If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми направи тиграта 1200 кг и се пусни с 1.3 боксер да видим ко ше стане
.............
Да нема после
качвам 3 ма в тиграта и се пускам с 1.3 боксер смисал 3 ма в тиграта с 60кг маса ?
Айде сложи 500 кила и ела да се пуснем с буса
нали знаеш буса опелчето с 6 те скорости мойто чипосахме го и съм навит с 1,3 боксер 190 на магистралата ебаси майката,,,,, сложихме чипче щото имаше ограничител и неможеше 4 оботота да прай и 160 на магистралата
яко им правя къси дълги дасе махат такива с 1,3 боксери
Има и 94-та...ма важното е че в един момент и на двата мотора им светва една оранжева лампа "Енжин" и никой никога не разбира що така...
Имал съм...знам кво е.
И това съм го 4увал Въпроса е ,4е мотора е добър , лесно се преминава към ЛЕТ . Дори в атмосверният си варинат стига до 200 к.с . Скоро гледах едно мом4е как сложи на по-новите Астри (около 99-та) мотор Екосмех 2.5 ....еми смени го после с доборото старо добиче . Впечатленията ми бяха само положителни макар и 6-цилиндровият мотор да беше по-голям и мощен да не говорим и по-нов . Според него екотека си е пълен смях сравнен с 150 -я мотор на една и съща кола
BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit
П.С.Гайда шо не споменаваш нищо как Нено отвя доста Сливенски бегачки/Голфове,Калибри/ а
Мани я вектрата тя е ЛЕТ Спомням си като дойде Нено , а имаше само чип Е па на никой не му се верваше То това е и единственото 1.6 дето съм виждал да върви , а в Ст.Загора определено колата беше мноооогоо по-добра ,не само от към мотор . Еми те и местните коли се развиват
BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit
Батка писна ми да ти чета простотиите,и заяжданиците.След като си толкова смел и с такава бегачка що не дойдеш до Пазарджик аз щи поема половината гориво за бегачката ,ако си навит с 1.6 боксер съм 103 катъра качваш 3 чавека и се пускаме,ако искаш със минивана аз качвам 4 човека и ти н тиграта толкова и пак ще се пускаме.
П.С.Гайда шо не споменаваш нищо как Нено отвя доста Сливенски бегачки/Голфове,Калибри/ а
Мани я вектрата тя е ЛЕТ Спомням си като дойде Нено , а имаше само чип Е па на никой не му се верваше То това е и единственото 1.6 дето съм виждал да върви , а в Ст.Загора определено колата беше мноооогоо по-добра ,не само от към мотор . Еми те и местните коли се развиват
шшо да я мана бе нали се пъне,каза че щяла да ме отвее За на Нено колата няма повече какво да се говори,тя е ясна,който иска мое да докара кое и да е 1.6 16в включително и Хонда Саксо ВТС,но те с изравнени килограми и да се почват
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Гайда сещаш ли се за оная алфа дето след 200 км/ч ти стана точка в далечината е тва е мочта 1.6 да да миналата година на магистралата, една зелена ааа.... па за вектра не ми говори шото съм имал ц хикс ти кат си нямал книжка.... ти пратя бат Кольо малко те повози у таксито да мирясаш а ?
Гайда чуй сега , внимателно, здрава алфа 1.6 TS , 1.8 ТS,2.0 TS,1.7 Boxer с можещ шофиор , от всички модели който се сетиш , ще са ти много далече напред,заблудил си се за тиграта ти! гарантирам ти ако искаш да се увериш в това ела до софия някой ден , специално за теб ще намерим от всички алфи който ти изброих и ако някоя те бие с по - малко от 1 кола ти го признавам за победа! а после за да ти стане съвсем ясно какво представлява Алфа Ромео ще се пуснем и с моя ДИЗЕЛ- 1.9 напълно сток!хаха Да не говорим па ако искаш да ти намерим от old school-а 33ка или некоя 75чка.
Гаранция,че след визитата ще имаш друга снимка на аватара
ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic
Comment