Илиян е много точен човек. Все пак не е зле за В6 с компресорче :P
Известие
Collapse
No announcement yet.
Бърза Вектра
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от TS Покажи съобщениеИлиян е много точен човек. Все пак не е зле за В6 с компресорче :PAlfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro
Comment
-
Къде се покриха разбирачите? "Нема да спира! нема да тръгва! Ше се скъса коша! незнамсиквоси" Момчето извади снимки. Очаквам сега да излезете всички и да се извините, както всеки нормален човек би направил като види, че е сбъркал. Мноо се кефя на такива случки. Някой ден като имам излишни кинти ше си направя едно такова леко ръждиво Уно, да пукам разни дупета по улиците и да се чудят откъде им е дошло. Не знам кво толкова не е за вярване. Всички сме виждали голфове, астри и какво ли още не, които са 1,4 мотор, ама на визия са да си ебе мишка гърбината. Що обратното да не може?!(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
-
Хвърлете един поглед тук http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopic_9636_0.html Сигурно и тази кола не съществува според васAlfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Първоначално публикувано от kocta Покажи съобщениеФеро няма какво да се връзваш на простолюдието остави ги в заблуда да си живеят.
2.0 с чипчеа сигурен ли е брат ти,че Илиянката е разбрал,че се гонят?
http://ecarc.eu/gallery/displayimage...lbum=12&pos=32
Това е снимчица преди новия двигател и преди боята...
Са е 1.4 90 коня с газчица
Чао от мене- земете да пораснете и пишете реални неща!
Comment
-
Тая тема 100% вече е заминала в Опел Форума на линкче и пак ще се храним сега 1 месец. Кви са тия Бързата Вектра, Бързата не знам какво си в Алфа Форума? Сложил тая камионска турбина в тая кочина, почти сигурен съм че не е оптимизиран мотора да работи с нея и направил нещо и той не знае какво . . . Много ми е интересно заводска Вектра Турбо 205к.с. дали няма да му накъса шортите?!?
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеразни Кайени и прочее поршаги издъхват на 240-250, а той небрежно продължава......
небрежен тип викаш . .Last edited by code; d.m.y г., 21:56.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеТая тема 100% вече е заминала в Опел Форума на линкче и пак ще се храним сега 1 месец. Кви са тия Бързата Вектра, Бързата не знам какво си в Алфа Форума? Сложил тая камионска турбина в тая кочина, почти сигурен съм че не е оптимизиран мотора да работи с нея и направил нещо и той не знае какво . . . Много ми е интересно заводска Вектра Турбо 205к.с. дали няма да му накъса шортите?!?
небрежен тип викаш . .Тази Вектра е доста известна в средите на хората, които се интересуват от тунинг и гонки и наполовина на 400-те коня да е, пак може да накъса всичките пишман-стрийт-рацери, включително от този форум.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Малко пояснение относно темата :
Този пост
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеЕдно приятелче има Вектра, купе от 95-6 година, с порядъчна доза ръжда, и само гумите и небрежно подадения ауспух загатват за над 400те коня под капака.....суркал съм се веднъж дваж с него до Пловдив като имаме състезцание на Лаута, и по магистралата е голям кеф да гледаш как разни Кайени и прочее поршаги издъхват на 240-250, а той небрежно продължава......знам от свидетел че преди пазарджик са го спирали с 272, но понеже са го фанали отдалече, и е сварил да спре, а на багажника си е лепнал надпис че е 1.4 литра - куката се стъписала и го пуснала......
Така че ако по Софииските кръстовища случайно ви лъхне с ужасяваща преднина една умряла на външен вид тъмносиня вектра - да знаете че е възможно да е той.....
Това го казвам, за да не остане някой с впечатление, че Ферариста е пуснал темата, да ни обяснява колко бързи са опелите и т.н.155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщениеОще един от защитниците - ДА сигурен съм ,че знаеше че се гонехме(щото ме видя ,че се напъвам и даде газ) ... на светофара го попитах какво е това 1.4 отзад ..?!?!?!?! а той отговори смеейки се "ами 1.4" - Мисля ,че беше същия човек като на снимките - и беше по-бърз от мен ,НО МАЛКО а моята е на газ и е 155к.с., от които са умрели поне 20-30 .......темата стана смешна -не мисля да се излагам повече като споря с деца,но тази кола нямаше 400к.с. най-много наполовина!
Чао от мене- земете да пораснете и пишете реални неща!
ми объркал си се няколко вектри са с надписи 1.4 се тая де, илянката изобщо не се опитва да дава газ ако му се напъва кола от вашия клас
а? Сложил тая камионска турбина в тая кочина, почти сигурен съм че не е оптимизиран мотора да работи с нея и направил нещо и той не знае какво . . . Много ми е интересно заводска Вектра Турбо 205к.с. дали няма да му накъса шортите?!?
е с тоя пост показа ламерщината и невежеството в повечето потребители
1 во тва така като го гледаш е турбина без топла част дет за се задвижда от ремък кво ли мое да е ?? ми вика му се СУПЕРЧАРДЖЪР или МЕХАНИЧЕН компресор
и бъди още по сигурен че мотора е доста оптимизиран за да работи с компресора 1.5 бара буст не се понася е така!!! оделно че ако седне да ти обяснява кво е правил по двигателя и за инерционни маси на елементите ще го гледаш като теле маика си ..
а заводската вектра няма и да я коментирам даже преди няколко дена бях с едно поршенце 996 3.8 380 кс с колегата стигнахме до извода че няма сми да се пускаме
небрежен тип викаш .Last edited by street_force; d.m.y г., 01:05.
Comment
-
Дам даже ни викат да пораснем.... Иначе изказването на slav40 ми напомня за една приказка..
"По-дълбоко от Искъро нема, по-високо...."
А относно въпросната Вектра, даже не ме интересува колко коня и тнт. Само ми хареса логиката "никой няма да я направи бърза и да я остави ръждива и тнт". С риск да ме изядат с парцалките някои хора - вземете пораснете вие. И 95% от този раздел да са "клавиатурни състезатели", поне 5% са истински. Човека даже снимки ви даде ама вие продължавате... Гроздето ли е кисело?
ПП: Хранилката по мой адрес - на ЛС. Да не бозим повече темата...Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.
Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър)
Fiat Brava JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщениеОще един от защитниците - ДА сигурен съм ,че знаеше че се гонехме(щото ме видя ,че се напъвам и даде газ) ... на светофара го попитах какво е това 1.4 отзад ..?!?!?!?! а той отговори смеейки се "ами 1.4" - Мисля ,че беше същия човек като на снимките - и беше по-бърз от мен ,НО МАЛКО а моята е на газ и е 155к.с., от които са умрели поне 20-30 .......темата стана смешна -не мисля да се излагам повече като споря с деца,но тази кола нямаше 400к.с. най-много наполовина!
Чао от мене- земете да пораснете и пишете реални неща!Пишеме си съвсем реални работи братле ти си заблудения
Кажи кога и в колко часа е станало това да ти извади графиката на TPS-а да видиме дали има 20% тротъл или няяма
Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro
Comment
-
kocta, бтв 30-ката в подписа ти с каква степен на сгъстяване е и колко е налягането на турбото? Също ходила ли е на Дино? Питам ако не е тайна деПросто ме заинтригува тоз звяр 3.5 турбо
Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.
Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър)
Fiat Brava JTD
Comment
Comment