Известие

Collapse
No announcement yet.

alfa 145 QV vs bmw 320(150ps)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

от Пловдив колега но каква ще рече ТИ
    Вижте на какво ни направиха нашите "БРАТЯ"
    ПОЛ РОШЕ: „Мощноста най-вероятно бе около 1400кс, но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280кс” - BMW М3 87г.
    LPG

Comment

Първоначално публикувано от mladfen Покажи съобщение
      ti ште рече 146 с 2.0 мотор
      Alfa Romeo 156 1.9 JTDm sportwagon

Comment

Първоначално публикувано от Sergey_gigov Покажи съобщение
        от къде си ти ако имаш път към сливен пиши да те пуснеме с едно ТИ да видиме
        Е какво ще гледате, той човека си го е казал, че ще падне
        За 145 с 2,0 знам че дава високи 15-ски - 320-ската ми е доста далеч от тези времена
        sigpic
        SCUDERIA ITALIA
        BMW 5-er
        BMW 7-er
        Fiat GP

Comment

с моита ко6ница от подписа две коли пред 320(+)нз тоя + за кво го бе6е сложил отзад!тва е на 400м моита е сток!
          0892 488 330-Теодор
          Alfa Romeo 145 3.0 24V
          Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщение
            с моита ко6ница от подписа две коли пред 320(+)нз тоя + за кво го бе6е сложил отзад!тва е на 400м моита е сток!
            Знам я тази, бял седан е нали - пичагата ми каза че е с чип и за това е този +
            ПОЛ РОШЕ: „Мощноста най-вероятно бе около 1400кс, но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280кс” - BMW М3 87г.
            LPG

Comment

Знам я тази, бял седан е нали - пичагата ми каза че е с чип и за това е този +
              не тамно син металик е с бяла кожа!пловдивско мисла 4е бе6е!ама след това си махна + нз за6то!
              0892 488 330-Теодор
              Alfa Romeo 145 3.0 24V
              Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

Колега давай да ги пускаме, макар и да съм убеден че яко ще ме натупаш но ей така за спорта
                Аз съм сега с нова 320-ска, комби е и тотален сток
                Ето ви малко снимки от неделя на Калояново - с 146 1,8тс и 155 2,0тс 16в

ПП Дайте мнение за резултатите според вас - или колегите с тези коли ако четат
                форума нека споделят и те

Черната 155-ца беше на един приятел и вървеше нечовешки много.Но я оплескаха яко в един сервиз и сега не знам как е.Дано новият й собственик е успял да я оправи.

ТИ означава Туризмо Интернационале и както каза един колега по-горе е с 2.0 TwinSpark 16в матор.
                Last edited by Gogata; d.m.y г., 09:09.
                Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

дааа и дава ниски 15 или 14 -ски не сме я мерили скоро
                  alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Здравейте колеги ако ви се правят гонки елатевторник на Булгарплода в Дружба след 20:30 има предостатъчно коли за гонки ще намерите доста коли за гонки и бая баварии

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщение
                      Черната 155-ца беше на един приятел и вървеше нечовешки много.Но я оплескаха яко в един сервиз и сега не знам как е.Дано новият й собственик е успял да я оправи.

Да успяха да я "оправят".Колата се намира в Брацигово и я кара един приятел.Наистина мотора на тази кола е толкова изтомозен че няма повече на каде.Предишния собственик на колата я жалеше много(защото мотора беше много зле),но въпреки това причука и я закараха в Пещера в сервиз та там вече го довършиха мотора.Уж от основен ремонт а на 1000 км. пак причука и от там се почна още тормоз за мотора.В събота правехме дръпки за кеф и аз на 250-300 метра и правя две коли разлика.След това е ходил на калояново и са правили тази дръпка bmw-то,каза че бавареца е със шпер и още на старта му прави разлика 2-3 коли,след това почвал леко да го настига и на финала финиширал с кола и половина разлика.За жалост колата пак не е в движение защото скъса клапан(клапана е скъсан при нормално каране).Снимки ще ви кача довечера.Та пак казвам мотора на тази кола е много изтормозен.
                      Alfa Mito 1.4
                      156 2.0 155 ex
                      156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

е като е толкова зле що я пускате изобщо
                        alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Първоначално публикувано от nikotm Покажи съобщение
                          Да успяха да я "оправят".Колата се намира в Брацигово и я кара един приятел.Наистина мотора на тази кола е толкова изтомозен че няма повече на каде.Предишния собственик на колата я жалеше много(защото мотора беше много зле),но въпреки това причука и я закараха в Пещера в сервиз та там вече го довършиха мотора.Уж от основен ремонт а на 1000 км. пак причука и от там се почна още тормоз за мотора.В събота правехме дръпки за кеф и аз на 250-300 метра и правя две коли разлика.След това е ходил на калояново и са правили тази дръпка bmw-то,каза че бавареца е със шпер и още на старта му прави разлика 2-3 коли,след това почвал леко да го настига и на финала финиширал с кола и половина разлика.За жалост колата пак не е в движение защото скъса клапан(клапана е скъсан при нормално каране).Снимки ще ви кача довечера.Та пак казвам мотора на тази кола е много изтормозен.
                          Колата ми няма шпер но може би заради по широките гуми прави добър старт,
                          на снимката с 155-цата се вижда как дясното ми колела боксува, а с шпера положението е друго.
                          Тази 155-ца вървеше малко повече от 146-цата, но жалко за нея и дано след десетина
                          дни се видим пак на Калояново.
                          Last edited by mladfen; d.m.y г., 18:10.
                          LPG

Comment

на снимката с 155-цата се вижда как дясното ми колела боксува, а с шпера положението е друго.
                            Тази 155-ца вървеше малко повече от 146-цата, но жалко за нея и дано след десетина
                            дано и аз успея да доида след 10 дни на калояново!6те следя темата!успех!
                            0892 488 330-Теодор
                            Alfa Romeo 145 3.0 24V
                            Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

Абе,какво ги омайвате на тея писти тез момчета?Да ще се видите със сигурност но не със 155-цата,а с едно CRX.Няма да кача снимки по молба на момчето с колата.Пича иска да я стегне както трябва и чак тогава ще прави пак гонки.Успех и умната.

п.с.Извинявам се за првописните грешки в предишния ми пост но много бързах и беше през раб.време.
                              Last edited by nikotm; d.m.y г., 20:11.
                              Alfa Mito 1.4
                              156 2.0 155 ex
                              156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

Не разбрах, нещо нередно ли написах с което съм те засегнал???
                                Last edited by mladfen; d.m.y г., 20:42.
                                LPG

Comment

Working...
                                X