Ти пък какво се ежиш, я се скрий с тая консервена кутия, дето я караш.
Известие
Collapse
No announcement yet.
alfa vs honda
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от ConnorТи пък какво се ежиш, я се скрий с тая консервена кутия, дето я караш.
темата е алфа вс ХОНДА .твърдо съм за хондата. вървят повече и са по здрави това ми е мнението! ААА и нека ти го върна `сктийй се с твоя кораб`и 1 въпрос гадно ли ти е като те минават коли с доста по малка кубатура? и последен 2 ри =прави ли ти кеф дасе клати колатата ти по завоите като краварски микробус ? кефя се на мойра консервена кутиика ти се кефи на големия тенекиен казан все пак по плътна ламарина .....
Comment
-
Ддз Тиграта според мен е женска кола а 166 е газарски корабнека се клати по завоите тва е мое мнение иначе секи кара квот има
и може да потдържа не да се изцепиш с няква скъпа кола да се счупи нещо и после да се чудиш откде да сабираш пари
Alfa Romeo 146 1.8 16v '98 144 hP , Audi a6 2.5tdi 180 ks 4x4
Comment
-
Първоначално публикувано от hsrАйде пак се почна...
Иначе за това сме на едно мнение
Първоначално публикувано от gaidata.....темата е алфа вс ХОНДА .твърдо съм за хондата. вървят повече и са по здрави това ми е мнението!......и немисля че точно тая алфа 166 и е ефтина подръжката + да газарска е но не за хора до 40 годишна възраст с изклучения.нападнах единия колега заради едно негово изказване
```---Абе ти нещо май от 4-ти си избегал а. Земи ми докарай такава щайга и с кораба дет е 1600 кг и е дизел и го дават за над 9 сек до 100 щи покажа колко върви хондата, няма какво да се замисля никой просто е по бавна доказано няколко пъти с различни коли и шофъори. Кат твойта талига едвам минава Вакарал със 100 защо треа сереш на всякъде??? Ма кат ти турат един банан няма да можеш ...... evil``````
нека направи пробата с хондата да дойде до сливен веднага ще му намеря ко беше талига опа грешка щайга 1.6 ж-тек таман няколко бройки и ще гледам с наслада кой кого на 400 и на километър
но той няма дасе съгласи понеже съм се убедул че тука във форума колите ви вървят само на приказки и това го е казал за дасе изтъкне че кара `гъзарска кола` ili `че има дизел ` ,`луксозна кола`
Comment
-
Първоначално публикувано от gaidataПървоначално публикувано от ConnorТи пък какво се ежиш, я се скрий с тая консервена кутия, дето я караш.
темата е алфа вс ХОНДА .твърдо съм за хондата. вървят повече и са по здрави това ми е мнението! ААА и нека ти го върна `сктийй се с твоя кораб`и 1 въпрос гадно ли ти е като те минават коли с доста по малка кубатура? и последен 2 ри =прави ли ти кеф дасе клати колатата ти по завоите като краварски микробус ? кефя се на мойра консервена кутиика ти се кефи на големия тенекиен казан все пак по плътна ламарина .....
Също виждам, че не знаеш и килограмите на 166, ама се пак продължаваш да си говориш.
Comment
-
Първоначално публикувано от ConnorПървоначално публикувано от gaidataПървоначално публикувано от ConnorТи пък какво се ежиш, я се скрий с тая консервена кутия, дето я караш.
голям пример ми даде с аудито
а пробвал ли си се със същото 1.8 турбо ? или работата отива на айййй чалл за аудито малко гадно 600 кубика по малко и съм назаде хондата даже е и 1,6 още по гадно
Comment
-
Първоначално публикувано от ConnorАми не, аз пред другите не искам да се изтъкна, но пред теб искам и засега успявам, защото с тигра да се правиш само ставаш за смяхИ ти дадох пример с кола горе долу на моите конски сили, което си е съвсем нормално за пример.
http://www.youtube.com/watch?v=Xjt15yDDOig ето е същата като твоита едвам пъпли
ето и една друга пак 150 коня
http://vbox7.com/play:8d366f81
http://www.youtube.com/watch?v=KQVagGrn ... re=related ето и една а3-ка
тез че ги минаваш на драг можеш да кажеш на някой друг с алфа
http://www.youtube.com/watch?v=Pjup8Mrg ... re=related хондичка
http://www.youtube.com/watch?v=NN8A9ekx ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=4t9gy2pb ... re=related
Comment
-
Ти ако на клипове ми вярваш из youtube....Това не говори много за теб, пък и какво ми показваш клип на алфа...Човека си я кара спокойно за някъде и даже не я зори, пък тия дргите клипове дет си ми ги сложил са хора на писта, които си дават газ до дупка. Аз не съм казал, че не можеш да си позволиш по-хубава кола, а те тровя за това което в момента имаш, ти може и бентли да имаш пари да си купиш, ама пак си караш тиграта, тъй че не ми ги обеснявай тия. Като не ти харесва марката Алфа си въри на Хонда или Опел форумите и там обсъждай кооолкото ти бере душа. Не мисля, че вече има какво повече да обсъждам с теб, ако искаш да продължиш разговора си купи кола за мъже и тогава разговаряй с мен, а до тогава си карай количката и залягай ниско ( ако може още по ниско от това положение в което по принцип караш) и гледай да не те сочат с пръст и да ти се смеят. Успех!
Comment
-
Първоначално публикувано от gaidataПървоначално публикувано от gigiПървоначално публикувано от SFINKSот Витоша по високо нема и от Алфа по бързо нема
некой замисли ли се дали момчето с чисто новата хонда си е позволило да я изнасили така както нашия човек 10 годишната си кошница .
некой замисли ли се дали тая хонда е на повече от 10 000 км и дали и е сменяно поне веднъж маслото и дали е вече разработена както трябва
ако е добър шофера и не му пука за новата му кола на Алфата и 5 дебитомера да и сложиш пак пада
а всякъде??? Ма кат ти турат един банан няма да можеш ......
http://vbox7.com/play:855a42df
преобладават немски и японски коли
конкуренцията на опел ауди и фв беше хонда и съответно на хонда беше опел фв и ауди. 1 единствена алфа се пусна всички други гледаха и после пишат по форумите че колите им са самолетипа е с 1.6 атмосферка
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от gaidataПървоначално публикувано от ConnorТи пък какво се ежиш, я се скрий с тая консервена кутия, дето я караш.
1 Алфа 166 е флагмана на Алфа Ромео а Опел Тигра е недоразумението на Опел ако не вярваш питай фолкдивата Луна
2 Тиграта е най-гадната възможна кола за каране.
3.Ако си мислиш че върви много твойта Тигра ще ти кажа че на Божурище старата Корса Gsi ги прави за смех .
4.Това че на село нема Алфи говори само добре за наште коли .
5.Внимавай като си караш да не те стигне некои кораб 166 и да ти сложат Тигричката в багажника на кораба че тъмън се събираFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Жената е свидетел !
Преди 5 - 6 г. с първата ми кола лада самара 1.3 една тигра ме засече и жаната полудяи крещи ИЗЯЖГОООО и аз
го изядох
Опела повече от 150 не можа да вдигнеAlfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Първоначално публикувано от vovataЖената е свидетел !
Преди 5 - 6 г. с първата ми кола лада самара 1.3 една тигра ме засече и жаната полудяи крещи ИЗЯЖГОООО и аз
го изядох
Опела повече от 150 не можа да вдигне
П.С.Аз лично по гнусна кола от Тигра и Пума не съм виждал/и карал/през живота сиFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment