Известие

Collapse
No announcement yet.

Еволюция на 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе свирят ... ако се хранят добре . Имам същата 15-ка в 145-цата .
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
      Ейй тея шестоъгълните свирят като за световно!!! Един познат има 12-ка на задната кора на ауди 80 и като удари баса не мога да си фокусирам погледа ,направо ти вибрират очите ,а тоя май е 15-ка и е в кутия
      12-ка е и е в кутия да , бокса ми го правиха в Авител

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
      Абе свирят ... ако се хранят добре . Имам същата 15-ка в 145-цата .
      Захранвам го с 4-каналния на X-Plod
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
      Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=vGeAykp6oe0

Малко демо за какво става дума.

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
          http://www.youtube.com/watch?v=vGeAykp6oe0

Малко демо за какво става дума.
          Песента е много яка
          sigpic
          SCUDERIA ITALIA
          BMW 5-er
          BMW 7-er
          Fiat GP

Comment

колега колата си е твоя и парата си е твоя всеки сам си шета на акъла . Лично мен ме дразни ароматизаторите и тези стелки , но това си е лично мнение ! поздравявам те за мерака

П.П важното е тебе да те кефи и като се качиш в колата да се усмихваш и да ти е приятно дет се вика да си я карш гордо . свят широк хора всякакви
            поздрави!!!
            Last edited by didko_boy; d.m.y г., 10:37.
            146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
            145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

Стелките и ароматизатора са работи, които може с един замах да изчезнат. Главното е техниката в колата.

Comment

сдържах се от коментар но като видях видеото и бравооо колега тва е супер яко много добре си го направил музиката е супер всичко е много яко много ме радва !!!!! всеки си има вкус и си знае какво иска
                ALFA ROMEO 75 2.0 ts
                sigpic
                Нещо което работи - не се пипа!

Comment

Колегата е искал много екстри и малко е попрекалил ! Не смятам че ние сме някакви съдници тука да казваме това е за там , онова не е за там , а другото го махни ! Все пак момчето сподели радостта си и аз съм на 100% сигурен , че си харесва 166-та много как е станала !
                  P.S. Аз като направя подобрения няма да снимам !!!
                  Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Искам само да доуточня че тези 1300вата не са реални
                    Alfa Romeo 146 1.8 T.SPARK 97'' powered by Extreme service
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от joro_alfata Покажи съобщение
                      Искам само да доуточня че тези 1300вата не са реални
                      Ами всъщност са реалните това. Нереалните са много повече. И не знам къде видя 1300, като са 1200.

Comment

И на мен ми се струва, че тези ватове ги нямат за нищо. В къщи в стая около 70м3 свиря със Cerwin-Vega 2 х 200 вата, захранвани от крайно стъпало 2х180вата, на който трансформатора му тежи около 10кг. Когато е усилен на 1/4 от мощността му, не може да се чува човешки говор. Не мога да си представя 1200вата в кола.
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                        sigpic

Comment

тия 1300 или 1200 вата са пикова мошност а реалните са не повече от 400-450 вата
                          Alfa Romeo 156 1.9 JTDm sportwagon

Comment

Сега не знам на някои завистливо ли му става тука или нещо, че не не може да се повярва за такава дребилия. Пиковата мощност на единия ми комплект говорители е 500W, а на другия комплект в кората пак толкова. Реалната е 200W на комплект (400 общо). Пиковата мощност на събуфера ми е 4000W, нагласен е да дъни на 800, което си му е реалното. А моно усилвателя, който захранва баса е 4000W естествено номиналната е по-малка, но достаъчно да захрани този събуфер. Ако усиля повечко наистина не се чува човешки говор, а ако колата не е запалена скоро и акумулатора клеква. Това, че някой горе спомена че не се чувал говор на 1/4 мощност в стая когато е усилена 2 х 200 вата музика е по различно от кола седан. Седана е много добре изолиран и се губи малко от мощността му, докато стаята е свободно пространство. Не разбирам трябваше да усиля звука на макс в клипа ли, че да чувате само вибрациите на баса ли? Разсъжденията на някои хора тук са прекалено повърхностни.
                            Last edited by RoMAN; d.m.y г., 22:06.

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
                              Сега не знам на някои завистливо ли му става тука или нещо, че не не може да се повярва за такава дребилия. Пиковата мощност на единия ми комплект говорители е 500W, а на другия комплект в кората пак толкова. Реалната е 200W на комплект (400 общо). Пиковата мощност на събуфера ми е 4000W, нагласен е да дъни на 800, което си му е реалното. А моно усилвателя, който захранва баса е 4000W естествено номиналната е по-малка, но достаъчно да захрани този събуфер. Ако усиля повечко наистина не се чува човешки говор, а ако колата не е запалена скоро и акумулатора клеква. Това, че някой горе спомена че не се чувал говор на 1/4 мощност в стая когато е усилена 2 х 200 вата музика е по различно от кола седан. Седана е много добре изолиран и се губи малко от мощността му, докато стаята е свободно пространство. Не разбирам трябваше да усиля звука на макс в клипа ли, че да чувате само вибрациите на баса ли? Разсъжденията на някои хора тук са прекалено повърхностни.
                              Сори, ако с нещо съм те обидил - емпирично сравнение.
                              Last edited by old alfist; d.m.y г., 22:30.
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

О не въобще не си ме обидил, просто ме изумява защо хората се учудиха толкова на 1200вата. След като из Русе тук има смешни коли като голфове и тигри със доста по-силна музика от тази. Ако става въпрос много голям брой тук от колите са с някаква музика, която струва повече от самия автомобил

Comment

Working...
                                X