Известие

Collapse
No announcement yet.

alfa vs honda

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• alfa vs honda

Значи бягах се 3-4 пъти с новиа CIVIC http://honda.newcar.bg/Honda-Civic-1.8- ... l2594.html и го бих 4 пъти с по 2-3 коли тва нормално ли е сепак 10 год разлика има в колите на пича му е купена тая година колата и бтв е шофиор отдавна не е от това разликата да не е щото бях без дебитомер ) ма са с дебитомер пак толкова ми върви колата невиждам разлика
    Alfa Romeo 146 1.8 16v '98 144 hP , Audi a6 2.5tdi 180 ks 4x4

Има някаква грешка в задкормилното на Хондата. Реално няма нищо очудващо да го биеш, но по принцип по-логично е той да бие.

Питай го кви системи е имал пуснати, защото някои си карат с ASR и като тръгне да буксува удря теслата на оборотите.

Иначе на какво разстояние и при какви условия се пускахте, че го биеш всеки път с 2-3 коли?
    www.facebook.com/workshox

Comment

Значи на тодор александров при арената от арената доло през тунела лулинскиа и още след него доста голямо растояние а иначе пича след парвите 2 гонки спря и вика бате чакаи си махна блокажите исклучи там некви неща и пак го бих още 2 пати и му викам аре тука на правата да се пуснем пак и ми вика няма смисал щом на 2ра ме дърпаш... а гледах и килограмите на колите ама са еднакви и намен ми е странно затова пуснах и темата иначе тоя е по добър шофиор от мене аз карам от 6-7 месеца а за условията ми тва беше неделя перфектни условия даже още съм със зимните гуми което е минус май

Comment

До колкото знам при Тойотите има някакъв ограничител първите няколко хиляди километра докато се разработи. Да не би да е нещо такова и при Хонда
        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Може нямам идея затва съм пуснала темата щото отиваме на кафе и стана вапрос за тая хонда колко била добра и бърза и нз кво и викам аре звъннете му на тоя да дойде да се пуснем викам дори да падна да видя с колко коли ще е и всички викаха нова кола 10 год разлика нз кво и отидохме и го бих безкомпромисно и с блокажи и без... а колата ми не е пипана само гърне и спортен филтър.

Comment

шофера на хондата не може да кара

Comment

Абе вие ше престанете ли да си махате дебитомерите ? Купете си здрави ! Егати !
              Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
                шофера на хондата не може да кара
                ОК господин капацитет ти още ли не си получил БАН Твойта Тойота с какъв мотор е Искам да се пробваме,да видя Японската сила
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Нищо и е нямало на Хондата, просто са супер прехвалени. Голямата технология като влезеш вътре същото дърво като другите.
                  sigpic
                  156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                  "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Вътре хондата е извънземна няма спор и на дизайн ама невърви много нз дали не е разработена и тн заради тва да е ама като гледах на 1ва и 2ра се дереше като за последно до мене а алфата без дебитомер е по яко щото след 5 хиляди оборота се чуваше животното сега с дебитоемра исчезна тва

Comment

един френд има и стария сивик и новия, каза, че новата не се чувства толкоз добре у високите обороти като старата. може би от хонда просто са я осакатили колицата
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

Айде стига сектантство де! Ако има кола, която е достоен конкурент на Алфа Ромео, това е Хонда.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

бате тва е много нова кола а знаеш ли кув двигател е мойе да е няква класик и да много слаба шото показваш v-tec ама тя е доста бърза маи
                          AlFa RoMeO 155 1.8 twin spark 16v

Comment

извинявам се тва 8.9 от 0 до 100 -много е слабо ебати новата кола срам и позор за honda
                            AlFa RoMeO 155 1.8 twin spark 16v

Comment

Първоначално публикувано от Abizianata
                              извинявам се тва 8.9 от 0 до 100 -много е слабо ебати новата кола срам и позор за honda
                              Хайде сега срам и позор, със всички тези изисквания за нивата на вредните емисии и безопасността не е лесно
                              Alfa 145 1.3, 75 TS, 166 2.4 mjet

Comment

Working...
                              X