Аз да ви кажа гонки до сега само светофарни съм правил но ако изцепя първата до край и вкарам трета ако ще и господ да слезе да и дава газ ще ме убият от бой това е голяма глупост с включването от първа на трета чесно . Все съм чувал да разни дето тръгват от втора но от първа на трета е това е виц.
Известие
Collapse
No announcement yet.
BMW 320 vs. Alfa 156 1.8 T.S.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Swapper явно разбираш от коли докато тука има хора дето все оште се чувстват деца ама както и да е де.А за това 4е от 1 ва на 3 та е сигурна загуба пробваи и пак говори и ако не си забелязал проблема на колегата с 156 цата БМВ то го по4ва да го дурпа от средата на 2 ра ако с много високи обороти тои пропусне 2 ра и отиде на 3 та 6те е равен на неговата предавка и от там на татук ште го изяде само се иска малко опита и да умее да направи това което казвам просто оня с тъпото БМВ ще има да се чуди кога е минал колегата през втора хахахаха!Privilegiqta da si pruv rajda zaduljenieto da vodi6!
Comment
-
Няма да стане бе мой. Аз от втора като сложа 3-та едва наема ти от 1-ва. Това да не е V6?!Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Новачев на колко годинки си и какъв тие номера на колата 4е жена ми е от Бургас и тои ми е като втори роден град 4е като те засека някуде на някое светофар4е да ти покажа 4е не е глупост ште онемееш а пук ти ако искаш включваи ако искаш и 6 та ХА ХА ХА!Privilegiqta da si pruv rajda zaduljenieto da vodi6!
Comment
-
Първоначално публикувано от Пламен Начев НачевНовачев на колко годинки си и какъв тие номера на колата 4е жена ми е от Бургас и тои ми е като втори роден град 4е като те засека някуде на някое светофар4е да ти покажа 4е не е глупост ште онемееш а пук ти ако искаш включваи ако искаш и 6 та ХА ХА ХА!Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Оем аз съм с компресор и буталата ми са ковани и челата им са вдлубнати мотора е доата преправян и сум 170 коня може твоята е на 1.8 120 коня нали и може и заради това малко по трудничко да се наеме ама после на оня душа му яка не се плаши 4е бавно се наема Успех!Privilegiqta da si pruv rajda zaduljenieto da vodi6!
Comment
-
Първоначално публикувано от Пламен Начев Начевако не си забелязал проблема на колегата с 156 цата БМВ то го по4ва да го дурпа от средата на 2 ра ако с много високи обороти тои пропусне 2 ра и отиде на 3 та 6те е равен на неговата предавка и от там на татук ште го изядеТова некви нови открития в автомобилната индустрия ли са? Обоснови се. Според мене ако тръгне на 2ра, после директно 4та и от там на 4000 оборота връща 3та и ще литне.
Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от dermeisterПървоначално публикувано от Пламен Начев Начевако не си забелязал проблема на колегата с 156 цата БМВ то го по4ва да го дурпа от средата на 2 ра ако с много високи обороти тои пропусне 2 ра и отиде на 3 та 6те е равен на неговата предавка и от там на татук ште го изядеТова некви нови открития в автомобилната индустрия ли са? Обоснови се. Според мене ако тръгне на 2ра, после директно 4та и от там на 4000 оборота връща 3та и ще литне.
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от Пламен Начев НачевНовачев на колко годинки си и какъв тие номера на колата 4е жена ми е от Бургас и тои ми е като втори роден град 4е като те засека някуде на някое светофар4е да ти покажа 4е не е глупост ште онемееш а пук ти ако искаш включваи ако искаш и 6 та ХА ХА ХА!156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от Пламен Начев НачевSwapper явно разбираш от коли докато тука има хора дето все оште се чувстват деца ама както и да е де.И по-точно НЕ питам за смяната на скоростите, а за това що да не натискам ГАЗТА докрай, при полежение, че съм да речем над 3К оборота и няма да задавя двигателя с рязко подаване на по-богата горивна смес? И откъде да разбера колко да я натисна, като искам да се развърти двиг. максимално бързо? Това ми е интересно в случая
Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
Alfa Romeo 146 ti
Comment
-
колеги,стига ,моля ви,човека с и мисли че е най бързия(между другото до сега не съм чувал ,че в бг. има успешно турбиниран боксер)
1-3-та,леле мале кви са тея скорости къф е тоя матор,ттрябва да е с 1000н/м при 2000обр. или разликата м-у 1 и 3 да е не повече от 1000обор.
незнам поне при мен не се получава,ако направя нещо подобно примерно 1-ва до 8000 и не отнема газта,а я оставя до край и включа 2-ра се пали съединителя или върти гуми
явно човека е повече от инж.-хората се стремят максимално да доближат скоростите една до друга,така че мотора винаги да е в пиковата си мощ
и все пак е възможно ,но трябва скоростите му да са нещо от този род 1-ба 45км/ч-2-60км/ч 3-80км/ч,и буста да му тръгва от 1500-2000оборота,но тогава ще се получи неимоверно бучене и трещене без да има скорост
моля ви спрете,ще поръчам на мои хора да разпитат за нашето момче в ст. загора,все пак съм от д-град
Comment
-
Първоначално публикувано от gigiМен пък всички ме бият явно не мога да карам
А колега оем 320-ката ако можеш да караш и колата ти е ок ще го разпориш. Най напред или махни тоз филтър или някак си го изолирай, ако пак не става провери свещи дебитомер катализатор и др, ако са ок значи не можеш да караш
има 320 е30 - 136 коня от края на 80-те - алфата някакви няма шанс срещу нея,
320 е36 - пак е по-бързо от алфата
320 е46 след 98 до 2005 - ей тука алфата има хипотетичен и минимален шанс ...
Comment
Comment