Известие

Collapse
No announcement yet.

Формула 1 -2008 -упс ай дид ит агейн :D

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• повече неща да чувам за италиянски дръгели 2 обиколки преди финала роди дейба и ферарито да видиш финала и да неможеш да финишираш бахти и каръка
    landikar
    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

• Ми те затуй догодина ша бегат с JTD ,да го еба,шот дръжът
      2011 Giulietta MA-ex
      1995 155 1.8 TS 8V
      2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• Каква беше тази трагедия днеска бе? Какво е това нещо 3 обиколки преди края на тоя Маса да му изпуши двигателя е гати и Ферарито, какво правят тея от Милано ве! Днеска ми развалиха целия ден и настроението! Ако продължават така ще загубим и лидерството при конструкторите и тогава край! Целия сезон отива на кино, което значи пълен провал!

Ако искаш да си Romeo, карай Alfa Romeo!

Comment

• Първоначално публикувано от Gran_Turismo Покажи съобщение
          какво правят тея от Милано ве!
          алфа,тея от Маранело праат Фирари
          2011 Giulietta MA-ex
          1995 155 1.8 TS 8V
          2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• Много приятно състезание, браво на Ковалайнен, жалко за хамилтън, но явно и други ги тресе късмета, Валенсия ще е интересно
            sigpic
            ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
            0889 636 093

Comment

• Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщение
              Много приятно състезание, браво на Ковалайнен, жалко за хамилтън, но явно и други ги тресе късмета, Валенсия ще е интересно
              Валенсия ще ви изядем с парцалите!!!
              landikar
              Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

• Първоначално публикувано от TaNo Покажи съобщение
                Валенсия ще ви изядем с парцалите!!!
                хаха ти за кой си??? Щото аз съм за МКЛ и Алонсо

Поздрав за феновете на черните каруци.

Добър старт - 1сек
                Спукана гума за Хамилтън - 40сек
                Повреда в двигателя 3 обиколки преди финала - БЕЗЦЕННО

това ме разби
                sigpic
                0889 636 093

Comment

• Откъм резултати състезанието беше трагично за Ферари, ама откъм скорост беше много добре. Невероятен старт и след това определено Маса държеше по-добро темпо с 0,2-0,3 сек. на обиколка. А Кими го гледах на live timing-a, след като изпревари Алонсо в бокса му дърпаше със 1-1,5 сек. всяка обиколка. Бахти пистата, щом при такава разлика в скоростта нямаше шанс да го изпревари 50 обиколки.
                  Взимаме по-малко точки, но се видя че отново сме най-бързи и то на смотана за нас писта. Айде да няма лятна пауза, де
                  2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщение
                    Ми те затуй догодина ша бегат с JTD ,да го еба,шот дръжът
                    Пък Макларън ша бягат с бандажни гуми да не са пукат

Рекорада по каръщина още не е подобрен
                    Хакинен го държи все още, завой преди финала гръмна

Comment

Добър старт - 1сек

това ме разби
                      А ве ти заяждаш ли се нещо тука какво искаш? Ходи си ги пиши тея простотии в някой друг Форум като си фен на МКЛ какво ми висиш тука. Бил карал Алфа Ромео ми какво като караш Алфа Ромео ве Макларан ти не си Алфист ти си ПЕДАЛИСТ! Ходи си във Форума на Мерцедес и спри тука да дрънкаш простотии и да се заяждаш с феновете на Алфа Ромео. А бе тука Модератори няма ли в тоз Форум? Спрете го тоя бе!

Comment

• Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщение
                        алфа,тея от Маранело праат Фирари
                        Така е, обаче като ги подхванеш от ФИАТ Груп в Торино и после се минава през Милано, защото Ферари е част от Алфа Ромео където се доразвива двигателя и накрая в Маранело се завършва окончателно! Та си мисля аз, че проблемите идват от начина на работа в Милано. Защото винаги нишката се къса някъде по средата!
                        Въпрос на лично мнение. Никой не задължавам с това! Просто начин на мислене. Аз мисля и разсъждавам така!

Comment

• Първоначално публикувано от Gran_Turismo Покажи съобщение
                          А ве ти заяждаш ли се нещо тука какво искаш? Ходи си ги пиши тея простотии в някой друг Форум като си фен на МКЛ какво ми висиш тука. Бил карал Алфа Ромео ми какво като караш Алфа Ромео ве Макларан ти не си Алфист ти си ПЕДАЛИСТ! Ходи си във Форума на Мерцедес и спри тука да дрънкаш простотии и да се заяждаш с феновете на Алфа Ромео. А бе тука Модератори няма ли в тоз Форум? Спрете го тоя бе!

само по-споко ОК, и леко с обидите също лично към теб нямам нищо, да си остане и така за напред ОК
                          Last edited by raiders; d.m.y г., 22:58.
                          sigpic
                          0889 636 093

Comment

Добър старт - 1сек

това ме разби
                            Всеки има мнение и то трябва да се уважава!
                            Колега raiders, видяхме, че имаш мнение - тава е добре!
                            Но, защо си мисля, че има една думичка, чието значение явно не познаваш - тя се нарича ТАКТ!
                            Историята на Ферари е генетично свързана с тази на Алфа Ромео. Ще ми позволиш да не отварям скоби и да изпадам в подробности...
                            В този форум повечето потребители са вярващи! Не богохулствай в храма, ще бъдеш анатемосан

Comment

• Аз ,искам да кажа само едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на ФЕЛИПЕ МАСА !!! за перфектните изпреварвания на старта .Направо размаза МАНГАЛА, ето така се печелят състезания със силен дух и смелост иследващият път му пожелавам повече КЪСМЕТ!!!
                              -Аз си мисля нещо, мисля си .
                              -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
                              Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                                В този форум повечето потребители са вярващи! Не богохулствай в храма, ще бъдеш анатемосан
                                landikar

Comment

Working...
                                X