Известие

Collapse
No announcement yet.

малко рацин и обещано видео

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от jblmusic
    Взимаш ли ме за жертва?
    мерси за предловението но влизаш в друг клас турбо при големите батковци който щете накажат много яко на 400 метра

Comment

Ако искаш и мен можеш да ме вземеш за жертва
      А и има и една 156 2.0 тс на колегата Distefano може и нея да вземеш за жертва
      А и на колегата Bai Rad 155-цата можеи нея да жертваме
      Кога кажеш................
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Ауп...
        Искам и аз,и аз....
        Немам мунинг по колата,ама ше се опитам
        '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

лелеееее намериха се мераклии
          Моля един по един
          sigpic
          SCUDERIA ITALIA
          BMW 5-er
          BMW 7-er
          Fiat GP

Comment

Без да искам да засегна никого само ще кажа, че тия Алфи, които видяхме да падат от Тиграта са много зле...
            www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от vegatta_156
              Ако искаш и мен можеш да ме вземеш за жертва
              А и има и една 156 2.0 тс на колегата Distefano може и нея да вземеш за жертва
              А и на колегата Bai Rad 155-цата можеи нея да жертваме
              Кога кажеш................
              нямаш кахър ела в сливен ще се пробваме може даме биещ може аз теб за другите 2000 кубикови ще им намеря една астри4ка пак 2000 и всичко
              ще е ок може и вектричка ако са по силни случайно от астрата което ме съмнява понеже тая астра разцепва 2000 16 146 дето стана 1 ва на драга на итал феста в стара загора аммм и чи тъйййй.казах с каква алфа искам дасе пусна незнам вии с тез големи двигатели що ме занимавате се едно да отида при някой с 1.3 боксер и дамусе правя на мъж вижте ме кой съм и пак несе знае щото съм бил алфа с такъв чипнат мотор данестане малко смешно .......

Comment

Първоначално публикувано от gaidata
                Първоначално публикувано от fnt
                Абе няма ли някой от форума от да се пусне с тази бегачка?
                Предлагам след като има гонка да продължи спора.
                има ама няма навити :P[/quoявно забравих да се доуточня ----146 1.6 т.с 120 коня сток елате повече

такъв беше спора и такъв ще си остане ...та нека пишат нека се намерят повече с такива и дано данеса амм ко беше умрели и даси продължим спора

Comment

Изравнете килата на TI-то и астрата и пак ги пуснете

Comment

Първоначално публикувано от gigi
                    Изравнете килата на TI-то и астрата и пак ги пуснете
                    ами за смях става малко работата т.и с тигра 1,6 значи като става въпрос алфа с доста по слаба кола няма проблеми а за по симна и дума данестава. и нека се придържаме към темата. вии направо направихте леща момчето с тая алфа той пишмян стана сигурно дето се пуснахме те затуй другите искат като няма хора ... с него се пробвахе да направи сверка преди и след тунинга не за друго ... и казах че няма значение дали ще ме бие или не искам 1.6 т.с

Comment

Така е! И аз винаги съм го казвал това за килата на астрата и алфата...
                      Реално требва да се качат двама души повече в астрата.

Но ако трябва да сме честни това нищо не значи, защото астрата си е астра и алфата си е алфа. Да я бяха направили алфата по-лека.
                      www.facebook.com/workshox

Comment

един приятел прочете че има много надъхани с чипнати 1.9 жтд- та и иска да пробва 145/6 156 1.9 жтд даже и 4ипнато с скода фабиа 1.9 тди чипната (РС) или пак ще има теориии тя скодата едикжо си та едки що си

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx

Но ако трябва да сме честни това нищо не значи, защото астрата си е астра и алфата си е алфа. Да я бяха направили алфата по-лека.
                          Ми хайде тогаз таз 1.6 тигра да я сравним с моита 1.7 алфа, ма тя алфата по-мощна, ми да са направили и тиграта по-мощна бе. В тоя "спорт" - стрийт рейсинга, ако така може да се нарече, ни се гледат класове ни мощности, ма тук унас е по-лесно да се мрънка пред това да има поражение!

Comment

Ми направи тиграта 1200 кг и се пусни с 1.3 боксер да видим ко ше стане
                            .............
                            Да нема после
                            Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx

И това е така и макар да съм фен на Алфа ,за мен мотора на кослорд е много по-добър от т.с-а и екосмеха на опел Това е ..добър мотор,малко килограми и може би икона в класа си - Астра гси . Сега да не коментираме годините и , дали е по-красива от алфа !
                              Другата тема са новите модели на Алфа , е как може Брера да тежи колкото Ауди А6 и 300-400кг пове4е от Ауди ТТ . За хора като мен ,който не гледат само визията на една кола това е кра4ка назад
                              Пак повтарям не говорим за външен вид !
                              BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Първоначално публикувано от vegatta_156
                                Ми направи тиграта 1200 кг и се пусни с 1.3 боксер да видим ко ше стане
                                .............
                                Да нема после
                                качвам 3 ма в тиграта и се пускам с 1.3 боксер смисал 3 ма в тиграта с 60кг маса ?

Comment

Working...
                                X