If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
сигурно знаеш че трябва да имаш пръскалки на фаровете за зимата иначе полепва снега и ако караш на дълъг път трябва да спираш през 5мин да ги чистиш.
Въобще не си прав. Отделят си достатъчно топлина, а този мит тръгна миналата зима и аз не знам откъде. Ако искаш, мога да ти направя едно демо, за да се убедиш.
АС това го знам от човек който продава ксенонови крушки и то в магазин на бош,предполагам че триабва да има малко компетенция?но ако можеш пусни едно демо.
АС това го знам от човек който продава ксенонови крушки и то в магазин на бош,предполагам че триабва да има малко компетенция?но ако можеш пусни едно демо.
С най-голямо удоволстивие, като завали сняг ще направя снимка. Иначе съм 100% сигурен, че тоя пич е в голяма заблуда. Може да си направите следния експеримент: Оставяте да работи 1-2 мин. ксенонова лампа, и лепваш на някой пръст. Резултата ще ти отговори на всички въпроси .
Напълно подкрепям колегата,за това ,което казва. На моята кола имам ксенон от към 2 години(а и съм монтирал на доста познати и непознати) и не съм забелязал да ми трупа сняг или нещо подобно. И Да - ксеноновите крушки си греят ,е вярно не толкова като халогенните , но е абсурд да не може да ти стопи снега по време на шофиране.А това за чистачки или пръскалки на фара си е хубаво, все пак чистият фар свети по-добре от калния
97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
Accord i-ctdi 2.2 Executive
Напълно подкрепям колегата,за това ,което казва. На моята кола имам ксенон от към 2 години(а и съм монтирал на доста познати и непознати) и не съм забелязал да ми трупа сняг или нещо подобно. И Да - ксеноновите крушки си греят ,е вярно не толкова като халогенните , но е абсурд да не може да ти стопи снега по време на шофиране.А това за чистачки или пръскалки на фара си е хубаво, все пак чистият фар свети по-добре от калния
И аз мислех, че няма да може да се топи снега карам с ксенон около 1 година и нямах ядове през зимата топи се снега
Comment