Известие

Collapse
No announcement yet.

Дръпки vol.2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

все пак всеки може да изказва мнение нали или се бъркам и що някои със по стара кола да не се дърпа със някои със по нова кола и да земе да го бие и що да не сподели тука във форума какво лошо има във това важното според мен е какъв звяр има под капака на колата а не коя година е колата
    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy`
      все пак всеки може да изказва мнение нали или се бъркам и що някои със по стара кола да не се дърпа със някои със по нова кола и да земе да го бие и що да не сподели тука във форума какво лошо има във това важното според мен е какъв звяр има под капака на колата а не коя година е колата
      Пък на който му се струва смешно-нека се смее колкото си иска
      155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Първоначално публикувано от nastybg
        Първоначално публикувано от VFTI
        Първоначално публикувано от hsr
        Първоначално публикувано от SFINKS
        ....... Не мисля, че колегата SFINKS имаше за цел да си заяжда или нещо подобно просто каза неща, които са си вярни ...
        1.Технологиите се развиват следователно се очаква кола след 2000 да има по-добри характеристики от тази 94-та и т.н.
        ........
        Да бе да ............. не си сигурен за технологиите ............... кола 94 защо да не е по-бърза от кола 2005 , еднакви кубици и еднакви коне ..... мисля ,че доста коли от 94-та ще са по-бързи поради ФАКТА,че са доста по-леки,заради нововъведенията в по-новите модели...............
        При мене е следната история ......... аз със моята дърта кранта и Алфа159 2.2 ГТС
        На магистралата от Бургас към СФ! Сигурно му бяха нужни 4-5 км(няма душа тая кола) ,за да ме изпревари едваааааааам едваааааааааааам . язък за тия 30 коня отгоре и за факта ,че е 2007-ма.Пича с със 159-ката ми е познат,така че,информацията е достоверна!
        Alfa156 Against All

Comment

даааааааа годините нямали значение

ко ше кажеш за коли 84 или 74 по добре , че там са още по леки и нямат нововъведения дето да ги ограничават и им тежат

Comment

ко ше кажеш за коли 84 или 74 по добре , че там са още по леки и нямат нововъведения дето да ги ограничават и им тежат
            Едва ли има,някой който да твърди,че годините нямат значение,но не е никаква гаранция,че когато колата е след 2000 г. то задължително ще върви повече.Има достатъчно коли 94 г,че дори и 84 г.които ще създадат доста ядове на доста от по-новите И точно за това за мен е голяма глупост да се твърди,че старите коли ВИНАГИ са по-бавни
            155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Re: Дръпки vol.2

Първоначално публикувано от 1912
              Първоначално публикувано от ShoxXx
              Дърпайте се колкото искате без опасност за околните и внимавайте!
              И бъдете реалисти. няма нищо срамно да паднеш. Важното е това да те стимулира да направиш колата си по-бъра. Иначе е най-лесно да напишеш тук, че биеш всички и всичко.
              Успех!
              това наистина е така страшно много съм стимулиран да направя тъпата кола бегачка заради гадните хонди
              Колега да не те е наказала някоя японка бре

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner
                Преди няколко дни една 156 1,8 ме наказа по Цагиградското а пък преди 2-3 седмици една светла май бяла 155 2,0 16в яде бой на телевизионната кула . Тоя втория го гоних от централна гара . Ако е някои от наште да свирка
                За 155 незнам, но аз бях със 156цата
                А преди два дни баща ми си взе новата 320 и го наказах и него мн лошо... нз дали нещо по алфата ми не е пипано...
                Alfa Romeo 156 1.8 TS

Comment

Преди година бях свидетел как една "стара кошница" Алфа 156 2.0 Т.Спарк отупа здраво една нова Алфа ГТ 1.9дизел(150к.с.).Така че годините нямат значение. От значение е само тех.състояние, съотношение тегло/к.с. и ШОФЕРА най вече!!!!
                  Alfa 145 2.0TD 97g
                  Alfa 156 1.8T.Spark 99 sport packet

