Известие

Collapse
No announcement yet.

Оптичен тунинг на Alfa Romeo GTV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
    разбира се че имат право да си изразят мнението, но може да си спестят кофти мненията , шото ако знаят човека колко труд и пари е хвърлил, които 90% от хората тук не мога да хвърлят, обаче не!той си кара чупена 33-ка (крис не са обиждай ) от панти века и GTVто му е грозно , праена в час по ръчен труд не знам си ко, ми ай тея които са с кофти мнения и не им харесва колата да напраят нещо по добро и по уникално от това! вместо да се радвате на ентусиазма на човека и че е надъхан да направи единствена по рода си в света вие му усирате работата! f*ck off на всички които не я харесват! евала на момчето, да провължава да я разкрасява !
    Ами нали това са им мненията? Негативни, защото не им харесва колата...И повярвай ми, че голяма част тук от хората които са изразили негативни мнения имат много уникални коли и изглеждат на десетки нива по-добре от това ГТВ/Ламбо и не виждам какво толкова се впрягаш, казваме какво мислим по въпроса и това е, пак той човека нека да си я прави и да я кара, никой не е казал "Спри да я правиш или ще ти взривим колата" нали?

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
      Ами нали това са им мненията? Негативни, защото не им харесва колата...И повярвай ми, че голяма част тук от хората които са изразили негативни мнения имат много уникални коли и изглеждат на десетки нива по-добре от това ГТВ/Ламбо и не виждам какво толкова се впрягаш, казваме какво мислим по въпроса и това е, пак той човека нека да си я прави и да я кара, никой не е казал "Спри да я правиш или ще ти взривим колата" нали?
      именно за това става въпрос че с тези пари който е хвърлил могат да се насочат в друга насока за подобряване на колата а не в такъв безмислен фейстлифт колега и не караме счупени 33-ки а ти караш раздрънкана 164-канищо лично
      Alfa romeo GTVex
      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
        именно за това става въпрос че с тези пари който е хвърлил могат да се насочат в друга насока за подобряване на колата а не в такъв безмислен фейстлифт колега и не караме счупени 33-ки а ти караш раздрънкана 164-канищо лично
        ми може да те повозя да видиш дали е раздрънкана...
        Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Мисля , че колата като концепция ще стане добре . В момента е грозна разбира се , но няма как . Единственото грозно и неестествено нещо за мен , за емблемите на Ламборгини . Иначе евала за ентусиазма .
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

при положение че още не е довършена,добро качество на изработката се вижда-Браво,заинтригува ме! вече е друг въпроса на кой какво му харесва като визия....... Успех с проекта и аз ще чакам снимки в завършено състояние
            предполагам и джантите няма да останат същите,щото тия никак не се връзват на темата
            Last edited by abart_; d.m.y г., 00:35.
            146 Turbo

Comment

Някак си не ми се връзва предницата със задницата ,трябва и там да има доработка !!
              Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
              Fiat Bravo II 1.4 90hp
              sigpic
              Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Долната броня според мен трябва да иде по-напред на нивото на капака, както спомена някой по-горе, ама щом казва че не е завършен вариянт значи може и това да стане.

Comment

Лично на мен колата никак не ми харесва. Няма логическа връзка между преднивата и задницата на колата. капака и ножа на бронята никак не си пасват. според мен не се е получила никак добре. негова си е колата да си я прави каквото си иска, но след като има тема, значи ще има и обсъждане - а това не включва само поздравления. Колата е по-грозна според мен от преди. хубаво поне че е махнал емблемите на Алфа от нея. от друга страна не разбирам защо някой си мисли, че може да е по-добър дизайнер от Пининфарина?!? това вече не е тунунг, а кит кар и при това несполучлив.
                  няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

олееееееее!какво сте и направили на таз кола бе хора на нищо не прилича
                    Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

Узассссс малеееееее майко мила,на какво направихте колата ве На мен ми мяза на Понтиак отпред
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

нека да е грозна, след вашите коли никой не се обръща докато след неговата
                        Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
                          нека да е грозна, след вашите коли никой не се обръща докато след неговата
                          Със сигурност ще се обръщат след неговата ,дано само после да не се смеят като отмине
                          П.П.Колата просто иска още доста доработка и съм сигурен ,че като я завърши ще бъде една от онези коли ,които ги гледаш и не можеш да разпознаеш каква всъщност е бегачката от доло. Аз лично се кефя на такива ,тунингисти ,но за сега колата не струва изобщо
                          Last edited by mochko1; d.m.y г., 16:27.
                          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                          Fiat Bravo II 1.4 90hp
                          sigpic
                          Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

На мен ми прилича малко на акула в муцуната - ако това е търсения ефект - успял е ... почти. Друг е въпросът доколко този точно стил се връзва с иначе перфектната визия на GTV. Но всеки решава за себе си. Наистина много труд се изисква, и доста смелост за такова нещо.
                            Ето ви един спомен от София, докато все още се подвизавах там - колата мисля е правена във Валспорт, тук в Пловдив има една почти на 90% същата, но черна - или поне имаше - вече не я мяркам...
                            Не обръщайте внимание на огромните луфтове по брони и капаци ... те са с аеродинамична цел
                            Attached Files
                            Last edited by Alfa User; d.m.y г., 21:23.
                            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Мда... добре, че Пининфарина не е жив да види това...
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v

Comment

Първоначално публикувано от d_koev Покажи съобщение
                                Мда... добре, че Пининфарина не е жив да види това...
                                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                                X