Известие

Collapse
No announcement yet.

Еволюция на 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами аз не съм българин и вкуса ми е друг, но все пак щом си казал че си циганин така да е...

П.С. Да сложиш CD чейнджър в багажника, който чете само CD формат и нищо друго и никакво място по таблото за каквато и да е екстра, според мен не е много умен ход от италиянец.
    Last edited by RoMAN; d.m.y г., 20:04.

Comment

Бате прави си Алфата как ти е кеф на теб, а мненията те са като задниците. Всеки го има. И аз бих сложил някоя и друга екстра ама няма кинти и скоро нема да си взимам Бентли А да не забравя, и аз съм с такъв ароматизатор
      Със здраве да си я караш и безаварийна!
      Last edited by slaviego; d.m.y г., 20:35.

Comment

А не мненията не са проблем, аз затова съм я пуснал тая тема и всеки си има вкус просто. Разбирам ги хората идеално, мен това ми харесва и няма да се промени. Мерси все пак

Comment

но па ауспуха е добре а или и тои ви се струва цигански а

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
            Ами аз не съм българин и вкуса ми е друг, но все пак щом си казал че си циганин така да е...

П.С. Да сложиш CD чейнджър в багажника, който чете само CD формат и нищо друго и никакво място по таблото за каквато и да е екстра, според мен не е много умен ход от италиянец.
            готен '99-'00 какви мп3-ки искаш и двд-та аре малко се позаинтересувай за колата която караш, пък кой циганин друг въпрос, пък си ми и ясен къв си нали точно ти или баща ти беше не помня се направихте на велики и минавате на червено и съвсем случайно едно приятелче ви засече на волов ама тук многоооо се отдалечихме от темата. И пак казвам лично мнение
            Kappa SW
            Bravo GT
            Mondeo RS

Comment

Да ви кажа честно, малко са хората, които ще вградят по такъв начин DVD-то. За навигацията не коментирам - друг вариант няма, все пак няма карти за оригиналната. Колкото до стелките, не знам дали са еди какви си, но ми се струва, че доста се плъзгат, което е неудобство

Колега, ако ти харесва така - ЧЕСТИТО! Да си ги ползваш със здраве и наркоманите да не те "наказват", че доста е атрактивна от към техника сега
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Ivo Mitkowsky Покажи съобщение
                готен '99-'00 какви мп3-ки искаш и двд-та аре малко се позаинтересувай за колата която караш, пък кой циганин друг въпрос, пък си ми и ясен къв си нали точно ти или баща ти беше не помня се направихте на велики и минавате на червено и съвсем случайно едно приятелче ви засече на волов ама тук многоооо се отдалечихме от темата. И пак казвам лично мнение
                Сега ще се опитам да бъда колкото се може по-културен.
                Първо не знам, какво има общо минаване на червено.
                Второ имай късмета да споменеш някой член от семейството ми във форум отново
                Трето ти сам си каза това за циганията, ако не се усети.

И трето и най-важно внимавай с тона си как ми говориш, нито си ми на годините нито нищо. Тия "готен" "велик" и тн го запази за приятелите си.

П.С. Двд формат съществува от 1996. Във фолцвагени има вграждани през 1999.
                Last edited by RoMAN; d.m.y г., 22:15.

Comment

Аз да си каже де . Стелките са си тхе бест , карам с точно такива вече 3-та година и никакви ядове ( и не се плъзгат) . А опитайте се да сложите спортни педали и да карате с мокетените стелки ако ще не за 70лв а 7 000 да са . Голям келепир че не били купени от форумо и не пишело на тях Alfa Romeo . Да не говорим че се почистват само с изтупване и забърсване с мокър парцал дори , и не събират прах .
                  На фона на подобренията които е правил колегата може би само ДВД-то е в повече но колата си е негова и си слага каквото иска и където иска . За вградената навигация на 166 да не говорим че първо няма карти за БГ после дисплея е наврян толкова на ниско и неудобно място че повече няма и накъде .
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Азе единствено ароматизатора не харесах ,карам с един амбипур стаен ,под седалката и си освежава много добре !!
                    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                    Fiat Bravo II 1.4 90hp
                    sigpic
                    Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                      Азе единствено ароматизатора не харесах ,карам с един амбипур стаен ,под седалката и си освежава много добре !!
                      Заинтригува ме с това...Пиши ми на ЛС да обясниш, как изглежда, колко струва и т.н. че да не спамим тук.

