Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 145 vs Golf2

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa 145 vs Golf2

Алфата ми е 1.3Boxer 90hp а глупавия голф е 1.8 неква си механична инжекция 90hp.Голфа е на един мой колега и иска да се пуснем ма.....иска да сложиме кинти.Сумата не е малка ма не е и голяма,затова реших да се допитам до вас преди евентуално да ме направи смешен или пък аз него.Споделете имам ли шансове срещу голфчето
    Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark
    Alfa Romeo 145 1.3Boxer 90hp EX

Нещо те базика този голф си мисля че е този голф е 107 к.с. щом е с механичен инжекцион и ако не е глътнал български въздух (ако не е бил отварян инжекциона) ще е доста по бърз има с 2 сек по добро ускорение. Ако сложиш пари е твърде вероятно да загубиш но ако е за спорта се пробвайте.
    156 1,8 ТS 99
    Nissan Murano 2005

Comment

Най -вероятно падаш колега ......Ако кинтите не са толкова много пускай се,но мисля че голфа има леко преимущество пред 145 точно с този мотор..На 33-ката беше добре,ама за тази идва малко слабичък.......Опитай все пак,дано да го биеш.. Успех
      Ex: Alfa Romeo 33 Imola 1.4 8V '94
      Ex: Alfa Romeo 145 1.4 16V TS '97
      Ex: Аlfa Romeo 155 2.5 TD Sport '96
      sigpic

Comment

Отвява те колага..мен ме отвява 1.8 Syncro по думите на човека е 115 коня....сигурно е така
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
        Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Хахах Васкоооо 1.8 синхро ма голф 2ка ли тва ??Бащами имаше Пасат 1.8 синхро ама беше и с механичен компресор и е около 165 кончета така че може и да те е пуснал по парзалката.А тоя с голфа кво се точи на коли с по малки мотори и то на пари??Имам и аз някой спестени пари за черни дни ако иска ще ги сложа на една дръпка с тоя дръгливец
          Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
          Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
          Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
          Mercedes Benz A170 CDI FL '01
          Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Ще те бие fnt имат от мноого години пассат 1.8 90 кс и с мойто уно 1.4 вървяха горе долу равно а 145 боксер я биех, най лошото е че голфа е по лек от пассата Виж ако изравните килата незнам тогава по имаш шанс

Comment

Значи тоя Голф 2, който е 1.8 90коня е 8 клапана.

Голф 2 има с 16 клапана и механичн инжекция KR и е 139коня.

Има и Голф 2 с електронна инжекция и се води PL и е 137коня или нещо подобно.

Има и Голф 2 G60 с компресора.

Мисля, че имаше и един по-малък двигател 1.8 с механична инжекция, но той 100% е между 100 и 115 коня.

Дори и да е Голф 1.8 90 коня падаш. Сори, ма е така. Това и при добро състояние на колите де...
              www.facebook.com/workshox

Comment

Шокс тоя даже 1.8 118 коня е майче даже а не 115 е така извесния "малката Джи Ти Ай-ка" и се среща доста често и според мен е точно такъв щом е толко оверен..
                Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

А така точно тоя е...то си е с броните и веждите, само дето не е с KR мотора. Не е по силите на момчето, което е пуснало темата.

Не знам приятели ли са или не, ма оня с Голфа иска да му земе парите 100%.
                  www.facebook.com/workshox

Comment

A бе Колега пробвай се, щото и аз така питах за едни дръпки и всичките викат падаш падаш, ама резултата беше съвсем друг! Така че има 1001 фактора освен коне и кубатура така че докато не се пуснеш няма да разберем! Ако голфа е 90 коня де, ако 1++ нема смисал верно!
                    145, 1.6 I.E. Boxer
                    Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
                    Subaru Legacy 2.5

Comment

И да е 90 коня с тази разлика в килограмите се съмнявам да биеш, ако са в добро състояние колите. Нямаш ли наблюдения над голга как се справя в гонки?

Comment

Колега олекоти си малко колата резервна гума,крик,ключове и квото друго се сетиш и може и да биеш ( ама само може) Ако тръгнеш добре...абе зависи от теб
                        145 1.6boxer

Comment

Първоначално публикувано от acko88
                          Хахах Васкоооо 1.8 синхро ма голф 2ка ли тва ??Бащами имаше Пасат 1.8 синхро ама беше и с механичен компресор и е около 165 кончета така че може и да те е пуснал по парзалката.А тоя с голфа кво се точи на коли с по малки мотори и то на пари??Имам и аз някой спестени пари за черни дни ако иска ще ги сложа на една дръпка с тоя дръгливец
                          2ка е да.....1989 година и наистна май е 115-118 коня ама явно е по лек, не че ме отвява ама се вижда че ми дърпа или пък аз ли не натискам достатъчно колата
                          Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                          Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

И 90коня таква двойка върви доста прилично...Ще те отвее... Просто са много леки...А и колкото да олекотяваш пак ще си доста по тежък..
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                            by RUBIG service

Comment

Колкото и да не ми се иска Голфа ще те дръпне...
                              sigpic
                              SCUDERIA ITALIA
                              BMW 5-er
                              BMW 7-er
                              Fiat GP

Comment

Working...
                              X