Ами кога ще доиде тази кола на срещи за да я видим на живо.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Еволюция на 166
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщениеАми кога ще доиде тази кола на срещи за да я видим на живо.Last edited by RoMAN; d.m.y г., 13:57.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivo Mitkowsky Покажи съобщениеаре малко по-кротко със думите нали, грешката е моя че го споменах.
Първоначално публикувано от Grozdan Покажи съобщениеКолега, важното е на теб да ти харесва.Все пак това си е твоята кола.Виж ако може да прикриеш малко кабелите на навигазията и изобщо всички стърчащи кабели.Стелките може да си ги поръчаш от пича от форума и ще се получи много добреБеше уплътнен по джама, предполагам нещо се е откачило.
Last edited by RoMAN; d.m.y г., 14:04.
Comment
-
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщениеБраво колега отлично си я направил, честито!
Доста си я натоварил...
Нали знаеш че антирадарите са забранени...
правиш ли разлика между двете
тва неговото е радар детекторех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщениеантирадарите да ....радардеткторите не ...
правиш ли разлика между двете
тва неговото е радар детектор
Comment
-
Евала за ентусиазма и парите, които даваш за да ти е кеф
Иначе и аз никак не харесвам тия стелки...Да не кажа че са ми най-омразните...Ако си вземеш едни черни гумени ще е по-добре като не ти се занимава с платнени...Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеЕвала за ентусиазма и парите, които даваш за да ти е кеф
Иначе и аз никак не харесвам тия стелки...Да не кажа че са ми най-омразните...Ако си вземеш едни черни гумени ще е по-добре като не ти се занимава с платнени...А погледни Mark1 там е със черни...нещо не ме блазни.
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеТова черно никъде по колата ми не се вписваА погледни Mark1 там е със черни...нещо не ме блазни.
ам са донеси на кръчмето да изарчим някой долар вече...
мноу време са ската
Първоначално публикувано от alfa 146 Покажи съобщениеБраво Романе, доста добре се е получило
Чакаме те неделя на сектантско да видим еволюиралата 166-цаех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
Comment