Известие

Collapse
No announcement yet.

Еволюция на 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
    A може би напрежението е 14V.
    Това, не е ли напрежение само между генератора и акумулатора. Ако пуснем 14V в ел.веригите може би ще има заря. Поне така си мисля аз като дилетант.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

• Comment

• Тази 166 е най-отвратителната гледка, която виждам през последните три години.
        Volvo XC90 D5 '06
        Alfa Romeo Spider 2.0 '90
        Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
        ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

• подкрепям Pinko!!!
          Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

• Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
            Тази 166 е най-отвратителната гледка, която виждам през последните три години.
            Ти уби всичко детско у него.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
              Това, не е ли напрежение само между генератора и акумулатора. Ако пуснем 14V в ел.веригите може би ще има заря. Поне така си мисля аз като дилетант.
              Ами замисли се дали в колата има две вериги с различно напрежение и ще си отговориш
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                Ти уби всичко детско у него.
                Зависта на българина е голямо нещо. Ама нищо свикнал съм

Comment

• Поздравления от мен! И аз много харесвам такива 'добавки', но за съжаление все изникват странични неща и все не става.. Иначе и аз съм замислил доста неща
                  Алфа Ромео 156 1.8 TS `99

Comment

• Според мен е добре като изключим стелките,педалите и анти-радара !
                    Alfa Romeo 156 1.9 JTD (2004 engine)+Chip
                    Fiat Punto GT

Comment

• Според мен радара трябва да ти е пред очите. В смисъл в полезрението.
                      Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

• Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
                        Според мен радара трябва да ти е пред очите. В смисъл в полезрението.
                        Как го реши това?...И защо да не е там където е сега.
                        Last edited by RoMAN; d.m.y г., 16:11.

Comment

• Ми щото като не ти е поне в периферното зрение като се съсредоточиш върху пътя и пуснеш музика и като нищо няма да го видиш как светка
                          Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                          Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

• Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
                            Зависта на българина е голямо нещо. Ама нищо свикнал съм
                            ха, това е голяма глупост!!! за какво да ти завиждаме бе, че си се видял с некви пари и да се покажеш колко си "голям" си си нпълнил колата с всевъзможни простотии, едно с едно да не си пасва!!! направо си махни емблемата и си сложи АЗЛК и губер вместо тапицерия! завист??? ако завиждахме, до сега да сме ти напълнили пощата с въпроси колко струват стелките и как си направи всичко толкова яко, ама я си провери пощата...

Comment

• Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщение
                              ха, това е голяма глупост!!! за какво да ти завиждаме бе, че си се видял с некви пари и да се покажеш колко си "голям" си си нпълнил колата с всевъзможни простотии, едно с едно да не си пасва!!! направо си махни емблемата и си сложи АЗЛК и губер вместо тапицерия! завист??? ако завиждахме, до сега да сме ти напълнили пощата с въпроси колко струват стелките и как си направи всичко толкова яко, ама я си провери пощата...
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                                ми тоя вече прекалява!!! завиждали сме му, ха ха ха!!!!

Comment

Working...
                                X