Известие

Collapse
No announcement yet.

Кои с какво се е гонил ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от 155_8000rpm Покажи съобщение
    E мойта няма чип.Просто ми е в много добро състояние колата,понякога и чип няма да ти помогне,най-добрият тунунг е за начало основен ремонт на двигателя.
    На 36ца 318ИС, на 155 1.8 8В и на моята дават 10.0 от 0 до 100 сток....
    Аз ИС-ка съм понаказвал....с чипа...така, че не е чак толкова невъзможно, особено ако е била някоя спряла

Те са бая спрели тея 36чки...
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Hondoman... в крайна сметка може ли да се счита, че Астрата си върви повече?... или се кантарят с VTi по-принцип. Все пак твоя личен опит е с бая "барана" такава а ти казваш, че си бил без чип и изобщо... по-малко подготвен. Та да го разбирам ли, че... е на кантар работата с VTi и според зависи коя повече е правена
      ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
      sigpic
      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

E мойта няма чип.Просто ми е в много добро състояние колата,понякога и чип няма да ти помогне,най-добрият тунунг е за начало основен ремонт на двигателя.
        Трябва някой път да ги кантариме щом си в перфектно здраве

155 2.5 V6
        Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

• Преди няколко дена замерих с едно punto HGT, до около 200км/ч вървим на едно ...върви си добре пунтарата
          Alfa Romeo 155 2.0TS 8V

Comment

• Първоначално публикувано от lulin racing Покажи съобщение
            Трябва някой път да ги кантариме щом си в перфектно здраве
            Път към софия нямам скоро иначе нямаш грижи,с чип или без;загубил спечелил,няма значение важен е хъсът(спортното сърце),само не мога да разбера как така ги казваш категорично тия работи'не може' и тва е.Всичко може особено като говорим за 15-годишни коли
            .Внимавай само да не те накажа,да хвърлиш чипа и да вземеш и ти да смениш едни сигментчета тук да барнеш там да лъснеш и току виж алфата си върнала 126-те кончета.
            sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
            Ex...
            Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

Път към софия нямам скоро иначе нямаш грижи,с чип или без;загубил спечелил,няма значение важен е хъсът(спортното сърце),само не мога да разбера как така ги казваш категорично тия работи'не може' и тва е.Всичко може особено като говорим за 15-годишни коли
              .Внимавай само да не те накажа,да хвърлиш чипа и да вземеш и ти да смениш едни сигментчета тук да барнеш там да лъснеш и току виж алфата си върнала 126-те кончета.
              Повярвай ми че в сегашното й състояние е над 126

155 2.5 V6
              Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

• Първоначално публикувано от lulin racing Покажи съобщение
                Повярвай ми че в сегашното й състояние е над 126
                Вярвам ти.Не съм казал че не ти вярвам.Просто казвам кой е най удачният тунинг за 15-годишна кола.Първо ремонт на двигателя,после цеди яко чипове турбо битурбо квот си пожелаеш.Опитвам се общо взето да ти обясня,че АЛФА 155 1.8 8в сток може да бие бмв 1.8ис.Жалко че не снимам такива мероприятия.Оня после каза че нямал гуми за тва така станало.Беше 4 градуса той беш със зимни гуми а аз със летните 4 мм грайфер
                Last edited by 155_8000rpm; d.m.y г., 22:46.
                sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
                Ex...
                Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

• Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщение
                  Hondoman... в крайна сметка може ли да се счита, че Астрата си върви повече?... или се кантарят с VTi по-принцип. Все пак твоя личен опит е с бая "барана" такава а ти казваш, че си бил без чип и изобщо... по-малко подготвен. Та да го разбирам ли, че... е на кантар работата с VTi и според зависи коя повече е правена
                  Еми първо да отговоря на Крис значи признавам си колата не ми е напълно сток изброих по горе какво съм правил по нея тия модчета дали да са ми дигнали +- 5 коня, а Насо значи ако не си познавах добре колата можеше да падна бая тази астра ако не се лъжа е давала 15ки ниски но както и да е поне така ми казаха варви признавам си но сток астра и сток вти всичко е много относително зависи от състоянието на колите и от шоферите това най вече сега спор няма астрата има по добър въртяш момент но пък хондата е по лека мисля че е на 50 на 50 според мен

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

• Айде и аз да се запиша.Един приятел с А6 2.0 140 коня куатро две седмици ми късаше нервите и разправяше че щял да ма скъса и в събота най накрая успя да ме навие да се дърпаме.

