Известие

Collapse
No announcement yet.

Дръпки vol.2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Наказателна акция с алфата тази вечер

Мисля да направя още 1-2 гонки за сверки и след това вече ако някой ме предизвика, че прекалено много ми станаха стартовете...

Резултати от тази вечер:

Поло 1,4 16V 100коня 99г. с генерация и филтър ->до 130км 1кола и половина...Нагоре вече става срашно... 2:0 за мен

Опел Астра ГСИ..яката ралта-115коня 8V С валове и чип+генерация и филтър-->До 130км 1кола...Нагоре става страшно 2:0 за мен

Нисан NX100 1,6 102коня --> 4коли разлика в моя полза.

Алфа Ромео 155 2.0 16V --> До 140км един калник преднина...?!?!?! За първи път ми се случва да го бия Вальо..До сега винаги ми е правил 2коли?!?! Или неговата кола не е наред(най-вероятно) или аз НЕ си въобразявам и моята кола се е поотпушила и почна да върви повече...

Абсолютно сток съм с гадната тежка и удушаваща изпускателна система и обикновен филтър...

Преди беше много зле, но сега явно започва да се подобрява :P
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от hondoman
      Абе колега тия алфи ti колко коня са една тука при нас има и доста добре се дьржи бахти едвам я минавам кви коне са
      150
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Тази вечер...

Алфа Ромео 145 1,6TS presented by NEO 2:1 за мен. Усеща, че неговата си върви повече , но моята никак не е за подценяване...

Сеат толедо.... 2.0 16V 150коня.+ компресор на 0.3 бара Бих го с 2 коли... Това е двигател от АБФ голф...

Така според мои изчисления TI и QV , ако не са пипани имат големи шансове да паднат от мен
        by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI
          Тази вечер...

Алфа Ромео 145 1,6TS presented by NEO 2:1 за мен. Усеща, че неговата си върви повече , но моята никак не е за подценяване...

Сеат толедо.... 2.0 16V 150коня.+ компресор на 0.3 бара Бих го с 2 коли... Това е двигател от АБФ голф...

Така според мои изчисления TI и QV , ако не са пипани имат големи шансове да паднат от мен
          Тоя Сеат, от тази вечер на Бояна, хич не върви, некво извръщение голямо са направили с него

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
          Fiat Bravo 1.6 1997
          Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Определено има значителни проблеми А тоя вика че е 170коня....И съпответно като падна от Хюндая той бил над 200коня

А аз като го бих явно съм над 300 Аз не ми се пускаше, ама бях обещал на едно приятелче ускорение от 0-160км и рекох да го съчетая с гонка... Както и да е...Чакам някое TI QV не пипани :P
            by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI
              Тази вечер...

мой колата ти върви както си трябва ма нали се сещаш че ку ве не мое да биеш никога и моля те споменавай по-точно как се проведоха гонките щото рано или късно нещата излизат на яве и някой ще се изложи

http://www.facebook.com/VenturaGarage
              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Колко истини има в тази тема...
                www.facebook.com/workshox

Comment

Явно мноооооо аз май пак няма смисъл да идвам

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                    Явно мноооооо аз май пак няма смисъл да идвам
                    Що бе, ела тази вечер на ОМВ-то, ще бъде интересно...

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
                    Fiat Bravo 1.6 1997
                    Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

• Ми на раота съм брат

Comment

• Няма кой да се изложи освен аз Точно така си е колата си ми върви като нормално 8V... Ти обаче САМ каза, че имам шансове срещу TI Защото били тежки.... Иначе е факт, че твоята кола си е по-бърза и първите 2 пъти те бих, само защото тръгнах преди теб

И все пак аз не ме е страх да падна... Искам някое QV и Ti да се пробвам за кефа...Но не искам бутани с чипове и т.н, защото тогава ще ме биете и няма да има никаква интрига

Нео прав ли съм :P

П.П Не си мислете, че сеата беше нещо особенно..>Самия резултат показва, че нищо не му беше наред Горката кола..
                        by RUBIG service

Comment

• Съвсем закономерно.... QV и TI ще те натупат яко и без да са пипани, мисля
                          ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                          sigpic
                          ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI
                            И все пак аз не ме е страх да падна... Искам някое QV и Ti да се пробвам за кефа...Но не искам бутани с чипове и т.н, защото тогава ще ме биете и няма да има никаква интрига
                            Вземи пробвай с 2.4JTD 136-150hp, че ми е много любопитно какъв ще е резултата
                            Alfa Romeo 155 1.8TS
                            Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

• Първоначално публикувано от Nasko_77
                              Съвсем закономерно.... QV и TI ще те натупат яко и без да са пипани, мисля
                              Neo каза, че имам шанс, защото съм бил по-лек А и снощи той би TI с 2 коли, а мен с 1кола... Та ако не друго TI може да ме бие с малко, а може и да сме на равно... За това чакам някой да се качи и ще се реши :P

С радост ще се дръпна с някой стига да дойде горе...

Иначе и с дизел бих се пуснал...Ама много ме притсневат тия печки, че много вървят...

Тази вечер пак съм горе... Та няма да откажа, който и да иска.. :P
                              by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI
                                Определено има значителни проблеми А тоя вика че е 170коня....И съпответно като падна от Хюндая той бил над 200коня

А аз като го бих явно съм над 300 Аз не ми се пускаше, ама бях обещал на едно приятелче ускорение от 0-160км и рекох да го съчетая с гонка... Както и да е...Чакам някое TI QV не пипани :P
                                Този хюндай старото купе ли?(много зле на външен вид)
                                sigpic
                                Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                                BMW E30
                                BMW E36

Comment

Working...
                                X