Известие

Collapse
No announcement yet.

Кои с какво се е гонил ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
    Снощи, пред София Ленд...или беше много спряла 318iS, или беше доста вървежна 318ка(E36 купе), защото ми беше доста зор да го взема.
    Шифтнах секунда по-късно от 2ра на 3та...и чак тогава изостана с няколко педи....аз пък на средата на 3та върнах газта, че там седят много куки..а беше 1 вечерта в петък...
    Най вероятно ИС ка е е била.

Аз отдавна не бях правил гонки но снощи си качих малко адреналина.

1:1 направих с една хондда сивик В-тек малкия. Изненада ме, че доста стабилно го мачкам на 1-2 ра предавка, а последната гонка и на 3та....Хондата последните 10 месеца беше в бокса и много неща са и правени... Има претенции за средни 15ки, но май снощи беше към високи 19ки

Другата гонка беше с 155цата V6 на Мето, който наскоро и сложи чипче....
    До 100км ми беше на задната броня. До 120км вече беше почти на предната, а до 140км ме дръпна и аз бях на задната му броня (Трябва да вметна, че тя беше с пълен багажник )
    Last edited by VFTI; d.m.y г., 11:37.
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

• миналата седмица по баира за караулката на владая една корса ГСИ от старите корсички ми скри топката,после се пуснах по нея след камерата при лук оил след гадния завой е той беше пак от пред но се отказа на 170 сиг щот щеше да литне
      Mercedes W202 - 200kompressor 99'
      Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
      Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Преди няколко дни като се прибирах от Сф. с едно Пежо 206 сс. сериозна гонка си направихме в продължение на 20-ина км.Той ме настигна малко преди с.Гинци и го пуснах,ама после нещо ми прещрака... и го подгоних.На изкачване излиза по-бързо от завоите от мен,ама след 30метра вече се качвам върху него.Лошото е,че ако не ме пусне няма как да го изпреваря(който е минавал Петрохан знае как е).На спускане - там вече зависи от големината на съчмата в главата.Явно и на двамата ни беше голяма щото заедно вървяхме(на моменти с 130++км/ч.) почти до с.Бързия и там вече го изгубих заради движението...
        Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
        Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

• вчера направих 2 гонки с новата кола фиат типо 2.0 16 седичи надявам се да не го пъна повече а да си го карам айляк ама така се случи
          срещу рено клио уилямс 1.8 16 136 коня май напуках го с 3 коли пича беше много учуден
          срещу алфа 166 някъв дизел и голф 3 въобще не го знам какъф излетях с много напред просто нямаше никъв смисъл човека с алфата да си признае кой е
          alfa 164 t.s ex
          tipo 2,0 16v turbo ex
          opel astra amnesia ex
          megane 2 ex
          alfa 159 jtd ех
          audi A6/S TQ 330+
          audi a4 b5 1,8 TQ 500++
          alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

• миналата седмица се пребирах от пловдив и някаде до нова загора се закачих със един тип със новото мондео дръпнах го много но ония не се отказа.докато се гонихме се закачиха голф 5 и ауди А4 . гонката продължи до бургас и познайте кой спряха куките.мене естествено нали бях най отпреде.първия печели АКТ.ПИСАХА МИ ДИПЛОМА ЧЕ САМ ГИ ИЗПРЕВАРИЛ

Comment

• Оня ден дръпнах един колега с GTV и след 5 мин каране по пътя за Златните поглеждам в огледалото и ме издуха сигурно с 180-200...не го видях повече.

А преди седмица някъде се дърпах с гоуф 4 и беше много дълга гонка, постоянно се дърпахме къде аз , къде той, но най накрая го дръпнах на един светофар на жълто и той се отказа...смея да кажа, че горе-долу бяхме равностойни.
              п.с. гоуфовете от по-долна класа ги ям редовно
              Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

• Първоначално публикувано от Blade Покажи съобщение
                Оня ден дръпнах един колега с GTV и след 5 мин каране по пътя за Златните поглеждам в огледалото и ме издуха сигурно с 180-200...не го видях повече. ...
                Поздравления за колегата, който загърби всякакъв разум и прелетя с 180-200 по пътя за Златните!!! Особено в тоя натоварен трафик!!! Особено в тоя участък!!!