1 дръпка,до 140км три коли(щот всеки ден се дърпам и не тръгнах на време) в моя полза.
                    2 дръпка(тръгнах на време) отказасе в момента в който сложих втора.
                    Alfa Mito 1.4
                    156 2.0 155 ex
                    156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

• Първоначално публикувано от nikotm Покажи съобщение
                      Айде и аз да се запиша.Един приятел с А6 2.0 140 коня куатро две седмици ми късаше нервите и разправяше че щял да ма скъса и в събота най накрая успя да ме навие да се дърпаме.

1 дръпка,до 140км три коли(щот всеки ден се дърпам и не тръгнах на време) в моя полза.
                      2 дръпка(тръгнах на време) отказасе в момента в който сложих втора.
                      А бе той къде отива с тоз тежък сандък.
                      Алфа 166 2.4 JTD

Comment

• с голф 3 GTI 150 koня на 300 метра 4 коли пред него
                        0892 488 330-Теодор
                        Alfa Romeo 145 3.0 24V
                        Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

• Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщение
                          с голф 3 GTI 150 koня на 300 метра 4 коли пред него
                          Ко се периш бре тоя голф и аз го бих
                          И един прелюд 2.0 16в
                          Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

• И аз искам да се похваля!!!
                            Голф 3, 2.0 GTI 150коня-изпапках го както си исках
                            БМВ 318iS E36 143коня - вече не се бягам с тях че не са интересни,ако е с чип и в добро състояние може, ама пак ги бегам и няма тръпка.
                            БМВ 320i Vannos E36 150коня - тука беше интересно- бягах го с доста,обаче сега слагал чип и ще пробваме пак, а ме чака и още едно приятелче да се пробваме с такова(казва че е сток ама щял да ме разплаче)
                            Ауди А3 1.9TDI 136коня 2003-4 година -мислех че ще ме хапне, че е много ново и е наказало доста 150кончета коли, но за мое учудване още от старта го бих на първа с 1кола, и нагоре продължих да го бягам до към 200 само се отдалечаваше в огледалото(беше бесен после,щото беше сигурен че ще ме бие)
                            Ауди А4 1.8i с чип - по бул. България от светофара на Билата до следв. светофар посока НДК. Беше супер яко щото го бегах до трета и на една от пресечките имаше и тъкмо да отпусна газта и гледам че съм със 150 вече и че той не се отказва и само бих четвърта и газ до долу(пък квото стане), а куките даже се изкефиха и изобщо не ни закачаха - в общи линии го бих,обаче можеше и с повече, ама пусти полицаи ме стреснаха!
                            Мерцедес ML270 CDI 163коня - нема толко куц кон,направо го прескочих
                            БМВ X5 3.0d - новата , днес на светофара на горубляне посока центъра - до 160 бяхме плътно заедно и аз отбих за МЕТРО, ама на горе сиг. щеше да ме бие
                            Друг път ще пиша кой ме е бил(не са малко), но да не забравяме че все пак съм СТОК мотор - само където карам на V-Power Racing 100октана, иначе всички които са ме били са били пипани нещо!!!

Comment

• Аз викам вече да пренапрвим темата кой е победил алфите, а не кого са победили алфите, че много взеха да се повтарят темите

Comment

• Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
                                И аз искам да се похваля!!!
                                по бул. България от светофара на Билата до следв. светофар посока НДК. и тъкмо да отпусна газта и гледам че съм със 150 вече и че той не се отказва и само бих четвърта и газ до долу(пък квото стане), а куките даже се изкефиха и изобщо не ни закачаха - в общи линии го бих,обаче можеше и с повече, ама пусти полицаи ме стреснаха!
                                днес на светофара на горубляне посока центъра - до 160 бяхме плътно заедно и аз отбих за МЕТРО,

Колега или много сънуваш или си за сериозен преглед при доктор(мисля че беше Психиатър).
                                Alfa Mito 1.4
                                156 2.0 155 ex
                                156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

Working...
                                X