Comment

Чакайте малко бе хора, кой говори за годините, тва има значение но не е най- нажното. Тука въпроса беше за колегата дето сигурно има две гонки у целиа си съзнателен живот, ама иначе бие всичко наред. А за тва че новите технологии са по- добри от старите мисля че няма смисъл да се оспорва!
                    156 V6 turbo

Comment

Цялата работа е, че СФИНКСА нищо не разбра от това какво искаше да каже РАДКО
                      Още с първия си пост по темата отиде в десета глуха пич
                      А от там се подведоха и другите след теб
                      ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                      sigpic
                      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Re: Дръпки vol.2

Първоначално публикувано от hondoman
                        Първоначално публикувано от 1912
                        Първоначално публикувано от ShoxXx
                        Дърпайте се колкото искате без опасност за околните и внимавайте!
                        И бъдете реалисти. няма нищо срамно да паднеш. Важното е това да те стимулира да направиш колата си по-бъра. Иначе е най-лесно да напишеш тук, че биеш всички и всичко.
                        Успех!
                        това наистина е така страшно много съм стимулиран да направя тъпата кола бегачка заради гадните хонди
                        Колега да не те е наказала някоя японка бре
                        да един прелуд 2.3 160 коня ама не е в това въпроса всеки който иска бегачка си купува няква хонда .тука имам едни приятели много им вървят хондите и заради това съм се амбицирал и моята да тръгне поне малко повече
                        вчера се пусках с един голф 4 1.9тди и доста прилично върви досега не се бях пускал с печка ама .. само 2 коли го наказах
                        alfa 164 t.s ex
                        tipo 2,0 16v turbo ex
                        opel astra amnesia ex
                        megane 2 ex
                        alfa 159 jtd ех
                        audi A6/S TQ 330+
                        audi a4 b5 1,8 TQ 500++
                        alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77
                          Аз много добре го разбрах какво има предвид,а именно не че неговата кола е най-бързата в този клас,а просто колите с които е имал късмета да се дърпа са се случили по-бовни но не там е въпроса.Просто не съм съгласен(а и май не само аз),че по-старите старите коли задължително са по-бавни от по-новите
                          155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Първоначално публикувано от hsr
                            Първоначално публикувано от Nasko_77
                            Аз много добре го разбрах какво има предвид,а именно не че неговата кола е най-бързата в този клас,а просто колите с които е имал късмета да се дърпа са се случили по-бовни но не там е въпроса.Просто не съм съгласен(а и май не само аз),че по-старите старите коли задължително са по-бавни от по-новите
                            Ами точно де
                            Това искаше да каже момчето. Просто не е падал от такива до момента А не, че не може да стане. Ама СФИНКСА щото е фен на Немцкото и веднага се зачепи. И не го е разбрал правилно плюс това.
                            И аз не мисля, че по-старите коли задължително са по-орязани от към динамика от по-новите. Даже доста от новите модели на редица марки са много зле
                            ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                            sigpic
                            ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

на 7,8,9 септември съм в Пловдив има една много яка 164ка може да се пуснем да я видя в действие дали найстина е толкова яка
                              Fiat Punto 1.4GT 1996
                              Hyundai Tucson 2.0 2007
                              Renault Clio 1.5 2019

Comment

Не съм съгласен със вас, и аз мисля че по- новите коли са по- мощни от по- старите, като разбира се говоря за една и съща кубатура. Жив пример за това са БМВ! Старата 318I Е36 е 115к.с , а новата е 140к.с, друг пример са Хондите и Аудитата при тях новите двигатели са 1.6 160к.с, 1,8 180к.с , а старите са доста по-слаби. Другото което е налице е остаряването на двигателя, износването и т.н. неслучайно като некой каже "моита е 150к.с", хората го питат "а от тях колко са умрели".
                                И последно ще кажа - Ми че като старите двигатели (технологии) са същите или дори по-добри от новите, защо според вас фирмите производители хвърлят некви неземни суми за разработване на нови????
                                Иначе никой не казва, че от стара кола бегачка не става, тва е друг въпрос
                                156 V6 turbo

Comment

Working...
                                X