Дори и да не е бил с толкова, повече от 120 км/ч и то след Дървения Мост си е живо камикадзе!!!
                Имам сравнително пресен спомен, когато със 150 на баира след Дървения мост щяхме да се съберем с един мерцедес Ц-класа в един автобус, който просто си караше с разрешените км/ч, а аз 'пробвах' колко ще мога да карам зад мерцедеса (220CDI - сякаш съм имал някакъв шанс въобще)
                _______
                146 JTD - ex
                Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• 220 CDI е 143 к.с.(ако става въпрос за такъв)Най-добрият ми приятел има такъв 2003 г. и съвсем скоро имах удоволствието да си го ям при всякакви ситуации с Алфата!
                  Last edited by millko; d.m.y г., 12:40.
                  sigpicAlfa Romeo 155 2.5 TD 96год.VM 31B,155 2.0 16V 96 год и Fiat Tipo 1.6 IE 95 год.

Comment

• човек да не се похвали,баси раотата които не вярва се спасява
                    Last edited by BUH; d.m.y г., 16:08.
                    Peugeot 406 coupe 2.0 16v 01'-вс. екстри
                    Fiat Bravo 1.8 GT 96'-Г.И. Фобос,пълен сток
                    ех:Opel Askona 1.6i 88'

Comment

• Първоначално публикувано от BUH Покажи съобщение
                      Оговорени:
                      БМВ 316-пална бесмислица,за около 200м кам 3 коли пред него
                      БМВ 318(115к.)-кам 400м кола и положина пред него
                      БМВ 318ис-тука или пича немоише да кара или нз ,взех го близо една кола за около 400м
                      БМВ 320-кам 2 коли ластик,на 400-ния метар пуснах гаста и тва в тоя момент прелетя покраи мене нз с колко
                      БМВ 520-2 коли ластик за около 200м и пича се отказа
                      БМВ 525ТДи-до 120км/ч малко зад мен после му изгубих стоповете
                      Пежо 205 1.9 ГТи-на 5 сек от старта се отказах,мн ме издуха
                      Пежо 406 цоупе 2.0 16в-до 120км/ч заедно после почна да ми откасва напред
                      Пежо 106 Рали-както с 205-ка мн барзо огаснах
                      Тоиота корола 1.6 16в 110к-до 100 заедно после малко почнах да му бягам
                      Фиат Браво Хгт-барзо огаснах
                      Фиат Браво 1.6 16в(90к)-кола и малко сас зор
                      случаини:
                      бая са и то по сфетофарите ама наи безмисленото беше когато се мачих да даржа ескорт косуарт
                      Гледам че много БМВ-та си напукал верно ли толкоз ти бега ГТ-то

Искаш ли да скочиш на още едно БМВ 320

И аз съм от Пловдив

0899105126 - Младен

Дай да докажем написаното по горе

Изпрати ми на ЛС телефона ти за да ти звънна
                      Вижте на какво ни направиха нашите "БРАТЯ"
                      ПОЛ РОШЕ: „Мощноста най-вероятно бе около 1400кс, но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280кс” - BMW М3 87г.
                      LPG

Comment

• Вчера в Горна Оряховица изпълних първа и втора на мойта колица, но въпреки това една бяла Астра комби (не разбрах каква точно) се откъсваше много полека-лека. На трета щях да го издухам, но трябваше вече да завивам. Като прибавим и това, че оня беше сам, а в моята бяхме 5 коча не се съмнявам, че равно натоварени щях да го дръпна яко. Най-много ме издразни после, че като бях с братята пред къщата ни оня мина бавно и се ухили мазно като анадолски дюнер.
                        Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
                        Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
                        Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
                        Alfa Romeo 146 ti

Comment

• BUH, тея БМВ-та или някакви много спряли ги целиш, или тва браво върви повече отколкото наистина върви такова браво
                          318ка ИС със 115кс без доработки много трудно ще я вземеш с 2 коли...320ката също...
                          Last edited by Satanism; d.m.y г., 23:57.
                          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                            BUH, тея БМВ-та или някакви много спряли ги целиш, или тва браво върви повече отколкото наистина върви такова браво
                            318ка ИС със 115кс без доработки много трудно ще я вземеш с 2 коли...320ката също...
                            малка поправка, ИС-са е между 136 -143кс според годината и модела /е30 или е36/
                            320 е с половин до една кола пред 318ис /и двете са е36/
                            Вижте на какво ни направиха нашите "БРАТЯ"
                            ПОЛ РОШЕ: „Мощноста най-вероятно бе около 1400кс, но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280кс” - BMW М3 87г.
                            LPG

Comment

• Ами колега пробваи се с това БМВ 320 с един Фиат Мареа 2.0 20V примерно,да сте от един клас.Вапреки 4е мисла ако не ти е пипано БМВ-то и сре6ту Браво 1.8 пак нема6 кои знае какав 6анс.
                              164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Най-новата Мазда 6 - у тефтеро с къв двг не мога да доложа . .
                                sigpic
                                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                                X