Известие

Collapse
No announcement yet.

боядисани фарове

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
    Нали и аз това казвам че не само че няма смисал а и нетрябва да се облепя или шкури
    Щом казваш...
    Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

Първоначално публикувано от Boxer_Power Покажи съобщение
      сигурно знаеш че трябва да имаш пръскалки на фаровете за зимата иначе полепва снега и ако караш на дълъг път трябва да спираш през 5мин да ги чистиш.
      Въобще не си прав. Отделят си достатъчно топлина, а този мит тръгна миналата зима и аз не знам откъде. Ако искаш, мога да ти направя едно демо, за да се убедиш.

Comment

АС това го знам от човек който продава ксенонови крушки и то в магазин на бош,предполагам че триабва да има малко компетенция?но ако можеш пусни едно демо.
        Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

АС това го знам от човек който продава ксенонови крушки и то в магазин на бош,предполагам че триабва да има малко компетенция?но ако можеш пусни едно демо.
          С най-голямо удоволстивие, като завали сняг ще направя снимка. Иначе съм 100% сигурен, че тоя пич е в голяма заблуда. Може да си направите следния експеримент: Оставяте да работи 1-2 мин. ксенонова лампа, и лепваш на някой пръст. Резултата ще ти отговори на всички въпроси .

Comment

Напълно подкрепям колегата,за това ,което казва. На моята кола имам ксенон от към 2 години(а и съм монтирал на доста познати и непознати) и не съм забелязал да ми трупа сняг или нещо подобно. И Да - ксеноновите крушки си греят ,е вярно не толкова като халогенните , но е абсурд да не може да ти стопи снега по време на шофиране.А това за чистачки или пръскалки на фара си е хубаво, все пак чистият фар свети по-добре от калния
            97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
            02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
            Accord i-ctdi 2.2 Executive

Comment

Първоначално публикувано от MBlaST Покажи съобщение
              Напълно подкрепям колегата,за това ,което казва. На моята кола имам ксенон от към 2 години(а и съм монтирал на доста познати и непознати) и не съм забелязал да ми трупа сняг или нещо подобно. И Да - ксеноновите крушки си греят ,е вярно не толкова като халогенните , но е абсурд да не може да ти стопи снега по време на шофиране.А това за чистачки или пръскалки на фара си е хубаво, все пак чистият фар свети по-добре от калния
              И аз мислех, че няма да може да се топи снега карам с ксенон около 1 година и нямах ядове през зимата топи се снега

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

ето о къде стинах днес с едиия фар,утре е наред другия
                Attached Files
                http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
                www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Тарикацко е станало колега,хитро

Comment

Добре си се справил, обаче няма ли начин кръга да е малко по-затворен ?
                    155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

сигурно знаеш че трябва да имаш пръскалки на фаровете за зимата иначе полепва снега и ако караш на дълъг път трябва да спираш през 5мин да ги чистиш.
                      хахаха това беше най-смешното мнение което съм чел в тоя форум ХАХХАах DDDDDDDDDDD
                      ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Наистина станало е много готино...честито!!!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщение
                          Ето за 145/6ца как изглежда, на мен лично не ми харесва, ама всичко е въпрос на вкус

на черна кола ще изглежда супер
                          ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Absente_ Покажи съобщение
                            хахаха това беше най-смешното мнение което съм чел в тоя форум ХАХХАах DDDDDDDDDDD
                            Защо да е най смешното колега ?
                            Тези крушки няма да загреят фара и става буря ...

Comment

Първоначално публикувано от hsr Покажи съобщение
                              Добре си се справил, обаче няма ли начин кръга да е малко по-затворен ?
                              може но така се стекоха обстоятелствата на пролет ако ми се занимава ще ги направя цели без прекъсване
                              http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
                              www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Първоначално публикувано от ico83 Покажи съобщение
                                може но така се стекоха обстоятелствата на пролет ако ми се занимава ще ги направя цели без прекъсване
                                По принцип не ми харесват този тип добавки по Алфите, но като видях снимката на колата ти ми хареса Браво Ице
                                92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
                                95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
                                90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
                                00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

Working...
                                X