Известие

Collapse
No announcement yet.

малко рацин и обещано видео

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Е тука още един БЪРЗ опел
    http://www.youtube.com/watch?v=JXsvFuyBEow
    Много Варвят тея опели
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Първоначално публикувано от vegatta_156
      Е тука още един БЪРЗ опел
      http://www.youtube.com/watch?v=JXsvFuyBEow
      Много Варвят тея опели
      нека се придържаме към темата става ли ? коментирай тая алфа и тоя опел ? от темата щото веднага мога дате затапя с едно друго виде ,,,,, http://www.youtube.com/watch?v=Vy78cCOPMXs ей много бързи тез алфи еее

Comment

Първоначално публикувано от gaidata
        Първоначално публикувано от bo
        Първоначално публикувано от Absente_
        абе братле къде се буташ в А група с тоя прещипан опел
        ако е прещипан какво да говорим за алфата 50 коня отгоре айде стига с такива глупави коментари става ли ? задръж си ги за тебе
        Може ли само да си кажеш твоя двигател какъв е оригинално и какво си правил по него. Колко конски сили мислиш, че е в момента?
        дввигателя ми е 1.6 16в 105 или 106 конски сили x16xe има спортен филтър който по думите на neo мисля че беше казал , че е малак за моя мотор ще му повярвам понеже неразбирам и доколкото четох из форума знае какво говори + е поставен и смучи топъл въздух и файда мисля че няма 1.7 16в боксера и той имаше . който ме познава от сливен ще каже същото .колата ходи в 1 и същи сервиз и човека който се занимава с нея ще каже същото освен масло и дреболии относно подръжката на автомобила не е пипал
        Единствено мога да те поздравя за резултатите които даваш с тази малка мощност която си дал а колкото до затапването, коли всякакви, рацери още повече, а да затапваш с видео матря'л не е кой знае какво, затапи ги на правата!

Comment

Първоначално публикувано от MrX
          ако е прещипан какво да говорим за алфата 50 коня отгоре айде стига с такива глупави коментари става ли ? задръж си ги за тебе
          Може ли само да си кажеш твоя двигател какъв е оригинално и какво си правил по него. Колко конски сили мислиш, че е в момента?
          дввигателя ми е 1.6 16в 105 или 106 конски сили x16xe има спортен филтър който по думите на neo мисля че беше казал , че е малак за моя мотор ще му повярвам понеже неразбирам и доколкото четох из форума знае какво говори + е поставен и смучи топъл въздух и файда мисля че няма 1.7 16в боксера и той имаше . който ме познава от сливен ще каже същото .колата ходи в 1 и същи сервиз и човека който се занимава с нея ще каже същото освен масло и дреболии относно подръжката на автомобила не е пипал
          Единствено мога да те поздравя за резултатите които даваш с тази малка мощност която си дал а колкото до затапването, коли всякакви, рацери още повече, а да затапваш с видео матря'л не е кой знае какво, затапи ги на правата!
          мерси за поздрава ! ако следиш темата ще видиш кой почва с конфликтите и така нататъка мисля че не аз започвам всичко а другите се нахвърлят към мене ... каква е тая злоба към опелджииите и ние сме хора като вас

