Известие

Collapse
No announcement yet.

Формула 1 -2008 -упс ай дид ит агейн :D

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• поне без работа няма да остане Лу
    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Луис наказан и минава след Маса

а Кими не ме кефи и това си е, но пък ако не беше ги сътворил тия, накрая нямаше да се случи каквото се случи
      Last edited by mim; d.m.y г., 10:49.
      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от madboy Покажи съобщение
        Вики ,СЛЪНЧИЦЕ ,МНОГО СИ ГОТИНА ,НО много те моля -не го слагай този черен индивид покрай теб , разваляш си имиджа -такава МАЦКА и такива ЧЕРНИ маймунки ,МОЛЯ ТЕ -препоръчвам ти нещо в ЯРКО ЧЕРВЕНО .....много ЯКООООО!!!!
        некой индианец ли и препоръчваш?
        Alfa Romeo Corsswagon
        Aprilia Tuono RSV

Comment

• Първоначално публикувано от bushiDO Покажи съобщение
          некой индианец ли и препоръчваш?
          НЕ имах в предвид някое червено ФЕРАРИ ,а пък вътре в него може и един хубав БЯЛ МОМЪК!!!
          -Аз си мисля нещо, мисля си .
          -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
          Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Comment

• наи добре черните миришат като циганите а и не могат да карат като белите
            АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Черните не са хора, белите сме Ебати пичовете. Айде отивам да паля кръстове, ако някой иска да дойде с мене.
              Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
              Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
              Audi A4 1.9 TDI

Comment

• Тука расизмът започна да залива темата ! За мен няма никакво значение цвета на кожата, религията (стига да не е някаква извратена форма на фундализъм и агресия) или сексуалната ориентация, стига съответният човек да си е профи в неговата си област и да не се опитва да ми натрапва неговите си възгледи. 21 век сме все пак, нека малко толерантност да демонстираме към различните от назе индивиди.
                Last edited by CBET; d.m.y г., 13:46.
                Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• Не разбрах само, откъде точно си ги измислиха тези 25 сек. наказание. Защо, например, не бяха 60 секунди или преминаване през бокса ... ?

Comment

• Ами наказанието си е преминаване през бокса, но понеже е последната обиколка няма как да стане. Затова в такъв случай се дават 25 сек. което трябва да е равностойно на преминаването през бокса.
                    Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                    Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                    Audi A4 1.9 TDI

Comment

• Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
                      Тука расизмът започна да залива темата ! За мен няма никакво значение цвета на кожата, религията (стига да не е някаква извратена форма на фундализъм и агресия) или сексуалната ориентация, стига съответният човек да си е профи в неговата си област и да не се опитва да ми натрапва неговите си възгледи. 21 век сме все пак, нека малко толерантност да демонстираме към различните от назе индивиди.
                      Да ,колегата е прав определено прекаляваме НИЕ ,БОЛНИТЕ ,ПРИСТРАСТЕНИТЕ към манията ФЕРАРИ и ми се ще да се ИЗВИНЯ и да уточня още веднъж че не съм расист и нямам нищо против хората с друг цвят на кожата Просто се чудя ако на мястото на Райконен беше ВЕЛИКИЯТ ШУМИ дали въобще щеше да има подобна ситуация ,която да събужда такива спорове .Проблемът не е че Хамилтън няма качества ,а че няма сериозни конкуренти които да му противостоят с ЧЕРВЕНИЯТ БОЛИД!!!

Comment

• За хорицата ,които се интересуват и четат всичко за ФОРМУЛА 1 бих споделил личните си наблюдения и констатации ,които не ангажират абсолютно никого!!!Наказанието ,което получи Хамилтон е заради това че е пресякъл шикана напряко и вследствие на това е скъсил значително разтоянието необходимо му за да влезе във въздушният поток на ФЕРАРИТО на КИМИ и по този начин е повишил максималната си скорост с което в следващият завой успя да атакува КИМИ ,с две думи ако КИМИ държи Люис на растояние 1 сек и дори 0,700 от сек на преследващият болид с оглед на изравнените качества на двата болида и като се има в предвид че Макларена беше настроен за по висока скорост в ,,ЧЕРВЕНА ВОДА ,,а пък ФЕРАРИ са силни в бързите завои и точно там КИМИ успяваше да върне преднината от 1сек,и като се има в предвид табелите за дъжд показани и на двамата ,вие сами преценете .....справки СПОРТАЛ БГ,формула1

Comment

• И като следствие на всичко по горе посочено и сведено като информация ми се струва необходимо да си задам въпроса -ИМА ЛИ МЯСТО ЗА АЛОНСО ВЪВ ФЕРАРИ С оглед на това че той беше единственият съперник на ШУМИ от сега действащите пилоти и единственният който успешно можа да се противопостави на СЕДЕМКРАТНИЯТ СВЕТОВЕН ШАМПИОН и с много малко усилия успяваше да си настрои болида така че да е конкурентен на ВЕЛИКИЯТ ШАМПИОН ,за което получава и до днес заслужени адмирации.Другата истина е че не можеш да управляваш нещо което не познаваш ,с оглед на това че не можеш да се възползваш от нещо което не разбираш и не знаеш как да управляваш!!!!Проблема сега в ФЕРАРИ е че няма силно изявен лидер ,около когото да се сплоти целият екип ,а има едно постоянно лутане ту в посока на КИМИ или МАСА .Когато се намери посоката и подходящият пилот тогава отново ФЕРАРИ ще е едноличен ЛИДЕР -ИКОНА !!!

Comment

• Нашето циганче пак се справи
                            Last edited by Derry; d.m.y г., 13:01.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Пак лизгавица на пистата - писна ми от мокротия тоя сезон......
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                                Пак лизгавица на пистата - писна ми от мокротия тоя сезон......
                                мхм....да видим днес как ще се оправят...

Даването на газ, води до пристрастяване!
                                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
                                X