Известие

Collapse
No announcement yet.

BMW 320 vs. Alfa 156 1.8 T.S.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от oem
    Асфалта гладък. БМВ-то му тръгва задницата, аз бягам на страни. Алфата върти гуми като побъркана. Не може да тръгне. И такива ми ти работи.
    Че тя ако не и се въртят думите няма да тръгне бе
    Виж Алфата ...

Comment

Първоначално публикувано от odisey
      Асфалта гладък. БМВ-то му тръгва задницата, аз бягам на страни. Алфата върти гуми като побъркана. Не може да тръгне. И такива ми ти работи.
      Че тя ако не и се въртят думите няма да тръгне бе
      Хаххаа... разбирам хуморестката ти. Имах предвид, че тръгва на една страна
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Имах предвид, че тръгва на една страна
        освен да завариш диф-а
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Вие що не четете? За баварката говорех. Взехте да се ебавате нещо ми се струва?

Comment

Kолега а 320-та сток ли ше е или барана знаеш ли

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

Разделена
              155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

колега как ги въртиш тези гуми???аз преди да обуя моята с чисто нови 16 ки бях с 15 на мишлен и те бяха изгорели до безобразие!!и на 5000 оборота съм тръгвал без въртене!а относно бмв-то биеш го от всякъде!!скоро един с такова изгоря с малко пари!!успех!!
                alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

Ами върти си и то много. Особено на първа ако не върна газта удриа си прекъсвач и гумата замирисва ужасно. На втора се усеща след 5000 оборота как предницата става нестабилна.

Баварката не знам дали е бутана.

П.С. Аз не знам да се състезавам. Това ми беше първата гонка в живота ми. Може би си има пиниз при тръгване, смяна на предавки и т. н. Иначе мога да се нарека, че съм добръ шофьо, но не и рейсър. Но ше се научим

Comment

Мен ако питаш , се радвай на колата , а не я чупи
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

при тръгване колега гледаи да не я изтървеш да падне под 3500 оборота!!най добре я драж в границата между 4000-4500 оборота аз на моита поне от там нагоре я ра4кам на парва!!и на мен втората ми неще да влиза като я подгоня мн за това на първа повече от 6000 не и правя!!а и трябва малко бързичко да сменяш предавките щото по бавната смяна мой да ти коства загубата!!!а бмв-то ако е сток го биеш и на дълго и на късо!!пробвано е лично от мен безброи пъти!!а със тази кола на гонки ще се научиш

Comment

колега tokata_pz_flex!!забравих да спомена че със теб съм най съгласен!!все пак не мн хубаво сами да си трошим колиците!!!

Comment

Аз на майтап тръгнах. Исках да го напаря. И сега не ми дава мира. Утре я чипосвам, парвам го здраво баварчето и край с гонките. Да защитя марката поне Това тежкото не мое да ме бие току така

Comment

като я чипнеш кажи как е че и аз мойта мисля да и слагам ма искам да разбера първо някви впечатления дали ще има!!!и като се дръпнете пиши да видим имало ли е сълзи за баварчето

Comment

Скучни тромави германци бих казал аз !!!
                              Alfa Romeo 146 1.8 T.SPARK 97'' powered by Extreme service
                              sigpic

Comment

След 1 час отивам да ми презапишат новата карта на ЕКУ-то и ще пиша после впечатления. Трябва да стане 155 к.с. и 192 Nm въртящ момент. Такъв бил ремапа.

А за дръпката довечера ще пиша. Но имам съмнения, че не са ми добре свещите. Не съм ги смянал и не знам кога са сменени за последно. С тях купих колата. Като ги смъквах бяха понагорели и не знам...

Comment

Working...
                                X