Известие

Collapse
No announcement yet.

Ауди А3 1.8 Т+чип vs Алфа 156 1.8 ТС сток

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Поне ще издадеш ли нещо за него
    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Ако не се лъжа тоя голф го виждам много често в Студ. град! Добър е
      А по отношение на А3ката, мен, преди като бех сток 2,0 16V 155кс един приятел с А3 1,8Т 150кс на по- дълга отсечка ме сдуха мноо лошо аз кат бех на 200км/ч него почти не го виждах! И това ме накара да почна с глупостите (тва де подсилването на мотора ) така че за вървяща СТОК Алфа не ми се слушат глупости! Без лоши чувства към колегите, ма тва е истината
      156 V6 turbo

Comment

Първоначално публикувано от hristiqn
        Първоначално публикувано от Crusader
        Верно скапан "спортен" филтър може да доведе до скапване на дебиломера /ма тва е дългосрочен процес/ , но той не би трябвало да отчита грешни стойности дори и без филтър камоли със спортен
        Е па не е скапан КН е и се чисти и пръска с масалце както си му е реда И пак е смрад при дебитомера

Явно не е толкоз свестен. При моя дебитомер си е чистичко и няма прах
        Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

...

Първоначално публикувано от Naso
          Първоначално публикувано от hristiqn
          Първоначално публикувано от Crusader
          Верно скапан "спортен" филтър може да доведе до скапване на дебиломера /ма тва е дългосрочен процес/ , но той не би трябвало да отчита грешни стойности дори и без филтър камоли със спортен
          Е па не е скапан КН е и се чисти и пръска с масалце както си му е реда И пак е смрад при дебитомера

Явно не е толкоз свестен. При моя дебитомер си е чистичко и няма прах
          Може да ми е останала като бонус от предишният собственик Едно е ясно дебумера си отива...мамка му
          BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

А темата беше........
            155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Working...
            X