Comment

първо опелджиите не сте като нас второ видеото маи нещо много го забави и маи забравихме какво беше обещал и друго вече две теми със твое участие бяха заключени и за последно като човек ще те помоля наи учитиво моля отиди си във Опел форума и там си хвали колата колко е бърза и колко е вървежна Опелите са по бързи от алфите и пак ще те помоля моля престани да дразниш колегите във нашия форум благодаря за вниманието надявам се думите ми поне този път да бъдат разбрани
            АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Я кат стана въпрос за Опел форума, едно линкче към него ако може?
              Mitsubishi Outlander
              Mitsubishi Space Star
              Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy`
                първо опелджиите не сте като нас второ видеото маи нещо много го забави и маи забравихме какво беше обещал и друго вече две теми със твое участие бяха заключени и за последно като човек ще те помоля наи учитиво моля отиди си във Опел форума и там си хвали колата колко е бърза и колко е вървежна Опелите са по бързи от алфите и пак ще те помоля моля престани да дразниш колегите във нашия форум благодаря за вниманието надявам се думите ми поне този път да бъдат разбрани
                браточка искахте видео ето ви го .... работата беше тигра 1.6 вс алфа 1.6 146 120 коня сток но с течение на обстоятеллствата несе намери такъв и се пуснах със същата 1.7 16в боксер с модове много надъхани бяхте сега гледате като плъх у брашно . вии почнахте колко са бързи алфите и исках дави покажа че неса чак толкова бързи и че нормален опел с екотек (най мъртвия опелски мотор) за който незнае се пъна на доста по сериозни алфи !!! и аз запоследно казвам кеф мие да пиша тука и ще си пиша ! темите се затварят щото неможете да приемете истината и се карате не нещо заради мен просто ви отворих малко очите за някой неща а вии се нахвърляте срещу мен и ето спора
                и караниците започнаха ако бях с някой пунто 1.1 щяхте дасе подигравате с мене и дасте най великите или въобще нямаше дами обърнете внимание ... това е цялата работа. някой каза че опел правили и бързи коли но моята нее от тях да прав е има и мноооого по бързи опели и можете дасе замислите щом моя бавен опел се пъне на ваще бъзи коли който са правили спортни автомобили а другите марки неса знаели що е спортна кола тогава си представере за бързите опели .....гррешката на всички ви е че скаччате винаги на по слабите и по малките горови дасе подиграете с него , аз поне се хвърлям на доста по мощтни коли от моята и несъм казал нищо лошо за хората карали алфи 1.3 боксер както имаше хора с 2,4 турбо скачащи срещу мене

Comment

незнам как ги късаш такива боксери по 1.7, но аз с моя 1.6 просто разцепвам тигра 1.4 90 коня.. та незнам ти с тоя двигател 105 коня как биеш боксер 1.7 130 коня
                  Lexus IS200

Comment

а де и аз са чуда ама си е факт

Comment

Абе няма ли някой от форума от да се пусне с тази бегачка?
                      Предлагам след като има гонка да продължи спора.
                      sigpic
                      SCUDERIA ITALIA
                      BMW 5-er
                      BMW 7-er
                      Fiat GP

Comment

Първоначално публикувано от fnt
                        Абе няма ли някой от форума от да се пусне с тази бегачка?
                        Предлагам след като има гонка да продължи спора.
                        има ама няма навити :P

Comment

Взимаш ли ме за жертва?
                          sigpic
                          punto GT '96

Comment

Аз пък не мога да разбера какво толкова се разпалихте всички. Отношението к.с/ кг е едно и също и за тиграта, и за 146 1.7 16. Съвсем нормално е да са на кантар.
                            '05 166 V6
                            '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Важно е спор да става ама на пистата гледам все едни и същи учасници та вижте сега нормално е опела да върви повече от алфата те и по каталог ги дават - опела 10 до 100 а алфата 10.3 до 100 какво учудващо има просто алфата е по тежка например 33-ка 1.4 88кс върви колкото 146-та а едната все пак е предшественика на другата
                              Спора според мен тръгна тъпо още от хондата 1.8 която аз пак подчертавам е нормално да падне от алфата 1.8, но някой колеги почнаха да пишат глупости че тоя с хондата не можел да кара и така на татък. Има вървящи хонди но точно тази не е сред тях. Аде успех и леко при гонките

Comment

Първоначално публикувано от gigi
                                Важно е спор да става ама на пистата гледам все едни и същи учасници та вижте сега нормално е опела да върви повече от алфата те и по каталог ги дават - опела 10 до 100 а алфата 10.3 до 100 какво учудващо има просто алфата е по тежка например 33-ка 1.4 88кс върви колкото 146-та а едната все пак е предшественика на другата
                                Спора според мен тръгна тъпо още от хондата 1.8 която аз пак подчертавам е нормално да падне от алфата 1.8, но някой колеги почнаха да пишат глупости че тоя с хондата не можел да кара и така на татък. Има вървящи хонди но точно тази не е сред тях. Аде успех и леко при гонките
                                именно това исках да им обясня.... лъжат се по конските сили и после като ги бие някоя по слаба си мислят че колите им са издухани същото това го казах на серго че колата му преди дая прави си вървеше отлично .

Comment

Working...
                                X