Никак не се справиха тоя път черните и пияните са в трета глуха, бразилската шматка се придърпа напред.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Формула 1 -2008 -упс ай дид ит агейн :D
Collapse
X
-
Опаа, шо стана та не вечеряхме?Кубица вече е седем точки пред Райчонен!
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеМалко кофти че кими ще е още 2 сезона в ФерариАко ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
ПОЗДРАВИ ,И ЧЕСТИТА ПЪРВА ПОБЕДА на СЕБАСТИЯН ФЕТЕЛ ,много ме изкефи ,отдавна не бях чувал заедно химните на ГЕРМАНИЯ И ИТАЛИЯ момчето много ми напомня за младият ШУМИ .Между другото ТОЙ е единственият побеждавал три пъти във GP2 арогантният манго люис.ТОЙ е нашият човек ,и по скоро да го прибират във ФЕРАРИ и да махат тия инвалиди ,щото черният ги прави на маймуни ,имаме добър болид но ни трябва и добър ПИЛОТ ,който може да дава данни за развитието и правилната настройка на болида!!!-Аз си мисля нещо, мисля си .
-А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!
Comment
-
Браво на Фетел, това момче е супер талантливо и с годините ще се докаже. Въпрки това не сам сагласен с това което пишете за Фелипе и Кими. Според мен на Кими просто не му върви, а пак Маса е на една точка от Хзмилтън.
Forza Scuderia FerrariAlfa Romeo 145 1.6 BOXER
sigpic
http://vbox7.com/play:884c5234
http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded
Comment
-
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщениеНикак не се справиха тоя път черните и пияните са в трета глуха, бразилската шматка се придърпа напред.
П.П.: добра идея е да се сключи договор с фетел от 2010Honda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана)
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
Comment
-
МММ,ДААА,приятелю и на теб и на мен не ми се иска да вярваме но за съжаление това е истината ,НЯМАМЕ ЛИДЕР , НЯМАМЕ ШУМАХЕР ,имаме два индивида които само се оплакват ,гумите ми ,нестабилна задна част ,недозавиване и ..... на тези механици и инженери им се ЕБАВА МАЙКАТА ,не могът да се оправят и трябва да правят компромиси с добрият БОЛИД ,който има по голяма база за настройка ,НОООО трябва да се знае какво се ИЗИСКВА и с какво се РАЗПОЛАГА .макларена е направен единственно и само за стила на МАНГО ЛЮИС ,а при ФЕРАРИ няма ясно изявени лидери .НЯКОЙ ,задавал ли си е ВЪПРОСА защо ФЕТЕЛ успя перфектно да си настрои болида и да спечели ,защото МОМЧЕТО Е ГЕРМАНЕЦ И .МАЛКА ЧАСТ ОТ ТЯХ СА ГЕНИИ и имат УСЕТ за всичко в МАШИНАТА която управляват .А пък ние ще се молим .-Аз си мисля нещо, мисля си .
-А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!
Comment
-
Първоначално публикувано от lord_chuldarkar Покажи съобщениеП.П.: добра идея е да се сключи договор с фетел от 2010
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеПо-скоро по-добре!!! Хем няма друг отбор да го грабне, хем да има 1 сезон да свикне и да натрупа опит с екипа и машината и след това по стъпките на Шуми!Honda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана)
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
Comment
-
Мноо сме зле тоя сезон, единствения плюс докрая е че Кими ще си знае че е втори пилот, ако някой от нашите охлюви си го знаеше това още в началото на сезона, както е в МКЛ, то сега положението щеше да е много по розово......
Иначе пилотите направиха каквото можаха, просто колата не толкова може на мокро, ако беше сухо щяхме да им скъсаме трътките, но дъжда беше кофти......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment