Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво НЕ трябва да правите с вашата 145-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Да си беше карал 33ката бе, кви са тия изпълненияЕвала за ентусиазма му!
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

браво Радо добре 4е бангията е станала.пожелавам ти много безаварийни километри в 4ервения сектор.
      sigpic alfa 33 1.7 8v-alfa146 2.016v

Comment

с колегата Радо се видях ме в Лесново на автомивката и беше доста разтроен!!!Радвам се че е оправил возилото се надявам на следващия фест да се видим пак!!!Успех
        156 2.0 т.с. '00 черната стрела /вече само черна/
        sigpic

Comment

Ненормалник!

Абе момченце,

за много горд се имаш с тая таратайка май?! Да ти кажа за мотора не коментирам, може да е хубав, може да е лош, не ме интересува особено. Но много ме потресе факта, че все още се намират олигофрени, които си позволяват да карат на наша магистрала със скорост над 170-180км/ч - пределно допустимата "уж" безопасна скорост за такава долнопробна магистрала.

Кажи ми , не се ли чувстваш леко тъп с тая си постъпка и начин на мислене, че видите ли докато може, ще настъпвам газта?! Заради такива мекотели като тебе всеки ден по нашите пътища загиват по 4-5 човека и още 10-ина остават инвалиди доживот! Ще го кажа пак: загиват по 4-5 човека и още 10-ина остават инвалиди доживот! - та барем малко се замислиш, ако разбира се си способен да извършваш подобни функции като мислене!

А да те питам още, сигурно обичаш много да изпреварваш и по междуграския път, а? Дори като остава малко до завоя? - Дали си викаш: "абе ше настъпя здраво и ше успея да го изпреваря тоя, да го еба"?

А критиката е подобна и до другите участници в темата - никой не е проявил възмущение от скоростта на нашият герой. Всички коментират мотора (поне доколкото видях като прегледах набързо). И какво като си сложиш друг мотор? Мерак ти е да се пребиеш с нещо по-новичко ли? ОК, ама го направи на село, по стария път, а не на обществен път, не искам аз или някой друг нормален човек да идва с тебе!

Айде, и друг път избивай комплексите на електронни игри, или дъвчи дъвки, или си вземи куче, знам ли, не ме интересува, намери си начин!
          Last edited by Blackmag; d.m.y г., 17:02.

Comment

Първо мнение ти е в този форум, недей така.
            Да карат с колкото си искат, ние с тебе ще си караме бавно, нека другите се трепят.
            Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
            Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)

Comment

Първоначално публикувано от Blackmag Покажи съобщение
              Абе момченце,

за много горд се имаш с тая таратайка май?! Да ти кажа за мотора не коментирам, може да е хубав, може да е лош, не ме интересува особено. Но много ме потресе факта, че все още се намират олигофрени, които си позволяват да карат на наша магистрала със скорост над 170-180км/ч - пределно допустимата "уж" безопасна скорост за такава долнопробна магистрала.

Кажи ми , не се ли чувстваш леко тъп с тая си постъпка и начин на мислене, че видите ли докато може, ще настъпвам газта?! Заради такива мекотели като тебе всеки ден по нашите пътища загиват по 4-5 човека и още 10-ина остават инвалиди доживот! Ще го кажа пак: загиват по 4-5 човека и още 10-ина остават инвалиди доживот! - та барем малко се замислиш, ако разбира се си способен да извършваш подобни функции като мислене!

А да те питам още, сигурно обичаш много да изпреварваш и по междуграския път, а? Дори като остава малко до завоя? - Дали си викаш: "абе ше настъпя здраво и ше успея да го изпреваря тоя, да го еба"?

А критиката е подобна и до другите участници в темата - никой не е проявил възмущение от скоростта на нашият герой. Всички коментират мотора (поне доколкото видях като прегледах набързо). И какво като си сложиш друг мотор? Мерак ти е да се пребиеш с нещо по-новичко ли? ОК, ама го направи на село, по стария път, а не на обществен път, не искам аз или някой друг нормален човек да идва с тебе!

Айде, и друг път избивай комплексите на електронни игри, или дъвчи дъвки, или си вземи куче, знам ли, не ме интересува, намери си начин!
              Не си съвсем прав. Доколкото следя статистиките, най-малко загинали има на магистралите и то не е щото се кара най-бавно. на магистрала Тракия си има места където има условия да се изрежеш за момент с 200 и малко повече - не казвам да ги поддържаш. А катастрофите стават най-вече заради малоумни и несъобразени изпреварвания, шофьори без елементарни умения, калпави пътища и т.н.
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Ами мисля, че за тракия специално наистина има места където може да се вдигне такава скорост, без да застрашаваш особено други хора.

Проблема е обаче, че има много "безмъртни" олигофрени, по натоварени пътища като София - Варна например.
                От такива са ми се се изправяли косите не веднъж.
                Надявам се Радо да не е от тях.

М/у другото такива идиоти с Алфа не съм засичал )), но все пак аз съм шофьор от скоро сравнително.
                159 1.9JTDM

146 ti

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                  Не си съвсем прав. Доколкото следя статистиките, най-малко загинали има на магистралите и то не е щото се кара най-бавно. на магистрала Тракия си има места където има условия да се изрежеш за момент с 200 и малко повече - не казвам да ги поддържаш. А катастрофите стават най-вече заради малоумни и несъобразени изпреварвания, шофьори без елементарни умения, калпави пътища и т.н.
                  Не знам, ама по магистралата при Бургас през 400-500 метра се виждат следи от гуми, водещи към потрошена ограда на мантинелата.
                  '05 166 V6
                  '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

а ако гръмне гума???моя приятел така си смаза ровера със 100 предна дясна оттам в мантинелата и колата почти тоталка.макарче и аз некарам никак бавно,даже обратното но само на някои места и в определени условия
                    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Браво момчета,,, вие наистина сте превъртели играта.Не само сте я превъртели ами исте направили Game over
                      Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

• Първоначално публикувано от Заро Покажи съобщение
                        Ами мисля, че за тракия специално наистина има места където може да се вдигне такава скорост, без да застрашаваш особено други хора.

Проблема е обаче, че има много "безмъртни" олигофрени, по натоварени пътища като София - Варна например.
                        От такива са ми се се изправяли косите не веднъж.
                        Надявам се Радо да не е от тях.

М/у другото такива идиоти с Алфа не съм засичал )), но все пак аз съм шофьор от скоро сравнително.
                        Има ги, ма тях закон не ги лови - бутат десетачка и продължават. Как после да не ме е яд, че на входа на Силистра ми писаха акт за 74 км/ч.
                        П.С. Имаш поздрави от твоя съученичка - да видим дали ще се сетиш коя.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Лелеее,как сте измъчили колата :0
                          http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                          159 1.9JTDm
                          156 1.8TS ...exxxx
                          145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
                            Лелеее,как сте измъчили колата :0
                            Ако можеше да говори...

Comment

• Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщение
                              Ако можеше да говори...
                              а ако можеше сама да движии....
                              Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                              Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                              Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• цял живот италиянка да кара , проблем да не му се покаже !!!
                                Alfa Romeo 145 1.6 t.s. - 120 hp

Comment

Working...
                                X