Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 145 vs Golf2

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз пък имам наблюдения, че това е най-неуспешния двигател на БМВ, така че като се сложат колите на чертата не се знае, но все пак го има момента, че са в различни класове, тъй че проверете с 325 ТДС.
    1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
    1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
    2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Ами не разбрах и аз точно каква ти е алфата ама със моето самолет се дърпах със а6 03' 2.5 тди 163кс. автоматик и на 400м. си му откъсвам постоянно, като накрая е разлика 1-2 коли, така че ако си над 1,9 печка му покажи къде се лови риба ..само ти трябват хубави гуми, запазена кола и добро шофиране
      Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
      ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

Момчето какво пита, а вие минахте през всички двигатели на БМВ.
        Данните показват, че Алфата е малко по-бърза, но зависи и от човека, който ще я кара.
        sigpic
        SCUDERIA ITALIA
        BMW 5-er
        BMW 7-er
        Fiat GP

Comment

Първоначално публикувано от MainaCore
          Аз пък имам наблюдения, че това е най-неуспешния двигател на БМВ
          Недей така бе човек
          '05 166 V6
          '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Мился да се пусна с Голфа Вярвам в Алфата а и голфистите ме дразнят,така че ако го бия ще съм много доволен пък и за кинти аз предложих а той се нави много бързо .По мои наблюдения докато ме е возил не му върви толкова клата .Са ми излиза с номера че трябвало да смени въздушен филтер преди да се пуснем(мисля че се изплаши от Алфонсо ) Поздрави на всички съмишленици
            Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark
            Alfa Romeo 145 1.3Boxer 90hp EX

Comment

Първоначално публикувано от slavips
              Мился да се пусна с Голфа Вярвам в Алфата а и голфистите ме дразнят,така че ако го бия ще съм много доволен пък и за кинти аз предложих а той се нави много бързо .По мои наблюдения докато ме е возил не му върви толкова клата .Са ми излиза с номера че трябвало да смени въздушен филтер преди да се пуснем(мисля че се изплаши от Алфонсо ) Поздрави на всички съмишленици
              Успех

Comment

Мерси май ще ми е нужен

Comment

Къде и кога мислите да се пускате? Може да се съберем и да викаме за теб
                  sigpic
                  SCUDERIA ITALIA
                  BMW 5-er
                  BMW 7-er
                  Fiat GP

Comment

Ей някой може да ми звънне с видео обаждане да гледам и аз от Италия обещавам да викам
                    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Айде успех и дано да го натупаш.
                      Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                      Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Първоначално публикувано от acko88
                        Шокс тоя даже 1.8 118 коня е майче даже а не 115 е така извесния "малката Джи Ти Ай-ка" и се среща доста често и според мен е точно такъв щом е толко оверен..
                        115 е и да викат му малката ГТИ използват го и при голф 3 ма малко по модифициран....затва си купих алфа...преди със мазда 323 1.3 75 коня ме мажеха навсякаде....са със 100 коня отгоре нека се пробват
                        на пари не се хващай или за спорта или да го засилва голфа у некое дере
                        Alfa Romeo 156 2.4 JTD '99

Comment

Първоначално публикувано от 156
                          Първоначално публикувано от Absente_
                          колеги , да не отварям нова тема, ама имам същия проблем , самоче с bmw 525tds SW мисля че беше към 163-4 к.с. ама аз отказах, дръпката щеше да е на по 200 лв , ама няма как и вете коли са напълно сток, как мислите? дали имах някакъв шанс , онова е тежко ама па мн бе плашат конете
                          TDS-ът е 143 коня, сток. Баща ми има такъв, но е с чип (върви страшно) и все се каня да го тествам с алфата ми. Но ми се струва, че ще баварецът ще е победител.
                          тоя ТДС докато зацепи ще си с една кола пред него с чип-а е не повече от 175-180 коня
                          Alfa Romeo 156 2.4 JTD '99

Comment

Вероятно гонката ще бъде на Горубляне(там работя) ще видим утре ако е сменил филтера

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx
                              Значи тоя Голф 2, който е 1.8 90коня е 8 клапана.

Голф 2 има с 16 клапана и механичн инжекция KR и е 139коня.

Има и Голф 2 с електронна инжекция и се води PL и е 137коня или нещо подобно.

Има и Голф 2 G60 с компресора.

Мисля, че имаше и един по-малък двигател 1.8 с механична инжекция, но той 100% е между 100 и 115 коня.

Дори и да е Голф 1.8 90 коня падаш. Сори, ма е така. Това и при добро състояние на колите де...
                              Другия за които говориш се води GT..... 90коня,1.8.
                              PL e 129 коня.
                              Върха на черешката е G60 limited,210 коне

Comment

Първоначално публикувано от ne0

аз 530 - 184 коньова с чип си е мачкам
                                Е за твота ясно с QV-то без чип такова БМВ му зимам малко ...

Успех колега и дано оня котор е издухал

Comment

Working...
                                X