Известие

Collapse
No announcement yet.

малко рацин и обещано видео

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

....

Първоначално публикувано от gaidata
    Първоначално публикувано от vegatta_156
    Ми направи тиграта 1200 кг и се пусни с 1.3 боксер да видим ко ше стане
    .............
    Да нема после
    качвам 3 ма в тиграта и се пускам с 1.3 боксер смисал 3 ма в тиграта с 60кг маса ?
    Айде сложи 500 кила и ела да се пуснем с буса
    BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Re: ....

Първоначално публикувано от hristiqn
      Първоначално публикувано от gaidata
      Първоначално публикувано от vegatta_156
      Ми направи тиграта 1200 кг и се пусни с 1.3 боксер да видим ко ше стане
      .............
      Да нема после
      качвам 3 ма в тиграта и се пускам с 1.3 боксер смисал 3 ма в тиграта с 60кг маса ?
      Айде сложи 500 кила и ела да се пуснем с буса
      нали знаеш буса опелчето с 6 те скорости мойто чипосахме го и съм навит с 1,3 боксер 190 на магистралата ебаси майката,,,,, сложихме чипче щото имаше ограничител и неможеше 4 оботота да прай и 160 на магистралата
      яко им правя къси дълги дасе махат такива с 1,3 боксери

Comment

Само че ECOtec мотора е 2.0 136 коня и не е никак готин.
        Иначе хубавата GSI-ка си е с 2.0 150к.с.
        www.facebook.com/workshox

Comment

Пак питам, некое линкче за Опел форума?
          Mitsubishi Outlander
          Mitsubishi Space Star
          Daihatsu Terios

Comment

...

Първоначално публикувано от ShoxXx
            Само че ECOtec мотора е 2.0 136 коня и не е никак готин.
            Иначе хубавата GSI-ка си е с 2.0 150к.с.
            Еми това и казах , мотора 150 коня е разработка на Кослорд и сле слага я Астрите до 93-та година .....след това почва Екосмеха
            BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Има и 94-та...ма важното е че в един момент и на двата мотора им светва една оранжева лампа "Енжин" и никой никога не разбира що така...

Имал съм...знам кво е.

Comment

Има и 94-та...ма важното е че в един момент и на двата мотора им светва една оранжева лампа "Енжин" и никой никога не разбира що така...

Имал съм...знам кво е.
                И това съм го 4увал Въпроса е ,4е мотора е добър , лесно се преминава към ЛЕТ . Дори в атмосверният си варинат стига до 200 к.с . Скоро гледах едно мом4е как сложи на по-новите Астри (около 99-та) мотор Екосмех 2.5 ....еми смени го после с доборото старо добиче . Впечатленията ми бяха само положителни макар и 6-цилиндровият мотор да беше по-голям и мощен да не говорим и по-нов . Според него екотека си е пълен смях сравнен с 150 -я мотор на една и съща кола

Comment

Къде е Вектрата,да я почвам

П.С.Гайда шо не споменаваш нищо как Нено отвя доста Сливенски бегачки/Голфове,Калибри/ а
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury

П.С.Гайда шо не споменаваш нищо как Нено отвя доста Сливенски бегачки/Голфове,Калибри/ а
                    Мани я вектрата тя е ЛЕТ Спомням си като дойде Нено , а имаше само чип Е па на никой не му се верваше То това е и единственото 1.6 дето съм виждал да върви , а в Ст.Загора определено колата беше мноооогоо по-добра ,не само от към мотор . Еми те и местните коли се развиват

Comment

Батка писна ми да ти чета простотиите,и заяжданиците.След като си толкова смел и с такава бегачка що не дойдеш до Пазарджик аз щи поема половината гориво за бегачката ,ако си навит с 1.6 боксер съм 103 катъра качваш 3 чавека и се пускаме,ако искаш със минивана аз качвам 4 човека и ти н тиграта толкова и пак ще се пускаме.
                      Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Първоначално публикувано от hristiqn
                        Първоначално публикувано от Mury

Мани я вектрата тя е ЛЕТ Спомням си като дойде Нено , а имаше само чип Е па на никой не му се верваше То това е и единственото 1.6 дето съм виждал да върви , а в Ст.Загора определено колата беше мноооогоо по-добра ,не само от към мотор . Еми те и местните коли се развиват
                        шшо да я мана бе нали се пъне,каза че щяла да ме отвее За на Нено колата няма повече какво да се говори,тя е ясна,който иска мое да докара кое и да е 1.6 16в включително и Хонда Саксо ВТС,но те с изравнени килограми и да се почват
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Гайда сещаш ли се за оная алфа дето след 200 км/ч ти стана точка в далечината е тва е мочта 1.6 да да миналата година на магистралата, една зелена ааа.... па за вектра не ми говори шото съм имал ц хикс ти кат си нямал книжка.... ти пратя бат Кольо малко те повози у таксито да мирясаш а ?

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

абе закво продължавате да му пишете на тоя
                            Гайда чуй сега , внимателно, здрава алфа 1.6 TS , 1.8 ТS,2.0 TS,1.7 Boxer с можещ шофиор , от всички модели който се сетиш , ще са ти много далече напред,заблудил си се за тиграта ти! гарантирам ти ако искаш да се увериш в това ела до софия някой ден , специално за теб ще намерим от всички алфи който ти изброих и ако някоя те бие с по - малко от 1 кола ти го признавам за победа! а после за да ти стане съвсем ясно какво представлява Алфа Ромео ще се пуснем и с моя ДИЗЕЛ- 1.9 напълно сток!хаха Да не говорим па ако искаш да ти намерим от old school-а 33ка или некоя 75чка.
                            Гаранция,че след визитата ще имаш друга снимка на аватара
                            ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

А бе от цялата тема най-много ме кефи как си меткате:
                              Ела в Сливен да ти скъсам шортите.
                              и после
                              Ти ела в София да ти напукам канчето.

Бати идеят да се ходи на 300 километра е така...

Comment

А бе от цялата тема най-много ме кефи как си меткате:
                                Ела в Сливен да ти скъсам шортите.
                                и после
                                Ти ела в София да ти напукам канчето.

Бати идеят да се ходи на 300 километра е така...
                                епа.... аз нема да се разкавам е така , ама мисълта ми е , ако пича има път насам да свирне
                                ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Working...
                                X