Известие

Collapse
No announcement yet.

BMW 320 vs. Alfa 156 1.8 T.S.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от oem
    Първоначално публикувано от netsurfer
    еми тогава недей писа толкова дръзки теми като даже незнаеш с какво си се пускал ...
    Аз да съм казвал че е IS? Казвам, че са 136 к. с.
    е няма такъв филм
    Не ИС са 115 коня

Comment

Ааа да. Те са 2 мотора. 136 и 143. Ами такива са си значи 136 коня.
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem
        Ааа да. Те са 2 мотора. 136 и 143. Ами такива са си значи 136 коня.
        няма какво да спорим
        е36 318 is - http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_E36
        318 без IS е 115 коня, със IS от 136 до 143 коня
        e46 318 - http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_E46

Comment

http://www.autoweb-france.com/fiches-te ... s/BMW/all/

Comment

Първоначално публикувано от jorko
            http://www.autoweb-france.com/fiches-techniques/BMW/all/
            ООО Жоре, кво става става с тебе? Откога не сме се виждали

И за да несъм много офтопик, за е36 318ис на 1/4 миля му дават 16,6
            на алфата 17,1, а полувин секунда си е бая разлика
            А на е30 318ис - 16,2 ...

Comment

netsurfer, с доста твои писания не съм съгласен
              1) e30 320i е 129 коня, с по два клапана на цилиндър, няма никакъв шанс срещу 1.8 тс
              2) e36 320i 24v, както в тунинг.бг някой се изказа е "типичен пример за невървяща кола 150 коня". На дълго разстояние може и да бие Алфата, но на късо със сигурност не.
              3) Ако не се лъжа, точно при е46 надписите отзад са за заблуда, 318i е с обем 2000 кубика, а 320 е с 2.2, 170 коня.
              4) 318is също няма шанс, дори и след 96-7 година, когато обема е 1,9. И недей да мислиш, че има разлика в динамиката между e36 купе и седан. И двете са еднакви на килограми и вървят 1:1, дори един път присъствах на гонка между две 320ки и седана би с един калник.
              sigpicex
              147Q2
              300bhp/606nm
              Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

И кво, 318ис е 16.6, тогава 320 колко е ? 16?
                sigpicex
                147Q2
                300bhp/606nm
                Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Първоначално публикувано от миро
                  netsurfer, с доста твои писания не съм съгласен
                  1) e30 320i е 129 коня, с по два клапана на цилиндър, няма никакъв шанс срещу 1.8 тс
                  2) e36 320i 24v, както в тунинг.бг някой се изказа е "типичен пример за невървяща кола 150 коня". На дълго разстояние може и да бие Алфата, но на късо със сигурност не.
                  3) Ако не се лъжа, точно при е46 надписите отзад са за заблуда, 318i е с обем 2000 кубика, а 320 е с 2.2, 170 коня.
                  4) 318is също няма шанс, дори и след 96-7 година, когато обема е 1,9. И недей да мислиш, че има разлика в динамиката между e36 купе и седан. И двете са еднакви на килограми и вървят 1:1, дори един път присъствах на гонка между две 320ки и седана би с един калник.
                  1. Прав си, мислил съм за 318ис
                  2.Не смятам за нужно да споря
                  3. Лъжеш се, 318 има с 1,9 118 коня или нещо от сорта и 2,0 /след 2001/ със 143 коня / 320 до 2001 е 150, след 2001 е 2,2 170
                  4. Мнение което не споделям...
                  Аз неговоря за разлика в динамика между купе и седан, а за това че 318ис е адски рядка кола във версия седан ....

