от Пловдив колега но каква ще рече ТИ
Известие
Collapse
No announcement yet.
alfa 145 QV vs bmw 320(150ps)
Collapse
X
-
Вижте на какво ни направиха нашите "БРАТЯ"
ПОЛ РОШЕ: „Мощноста най-вероятно бе около 1400кс, но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280кс” - BMW М3 87г.
LPG
-
Първоначално публикувано от mladfen Покажи съобщениеот Пловдив колега но каква ще рече ТИAlfa Romeo 156 1.9 JTDm sportwagon
Comment
-
Първоначално публикувано от Sergey_gigov Покажи съобщениеот къде си ти ако имаш път към сливен пиши да те пуснеме с едно ТИ да видимеЗа 145 с 2,0 знам че дава високи 15-ски - 320-ската ми е доста далеч от тези временаsigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщениес моита ко6ница от подписа две коли пред 320(+)нз тоя + за кво го бе6е сложил отзад!тва е на 400м моита е сток!Вижте на какво ни направиха нашите "БРАТЯ"
ПОЛ РОШЕ: „Мощноста най-вероятно бе около 1400кс, но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280кс” - BMW М3 87г.
LPG
Comment
-
Първоначално публикувано от mladfen Покажи съобщениеЗнам я тази, бял седан е нали - пичагата ми каза че е с чип и за това е този +
Comment
-
Първоначално публикувано от mladfen Покажи съобщениеКолега давай да ги пускаме, макар и да съм убеден че яко ще ме натупаш но ей така за спорта
Аз съм сега с нова 320-ска, комби е и тотален сток
Ето ви малко снимки от неделя на Калояново - с 146 1,8тс и 155 2,0тс 16в
ПП Дайте мнение за резултатите според вас - или колегите с тези коли ако четат
форума нека споделят и те
Първоначално публикувано от mladfen Покажи съобщениеот Пловдив колега но каква ще рече ТИLast edited by Gogata; d.m.y г., 09:09.Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
-
Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщениеЧерната 155-ца беше на един приятел и вървеше нечовешки много.Но я оплескаха яко в един сервиз и сега не знам как е.Дано новият й собственик е успял да я оправи.
Да успяха да я "оправят".Колата се намира в Брацигово и я кара един приятел.Наистина мотора на тази кола е толкова изтомозен че няма повече на каде.Предишния собственик на колата я жалеше много(защото мотора беше много зле),но въпреки това причука и я закараха в Пещера в сервиз та там вече го довършиха мотора.Уж от основен ремонт а на 1000 км. пак причука и от там се почна още тормоз за мотора.В събота правехме дръпки за кеф и аз на 250-300 метра и правя две коли разлика.След това е ходил на калояново и са правили тази дръпка bmw-то,каза че бавареца е със шпер и още на старта му прави разлика 2-3 коли,след това почвал леко да го настига и на финала финиширал с кола и половина разлика.За жалост колата пак не е в движение защото скъса клапан(клапана е скъсан при нормално каране).Снимки ще ви кача довечера.Та пак казвам мотора на тази кола е много изтормозен.Alfa Mito 1.4
156 2.0 155 ex
156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex
Comment
-
Първоначално публикувано от nikotm Покажи съобщениеДа успяха да я "оправят".Колата се намира в Брацигово и я кара един приятел.Наистина мотора на тази кола е толкова изтомозен че няма повече на каде.Предишния собственик на колата я жалеше много(защото мотора беше много зле),но въпреки това причука и я закараха в Пещера в сервиз та там вече го довършиха мотора.Уж от основен ремонт а на 1000 км. пак причука и от там се почна още тормоз за мотора.В събота правехме дръпки за кеф и аз на 250-300 метра и правя две коли разлика.След това е ходил на калояново и са правили тази дръпка bmw-то,каза че бавареца е със шпер и още на старта му прави разлика 2-3 коли,след това почвал леко да го настига и на финала финиширал с кола и половина разлика.За жалост колата пак не е в движение защото скъса клапан(клапана е скъсан при нормално каране).Снимки ще ви кача довечера.Та пак казвам мотора на тази кола е много изтормозен.
на снимката с 155-цата се вижда как дясното ми колела боксува, а с шпера положението е друго.
Тази 155-ца вървеше малко повече от 146-цата, но жалко за нея и дано след десетина
дни се видим пак на Калояново.Last edited by mladfen; d.m.y г., 18:10.Вижте на какво ни направиха нашите "БРАТЯ"
LPG
Comment
-
Първоначално публикувано от mladfen Покажи съобщениеКолата ми няма шпер но може би заради по широките гуми прави добър старт,
на снимката с 155-цата се вижда как дясното ми колела боксува, а с шпера положението е друго.
Тази 155-ца вървеше малко повече от 146-цата, но жалко за нея и дано след десетина
дни се видим пак на Калояново.
Comment
-
Първоначално публикувано от mladfen Покажи съобщениеКолата ми няма шпер но може би заради по широките гуми прави добър старт,
дни се видим пак на Калояново.
п.с.Извинявам се за првописните грешки в предишния ми пост но много бързах и беше през раб.време.Last edited by nikotm; d.m.y г., 20:11.Alfa Mito 1.4
156 2.0 155 ex
156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex
Comment
-
Не разбрах, нещо нередно ли написах с което съм те засегнал???Last edited by mladfen; d.m.y г., 20:42.Вижте на какво ни направиха нашите "БРАТЯ"
LPG
Comment
Comment