Известие

Collapse
No announcement yet.

Кои с какво се е гонил ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• аз пък спирам с дръпките за около един месец......после ще видите с какви коли ще имам дръпки...
    alfa 164 t.s ex
    tipo 2,0 16v turbo ex
    opel astra amnesia ex
    megane 2 ex
    alfa 159 jtd ех
    audi A6/S TQ 330+
    audi a4 b5 1,8 TQ 500++
    alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

• Първоначално публикувано от hondoman Покажи съобщение
      Да варвят тези опели аз имам много лош спомен от астра със същия двигател неподценявайте тези опели
      А по принцип тея фастри и.. хечбека Сивик VTi 5та - 6та ген. ли пердашат
      ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
      sigpic
      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

• Днес сложих чип-че на Ауди-то и много наказах един Меро С 200 Компресор и Една 166-ца....

Comment

• Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщение
          Civic 6та върви много и мисля, че сток Астра не му е проблем. Но в България сток Хе-та май вече няма
          sigpicex
          147Q2
          300bhp/606nm
          Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

• Първоначално публикувано от миро Покажи съобщение
            Civic 6та върви много и мисля, че сток Астра не му е проблем. Но в България сток Хе-та май вече няма
            То същото е и за Хонделите... едва ли е останала не "пипана" И за тях чиповете били много евтини до колкото знам, но... нека hondoman да каже. Той трябва да е бая вещ с тях.
            Last edited by Nasko_77; d.m.y г., 21:16.
            ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
            sigpic
            ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

• Астрата стана мечтата на българския рейсър и то благодарение на тунинг.бг. Лошото е, че вървят.
              sigpicex
              147Q2
              300bhp/606nm
              Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

• Нека вървят бре, нали иначе ще ги настигне ръждата!

П.П.
                Да не се връзват опелджиите, съвсем добронамерено се шегувам.
                Alfa Romeo 166 3.0 V6
                Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Тази вечер.... ХОнда Акорд комби 2.0 136коня...

На умряло куче нож вадих, но не аз започнах да се заяждам Многоо го болеше пича...Първо от единия светофар му пуснах леко аванта и после го разминах- като набих втора, а на втората дръпка даже го пуснах сериозно напред и после само едни къси дълги, къси дълги при 100км...до 140км вече беше доооооооста назад...
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                  exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                  ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                  ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                  by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщение
                    Тея фастри едно 306GTI много добре ги лекува
                    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Така така, значи вти-ки 6 не е чак толкова варвежна колкото 5-та тя е по лека, аз колеги съм почти сток нямам никакъв чип и не мисля, че са чак толкова евтини чиповете за хондите, аз с тази астра кадето съм се бягал не беше напълно сток, имаше валчета Crower stage 1, филтри милтри, а и беше с добавка около нея смърдеше и то яко хаха но както и да е би ме тогава с около 3-4 коли като старта аз дърпах 2ра но след 3-та астрата си казваше тежката дума, а мойте модчета са съвсем мижави, свещи денсо, хубави кабели, припилвана главица малко, генерация 63мм, резонатор и крайно гърне, интейк, стърбар отпред и отьзад това е по нея за сега сега мисля да я направя защото се ударихме с един френски звяр но както и да е аз в момента не съм Бг и нямам мира като знам че колата ми е ударена но живот и здраве като се върна оправям я и първата работа е да я направя по тиха че вътре се откача като е над 3500об хаха но както и да е поздрави на всички италиянски фенове ако ви трябва инфо за хонди знаете каде е човека
                      Last edited by hondoman; d.m.y г., 15:19.

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

• Викаш Хондата ти е сток
                        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Вчера се прибирам към 2:00ч и изведнъж две коли ме изпреварват едновременно от ляво и от дясно.....
                          Една 166-ца и едно Браво....Отбих се на една бензиностанция и след 1км алфиста така се беше врязал в едно дърво, че колата беше станала неразпознаваема...
                          Бъдете внимателни и не е нужно да сре рацери през цялото време...

Comment

• Изглежа е трябвало да научи по трудния начин. че 166-ата не е особено маневрена кола по завоите...

Comment

• Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
                              Изглежа е трябвало да научи по трудния начин. че 166-ата не е особено маневрена кола по завоите...

Доколкото разбрах се е случило най-лошото...
                              Rest in Peace, bro!

Comment

• Първоначално публикувано от lulin racing Покажи съобщение
                                За другите коли криво лево ти вервам! Ама това 318 ИС каде си го писал......... вярвай ми че нямаш шанс да задържиш и дистанция Мойта е с чип и пак такова СТОК ме бие с една предница....... Да ми кажеш 320 по бих ти повярвал
                                E мойта няма чип.Просто ми е в много добро състояние колата,понякога и чип няма да ти помогне,най-добрият тунунг е за начало основен ремонт на двигателя.
                                sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
                                Ex...
                                Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

Working...
                                X