Известие

Collapse
No announcement yet.

Формула 1 -2008 -упс ай дид ит агейн :D

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ФЕРАРИ
    TIPO 2.0 91g.
    PUNTO 1.2 04 g.
    156 1.8 TS 00g

Comment

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA
      Честито на Маса и двойната победа на Ферари
      Супер добре го направиха!!! Forza Ferrari!!! Браво и на Кубица, добре са беемветата, само не разбрах защо негъра така скочи на задницата на Алонсо ???

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155
        Само не разбрах защо негъра така скочи на задницата на Алонсо ???
        Защото не знае, че изпреварване се прави отстрани, а не отгоре Нищо, важното е, че опитва все пак

Comment

тва да ти спре тока точно на 23-та обиколко щях да откача чак ся дойде за интервютата. Честита победа
          landikar
          Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

И аз съм доволен от моя човек - Кубица .
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio
              Тоя Кубица мога да ти кажа, че е един от най-добрите пилоти просто тва БМВ не струва. Като видях ферарито как му взе старта.. кво да говорим Кубица е бъдещия шампион слушайте кво ви говора
              landikar
              Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

ЧЕСТИТА ДВОЙНА ПОБЕДА НА ВСИЧКИ ФЕРАРИСТИ!!!! Само да вметна ,британската преса отново превъзнася негрото ,бил по добър от МИХАЕЛ -Алонсо им отговаря че е много лесно да пилотираш един от най добрите болиди ноооо,само ШУМИ можеше да изтисква всичко от своя болид ,дори и не винаги най добър(справки и падробности sportal. bg) и такива НЕТОЧНИ сравнения направо ме ВБЕСЯВАТ сами видяхме че негрото не е нещо особенно когато няма добра кола и също греши , и ми се струва че Ковалайнен е по добър от него
                -Аз си мисля нещо, мисля си .
                -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
                Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Comment

Първоначално публикувано от madboy
                  ЧЕСТИТА ДВОЙНА ПОБЕДА НА ВСИЧКИ ФЕРАРИСТИ!!!! Само да вметна ,британската преса отново превъзнася негрото ,бил по добър от МИХАЕЛ -Алонсо им отговаря че е много лесно да пилотираш един от най добрите болиди ноооо,само ШУМИ можеше да изтисква всичко от своя болид ,дори и не винаги най добър(справки и падробности sportal. bg) и такива НЕТОЧНИ сравнения направо ме ВБЕСЯВАТ сами видяхме че негрото не е нещо особенно когато няма добра кола и също греши , и ми се струва че Ковалайнен е по добър от него
                  Ами Ковалайнен ми се струва по-улегнал като пилот и има потенциал много! Отделно си мисля че ако пилот като Кубица кара за Ферари в следващите години ще стане наистина шампион!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                  Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                  Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Добре,че не го гледах този старт,че щях да съм кисела цял ден

Хайде,кой ще черпи
                    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от viki
                      Добре,че не го гледах този старт,че щях да съм кисела цял ден

Хайде,кой ще черпи
                      Вики, а ти видя ли как затапихме твоя негро с една обиколка това беше най-готината част от състезанието
                      landikar

Comment

Не го гледах състезанието, и по-добре де хи-хихи
                        п.п.
                        Люисчо да не е карал на заден ход,а ?
                        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

п.п.
                          и ние неразбрахме накъде кара
                          Honda CB 500
                          Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
                          Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
                          Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

Първоначално публикувано от lord_chuldarkar
                            п.п.
                            и ние неразбрахме накъде кара
                            а ми той не беше разбрал, че изпреварването става отстрани и ги беше почнал отгоре
                            landikar

Comment

Първоначално публикувано от TaNo
                              Първоначално публикувано от koolio
                              Тоя Кубица мога да ти кажа, че е един от най-добрите пилоти просто тва БМВ не струва. Като видях ферарито как му взе старта.. кво да говорим Кубица е бъдещия шампион слушайте кво ви говора
                              Псолютно съм съгласен . Ако си спомняш, първото му състзание беше това, в което Шуми обяви, че се отказва. Още тогава го обявих за негов наследник и май съм на път да позная .
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от TaNo
                                а ми той не беше разбрал, че изпреварването става отстрани и ги беше почнал отгоре
                                Хаа,ще взема да го дръпна състезанието аз най-накрая ,да видя какви ги е свършил Люисчо,ама по-късно,че
                                ужаасно ми се спи....

Comment

Working...
                                X