техните "бегачки" с 1.4 мотори къде чупят вратове просто се чудя откъде си ги измислят тия истории.
            Alfa Romeo 145 Boxer 1.6 I.E. 8V 103 hp

Comment

Абре искам да питам...Абре Софиянци защо не се качвате по бояна? Дайте малко повечко талиански бегачки да се събират
              by RUBIG service

Comment

кво сте се заяли с ПЕПИ бре кое му е ненормалното да избега на един баварец
                Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от VFTI
                  Абре искам да питам...Абре Софиянци защо не се качвате по бояна? Дайте малко повечко талиански бегачки да се събират

ти къде си ....

щот на Бояна сме всяка вечер

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                  Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0
                    Първоначално публикувано от VFTI

ти къде си ....

щот на Бояна сме всяка вечер
                    Ами идвах миналата седмица в Събота... И имаше само 1 алфа.. И тя беше нашата (ходих с приятел)..И мина само още една и толкова...и дръпки нямаше?... Бяхме на ОМВ..>Ще го видим тази седмица където се задава какво ще е, а аз ще пиша като докарам кучката :P
                    by RUBIG service

Comment

Вярно много малко алфи ходят там почти не сьм виждал само един пьт дойте една алфа 145-ца незнам дали е от форума ама ревеше много яко напьлни ми душата хондата ми не важеше по звук пред тая алфа беше червена на цвят, беше една неделя миналата година абе мазало би една астра тогава а момчето което я караше беше голям пич доста си говорехме с него обаче така и не му разбрах името

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

Първоначално публикувано от alfista146
                        Не се заяждаме. понавървява си колицата за 1.4 и си дърпа доволно. Не може да се каже, че е тромава. Ама.... чак пък.
                        -Първа-втора-трета..... лява лента, дясна лента, 160.... 180...... Айдееее няма Баварки, няма Ферарита.
                        sigpic
                        ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77
                          Не се заяждаме. понавървява си колицата за 1.4 и си дърпа доволно. Не може да се каже, че е тромава. Ама.... чак пък.
                          -Първа-втора-трета..... лява лента, дясна лента, 160.... 180...... Айдееее няма Баварки, няма Ферарита.
                          сеедно ти не си изпотявал некой бизон отзаде аре моляви се
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77
                            сеедно ти не си изпотявал некой бизон отзаде аре моляви се
                            Абе аз съм изпотявал ама то като прочетох онова неговото и ме лепна параноята, че нещо моята хич не върви пък като знам, че тя се е доказала над това дето съм претендирал..... Но със сигорност не бих се изказал така като него. Въртене на гуми на трета, ала-бала, бегачки-мегачки първа... втора... трета... шеста.... осма Абе изобщо като му четох постовете и унемях. Потресен съм Все едно не 1.4 ТС а нещо близко до катапулт кара
                            Иначе нищо лично де. Дано не се разсърди пича, че направихме толкова историческо изказването му.
                            sigpic
                            ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Рацерски истории всякакви.
                              Аз веднъж с баницата ( Сitroen C15D-50кс.) дръпнах една G55 AMG на цариградско... хехе

само дет пак флъдиме темата на пича
                              Honda CBR 954RR, Range Rover Vogue V8

Comment

обаче много ви е кеф да насирате некои
                                sigpic

Comment

Working...
                                X