Първоначално публикувано от Mury
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Еволюция на 166
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеНе не си изразяваше мнението, а се заяждаше. Не съм глупак и правя разлика между професионална забележка и дракане. Та остави и мен да решавам с какви стелки да карам.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение2. Ами предполагам, че има разлика от продукт до продукт. Аз съм с американска техника, в първия ми пост всичко е подробно описано.Ноо накратко , самия говорител е точно на ски-багажника и е навътре - като свалиш подлакътника се вижда говорителя и наистина целия бас влиза вътре
А и отделно е правена изолация на багажника - така , че в него нищо не се чува и всичко влиза напред
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеДнеска за жалост се заблеях и забравих да снимам как е направенo при мен ..Ноо накратко , самия говорител е точно на ски-багажника и е навътре - като свалиш подлакътника се вижда говорителя и наистина целия бас влиза вътре
А и отделно е правена изолация на багажника - така , че в него нищо не се чува и всичко влиза напред
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеАз обаче съм обърнал събуфера да сочи в обратната посока, защото като отворя багажника да се вижда за шукарийката....Един вид за красота и подреденост като на тия тунинг музики. Вярно че ако сочи кам купето събуфера ще е по-добре както при теб но определено баса ми не е шега и така е много добре и ми тресе огледалата чак.Ясно , че не е шега .. 1200W не е малко
Аз пък съм го направил така , че на мен да ми е кеф и да ми свири на мен , не на останалите
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеПри мен като усиля трепери и предното стъклоЯсно , че не е шега .. 1200W не е малко
Аз пък съм го направил така , че на мен да ми е кеф и да ми свири на мен , не на останалите
Просто по друг начин предпочитам да ми изглежда багажника, като го отворя
Пак и ти знаеш добре, като мен че изолацията на тая кола е добра и вънка не се чува, както при някой голф.
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеПри мен като усиля трепери и предното стъкло
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеСериозно ли? Не си ли мислил, че може да имаш проблем със предното стъкло? Нещо да не е уплътнено или да е на път да падне...1300 Вата не са достатъчни да тресат предния джам. Вижал съм кола с 3000 вата и пак не тресеше отпред. Имаше вибрации и то много силно но да се тресе значи нещо не е на добре. Да не стане, че да набиеш по рязко спирачка и да си намериш предното стъкло на пътя.Иначе предното стъкло съм го сменял и нямам проблеми с него
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеEMo0o къф е тоя отговор след месец....Мен чак ми спадна да ти отговоря...Не следя разгорещено тоя раздел , ако не ти се отговаря - недей , но не ми дръж сметка
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеНе мисля , че съм длъжен да ти отговарям в срок .. сега съм погледнал - сега съм ти отговорилНе следя разгорещено тоя раздел , ако не ти се отговаря - недей , но не ми дръж сметка
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеНе се обиждай де...Не го казах в тоя контекст, шега беше.Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
Ейй тея шестоъгълните свирят като за световно!!! Един познат има 12-ка на задната кора на ауди 80 и като удари баса не мога да си фокусирам погледа ,направо ти вибрират очите ,а тоя май е 15-ка и е в кутияAlfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
Comment