Comment

Първоначално публикувано от gigi
                    Мен пък всички ме бият явно не мога да карам

А колега оем 320-ката ако можеш да караш и колата ти е ок ще го разпориш. Най напред или махни тоз филтър или някак си го изолирай, ако пак не става провери свещи дебитомер катализатор и др, ако са ок значи не можеш да караш
                    По-полека с разпорването
                    има 320 е30 - 136 коня от края на 80-те - алфата някакви няма шанс срещу нея,
                    320 е36 - пак е по-бързо от алфата
                    320 е46 след 98 до 2005 - ей тука алфата има хипотетичен и минимален шанс ...
                    Ей ся сбърка навсякъде, та по добре ти дай по полека с това грешно инфо
                    1 320-ка Е30 е 129 коня и върви прилично, но няма никакъв шанс срещу 156 1.8 аз дори съм виждал как такава Е30-ка върви по зле от 146 1.6тс и тоя с бмв-то щеше си строши колата после
                    2 Е36 320 ванус никак не е по бързо ако и двете коли са сток бавареца само на звук го докарва и затова се бъркате тои даже е по бавен от ис-а до към 160км чак после му е силата на шестака
                    3 320 Е46 през тези години е с два различни мотора, до 2001 е стария мотор и Алфата пак бие, но след 2001 е 2.2 170кс и тука вече няма шанс даже 2.0ТС
                    Та първо проверявай пък после пиши.
                    А тая тема стана вече такъв смях че няма на къде повече.
                    И един съвет от мене ако въртите много гуми на първа тръгвайте от втора много дърпа колата така и след това за да не губите време направо четвърта

Comment

• Първоначално публикувано от gigi
                      Първоначално публикувано от gigi
                      Мен пък всички ме бият явно не мога да карам

А колега оем 320-ката ако можеш да караш и колата ти е ок ще го разпориш. Най напред или махни тоз филтър или някак си го изолирай, ако пак не става провери свещи дебитомер катализатор и др, ако са ок значи не можеш да караш
                      По-полека с разпорването
                      има 320 е30 - 136 коня от края на 80-те - алфата някакви няма шанс срещу нея,
                      320 е36 - пак е по-бързо от алфата
                      320 е46 след 98 до 2005 - ей тука алфата има хипотетичен и минимален шанс ...
                      Ей ся сбърка навсякъде, та по добре ти дай по полека с това грешно инфо
                      1 320-ка Е30 е 129 коня и върви прилично, но няма никакъв шанс срещу 156 1.8 аз дори съм виждал как такава Е30-ка върви по зле от 146 1.6тс и тоя с бмв-то щеше си строши колата после
                      2 Е36 320 ванус никак не е по бързо ако и двете коли са сток бавареца само на звук го докарва и затова се бъркате тои даже е по бавен от ис-а до към 160км чак после му е силата на шестака
                      3 320 Е46 през тези години е с два различни мотора, до 2001 е стария мотор и Алфата пак бие, но след 2001 е 2.2 170кс и тука вече няма шанс даже 2.0ТС
                      Та първо проверявай пък после пиши.
                      А тая тема стана вече такъв смях че няма на къде повече.
                      И един съвет от мене ако въртите много гуми на първа тръгвайте от втора много дърпа колата така и след това за да не губите време направо четвърта
                      ти направи ли си труда да прочетеш предното ми мнение? Май не

Comment

• Днес беше то. БМВ-то 320i 150 к.с. беше 3 пъти размазано с половин кола. Направо не можа да повярва.

Comment

• Супер, това се казва работа - действие да има, не само да си чешем тук езиците кое колко върви.
                          Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
                          Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
                          Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
                          Alfa Romeo 146 ti

Comment

• Първоначално публикувано от миро
                            И кво, 318ис е 16.6, тогава 320 колко е ? 16?
                            318ис бие на 400м или поне са на кантар. Виждал съм го на живо Просто 6-така се развърта по бавно.
                            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                            Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                            Opel Astra J GTC

Comment

• Първоначално публикувано от oem
                              Днес беше то. БМВ-то 320i 150 к.с. беше 3 пъти размазано с половин кола. Направо не можа да повярва.
                              половин кола от кога е размазване??

Comment

• Ами малко ли е? След като ми вижда стоповете значи е добре.

ЕДИТ: Аааа чакай, чакай. Сигурно не съм се изразил добре. Имах предвид, че от неговата предница до моята задница разстоянието беше някъде около половин кола. Може би трябваше да кажа с кола и половина ли?

Comment

Working...
                                X