Абе свирят ... ако се хранят добре . Имам същата 15-ка в 145-цата .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Еволюция на 166
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеЕйй тея шестоъгълните свирят като за световно!!! Един познат има 12-ка на задната кора на ауди 80 и като удари баса не мога да си фокусирам погледа ,направо ти вибрират очите ,а тоя май е 15-ка и е в кутия
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеАбе свирят ... ако се хранят добре . Имам същата 15-ка в 145-цата .Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеsigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
колега колата си е твоя и парата си е твоя всеки сам си шета на акъла . Лично мен ме дразни ароматизаторите и тези стелки , но това си е лично мнение ! поздравявам те за мерака
П.П важното е тебе да те кефи и като се качиш в колата да се усмихваш и да ти е приятно дет се вика да си я карш гордо . свят широк хора всякакви
поздрави!!!Last edited by didko_boy; d.m.y г., 10:37.146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Колегата е искал много екстри и малко е попрекалил! Не смятам че ние сме някакви съдници тука да казваме това е за там , онова не е за там , а другото го махни
! Все пак момчето сподели радостта си и аз съм на 100% сигурен , че си харесва 166-та много как е станала !
P.S. Аз като направя подобрения няма да снимам !!!Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Първоначално публикувано от joro_alfata Покажи съобщениеИскам само да доуточня че тези 1300вата не са реални
Comment
-
И на мен ми се струва, че тези ватове ги нямат за нищо. В къщи в стая около 70м3 свиря със Cerwin-Vega 2 х 200 вата, захранвани от крайно стъпало 2х180вата, на който трансформатора му тежи около 10кг. Когато е усилен на 1/4 от мощността му, не може да се чува човешки говор. Не мога да си представя 1200вата в кола.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Сега не знам на някои завистливо ли му става тука или нещо, че не не може да се повярва за такава дребилия. Пиковата мощност на единия ми комплект говорители е 500W, а на другия комплект в кората пак толкова. Реалната е 200W на комплект (400 общо). Пиковата мощност на събуфера ми е 4000W, нагласен е да дъни на 800, което си му е реалното. А моно усилвателя, който захранва баса е 4000W естествено номиналната е по-малка, но достаъчно да захрани този събуфер. Ако усиля повечко наистина не се чува човешки говор, а ако колата не е запалена скоро и акумулатора клеква. Това, че някой горе спомена че не се чувал говор на 1/4 мощност в стая когато е усилена 2 х 200 вата музика е по различно от кола седан. Седана е много добре изолиран и се губи малко от мощността му, докато стаята е свободно пространство. Не разбирам трябваше да усиля звука на макс в клипа ли, че да чувате само вибрациите на баса ли? Разсъжденията на някои хора тук са прекалено повърхностни.Last edited by RoMAN; d.m.y г., 22:06.
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеСега не знам на някои завистливо ли му става тука или нещо, че не не може да се повярва за такава дребилия. Пиковата мощност на единия ми комплект говорители е 500W, а на другия комплект в кората пак толкова. Реалната е 200W на комплект (400 общо). Пиковата мощност на събуфера ми е 4000W, нагласен е да дъни на 800, което си му е реалното. А моно усилвателя, който захранва баса е 4000W естествено номиналната е по-малка, но достаъчно да захрани този събуфер. Ако усиля повечко наистина не се чува човешки говор, а ако колата не е запалена скоро и акумулатора клеква. Това, че някой горе спомена че не се чувал говор на 1/4 мощност в стая когато е усилена 2 х 200 вата музика е по различно от кола седан. Седана е много добре изолиран и се губи малко от мощността му, докато стаята е свободно пространство. Не разбирам трябваше да усиля звука на макс в клипа ли, че да чувате само вибрациите на баса ли? Разсъжденията на някои хора тук са прекалено повърхностни.Last edited by old alfist; d.m.y г., 22:30.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
О не въобще не си ме обидил, просто ме изумява защо хората се учудиха толкова на 1200вата. След като из Русе тук има смешни коли като голфове и тигри със доста по-силна музика от тази. Ако става въпрос много голям брой тук от колите са с някаква музика, която струва повече от самия автомобил
Comment
Comment