П.С. Ароматизатора даже не му обръщам внимание, че е там...Просто си стои да освежава и това е...Даже не помня кога е сложен.

Comment

Заинтригува ме с това...Пиши ми на ЛС да обясниш, как изглежда, колко струва и т.н. че да не спамим тук.

П.С. Ароматизатора даже не му обръщам внимание, че е там...Просто си стои да освежава и това е...Даже не помня кога е сложен.
                        Той моят е малко за тоалетна или баня ама под седалката кой го вижда ,а пък си мирише страхотно ,различни аромати различни вкусове. Не е задължително да е амбипур ,има много гелообразни ароматизатори за стая ,баня или автомобил...
                        Това е единствената снимка която намерих в google и моят е абсолютно същият само дето е светло син. Цената на този точно е 2 кинта и нещо ,обаче има и по евтини. Отбелязвам ,че издържа доста време!

П.П. пиша тука ,защото не знам как се пращат снимки/картинки на лични ?
                        Attached Files
                        Last edited by mochko1; d.m.y г., 01:32.
                        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                        Fiat Bravo II 1.4 90hp
                        sigpic
                        Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Сега ще се опитам да бъда колкото се може по-културен.
                          Първо не знам, какво има общо минаване на червено.
                          Второ имай късмета да споменеш някой член от семейството ми във форум отново
                          Трето ти сам си каза това за циганията, ако не се усети.

И трето и най-важно внимавай с тона си как ми говориш, нито си ми на годините нито нищо. Тия "готен" "велик" и тн го запази за приятелите си.

П.С. Двд формат съществува от 1996. Във фолцвагени има вграждани през 1999.
                          аре малко по-кротко със думите нали, грешката е моя че го споменах.
                          Kappa SW
                          Bravo GT
                          Mondeo RS

Comment

Колега, важното е на теб да ти харесва.Все пак това си е твоята кола.Виж ако може да прикриеш малко кабелите на навигазията и изобщо всички стърчащи кабели.Стелките може да си ги поръчаш от пича от форума и ще се получи много добре
                            sigpic
                            Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                            BMW E30
                            BMW E36

Comment

Първоначално публикувано от Ivo Mitkowsky Покажи съобщение
                              аре малко по-кротко със думите нали, грешката е моя че го споменах.
                              баце, не че нещо а спри да лаеш вече у тоа форум...
                              на живо та знаем кво шушумига си ... а престани вече, че както виждаш драниш всички наред...
                              не в 1 тема виждаме как са заяждаш с някой....

кво общо имат писанките ти с темата на роман в момента? тва немое разбера?

има кинти момчето избухва на глезотийки в колата си ... кво ти влиза в работата да му казваш кое е цигания и кое не ...
                              така му харесва така си я кара...

моя съвет е ... за вбъдеще да се въздържаш от такива коментари щото дразниш....
                              както каза делтата си хленчеща ученичка... и го доказваш с този си пост... ем си ербаб ем като ти кажи някой нещо по серт и почваш да хленчиш....
                              ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
                                баце, не че нещо а спри да лаеш вече у тоа форум...
                                на живо та знаем кво шушумига си ... а престани вече, че както виждаш драниш всички наред...
                                не в 1 тема виждаме как са заяждаш с някой....

кво общо имат писанките ти с темата на роман в момента? тва немое разбера?

има кинти момчето избухва на глезотийки в колата си ... кво ти влиза в работата да му казваш кое е цигания и кое не ...
                                така му харесва така си я кара...

моя съвет е ... за вбъдеще да се въздържаш от такива коментари щото дразниш....
                                както каза делтата си хленчеща ученичка... и го доказваш с този си пост... ем си ербаб ем като ти кажи някой нещо по серт и почваш да хленчиш....
                                Тук съм съгласен с Цецо....
                                Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Working...
                                X