Известие

Collapse
No announcement yet.

alfa vs honda

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

MrX прав си брато краиния резултат е важен останалото е локум за семкаджиите
    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Значи гледах килата на колите равни са почти, шофиорите аз карам от 7 месеца пича с хондата кара от по дълго време да не казвам че кара постоянно на ръчка истръпваш като се возиш при него... наистина колата е нова и е на 15 хиляди някде, пробвахме и с блокажите аср и тн и без тях се еднакво и тва са 4 гонки СФИНКС а не е да съм го видял на светофара и да сме се дръпнали случайно.....
      Alfa Romeo 146 1.8 16v '98 144 hP , Audi a6 2.5tdi 180 ks 4x4

Comment

Първоначално публикувано от gigi
        Първоначално публикувано от SFINKS
        от Витоша по високо нема и от Алфа по бързо нема

некой замисли ли се дали момчето с чисто новата хонда си е позволило да я изнасили така както нашия човек 10 годишната си кошница .

некой замисли ли се дали тая хонда е на повече от 10 000 км и дали и е сменяно поне веднъж маслото и дали е вече разработена както трябва

ако е добър шофера и не му пука за новата му кола на Алфата и 5 дебитомера да и сложиш пак пада
        Абе ти нещо май от 4-ти си избегал а. Земи ми докарай такава щайга и с кораба дет е 1600 кг и е дизел и го дават за над 9 сек до 100 щи покажа колко върви хондата, няма какво да се замисля никой просто е по бавна доказано няколко пъти с различни коли и шофъори. Кат твойта талига едвам минава Вакарал със 100 защо треа сереш на всякъде??? Ма кат ти турат един банан няма да можеш ......

малее
        найш че ми дреме за бана

Comment

Не се филмираите ,че не е разработена щото и така да беше разликата нямаше да е такава...бях там и хондата падаше наред с по две коли....а принципно са 1 клас..!И се пак тфа момче си е състезателче...зе си бегачка за 50 хилки и кой го би ? 10 годишната трошаща се Алфа мии...
          Fiat Tempra 1.6 09.93

Comment

Dominic Toretto: Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile; winning's winning.

Comment

кои гледа много бързи и яростни
              AlFa RoMeO 155 1.8 twin spark 16v

Comment

Абе тоя SFINKS се се чудя за къв х-й пише тука ,сигурно само за да дразни .Абе SFINKS това е форум за хора ,които малко или много я обичат тая марка ,ма ти за къв х-й си тука не мога да разбера .Аре моля някой модератор,оператор и т.н. да го банне тоя ,че нема как да го видя на живо.
                Алфа 156 2.0 98г.-Ex , Алфа 33 1.7 8v-Ex
                Alfa 159 2.4 jtdm

Comment

малее
                  найш че ми дреме за бана

А пък на нас найш колко ни дреме за тебе?
                  Айде пускай платната на тоя кораб и отплувай. Дано имаш попътен вятър, че иначе ша си умреш насред водата.
                  Не мъ глей, че в раменете съм, кат вафла от 5 стинки...знам фатки!

Comment

напълно е възможно да бие хондата...точно преди 10 мин.бих с 3 коли мазда 323 1.6 16 клапана с мойта бракма(таа от подписа)...мамка му 16 клапановите са си друга бира голем зор
                    145 1.6boxer

Comment

дам нз мене миналата седмица на бояна едно поло г40 ми зе 2-3 коли мн е зло тва 700 кила някде тежи

Comment

Gho5t ме взе тази вечер . загубата не беше фрапантна но е факт .Отчитам го на една идея по малко кончета , по тежичък съм 100тина килца и свещи Bosch на 30000+ км. В понеделник вечерта ще има нова среща ако е рекъл господ се надявам да взема реванш . Мисля този път на ползвам и някое жокерче
                        Fiat Punto 1.4GT 1996
                        Hyundai Tucson 2.0 2007
                        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Не мога да разбера какво сте го заяли SFINKS-а, всеки си има мнение. В тая тема не видях някъде, някой да е обидил или от други теми сте му събрали? Да си говори всеки каквото ще, затова сме тука Щом няма реплики като тъпак, простак, глупак, селянин, чукундур, цървул и т.н. мнението си е мнение.
                          sigpic
                          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Не ама ни обижда колите като е с тойота кво прави в тоя форум ми е интересно ? и да пляуе по алфите

Comment

Злорадства Ама като гледам накъде отиват нещата май няма да е още задълго
                              155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Първоначално публикувано от gigi
                                от Витоша по високо нема и от Алфа по бързо нема

некой замисли ли се дали момчето с чисто новата хонда си е позволило да я изнасили така както нашия човек 10 годишната си кошница .

некой замисли ли се дали тая хонда е на повече от 10 000 км и дали и е сменяно поне веднъж маслото и дали е вече разработена както трябва

ако е добър шофера и не му пука за новата му кола на Алфата и 5 дебитомера да и сложиш пак пада
                                Абе ти нещо май от 4-ти си избегал а. Земи ми докарай такава щайга и с кораба дет е 1600 кг и е дизел и го дават за над 9 сек до 100 щи покажа колко върви хондата, няма какво да се замисля никой просто е по бавна доказано няколко пъти с различни коли и шофъори. Кат твойта талига едвам минава Вакарал със 100 защо треа сереш на всякъде??? Ма кат ти турат един банан няма да можеш ......
                                нещо против хондите ли имаш. ела с 3 те си алфи в сливен на гонките и ще се помъчиш да видиш задния номер на някой нондичка 1.6

http://vbox7.com/play:855a42df

преобладават немски и японски коли

конкуренцията на опел ауди и фв беше хонда и съответно на хонда беше опел фв и ауди. 1 единствена алфа се пусна всички други гледаха и после пишат по форумите че колите им са самолети

Comment

Working...
                                X