Не е само колата, и Маса, и Райчонен са посредствени пилоти, това е.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Формула 1 -2008 -упс ай дид ит агейн :D
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщениеКолкото по-скоро Фетел дойде в Скудерията,толкова по-добре.!
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеИли Кубица!
Comment
-
FERARI
Нямаме ЛИЦЕ и ЦЕЛ - пък каквотои да значи това ,тоя ,,леденият,, инвалид ни го пратиха от макларен и наште за да се докажат и с не малка доза късмет го направиха ШАМПИОН ,и сега поради страха си да не изнесе нещо секретно му подновиха договора ДО 2010..........лееелеее кво ше праим сега !!!-Аз си мисля нещо, мисля си .
-А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!
Comment
-
Първоначално публикувано от madboy Покажи съобщениеНямаме ЛИЦЕ и ЦЕЛ - пък каквотои да значи това ,тоя ,,леденият,, инвалид ни го пратиха от макларен и наште за да се докажат и с не малка доза късмет го направиха ШАМПИОН ,и сега поради страха си да не изнесе нещо секретно му подновиха договора ДО 2010..........лееелеее кво ше праим сега !!!Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Маса с пол - тоя нещо взе да ме впечатлява, макар и мноооогоо лекичко.....
А Кими 2 обиколки, 2 грешки......."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Това Кими е бахти некадърника......все още се чудя как успя лани да стане първи......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеТова Кими е бахти некадърника......все още се чудя как успя лани да стане първи......
За пореден път Алонсо доказа, че е най-добрият пилот във Формула 1. Голяма грешка, че не подписаха договор с него, а ще гледаме края на кариерата на Райконен още цял един сезон.
Добро съзтезание за Маса преди катастрофата на Пикет. Според мен безпроблемно щеше да спечели, ако не беше се случило. Май няма късмет последните съзтезания. Първо Унгария, сега Сингапур. Това са си 20 точки.
Негъра с нищо не доказва, че е достоен за титлата. Последните 3 съзтезания няма по-добро класиране от 3-то място. И това, ако е шампион... По-скоро е късметлия.
Дали инцидента с Пикет не беше тактика на Рено?Last edited by wwweb; d.m.y г., 19:00.
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеТова Кими е бахти некадърника......все още се чудя как успя лани да стане първи......
А да не ти напомням, че и Великият шампион е правил доста груби и с лоши последствия за него грешки.
Но тогава отбора беше друг!
Сега е хаос...Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
"If the sun refused to shine, I would still be loving you.
When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."
Comment
-
Кошмарно състезание ако има кой да обвиняваите е малкия некъдърник Нелсън Пикет заради който състезнието се обърна за нас на сто и осемдесет градуса. А относно тъпата грешка на Кими на него такъв тип грешки не са му чужди, още до като беше в Макларан при голямо напрежение редовно прецакваше двигателите, в Ферари прави съштите грешки, просто неиздържа на напрежението.Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
sigpic
http://vbox7.com/play:884c5234
http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded
Comment
-
Първоначално публикувано от DSlavev Покажи съобщениеКошмарно състезание ако има кой да обвиняваите е малкия некъдърник Нелсън Пикет заради който състезнието се обърна за нас на сто и осемдесет градуса. А относно тъпата грешка на Кими на него такъв тип грешки не са му чужди, още до като беше в Макларан при голямо напрежение редовно прецакваше двигателите, в Ферари прави съштите грешки, просто неиздържа на напрежението.
При това изключително каране и огромното физическо натоварване грешката му е обяснима. Ако си беше кретал в дъното на класирането - нямаше да сгреши!
А за прецакването на двигателите не е виновен само той.....Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
"If the sun refused to shine, I would still be loving you.
When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."
Comment
Comment