Първоначално публикувано от stani4a
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Еволюция на 166
Collapse
X
-
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеАз отдавна съм спрял да пиша в тая тема,защото човека се засегна много,пък даже ме напсува на майка
Всеки си има вкус и си я кичи както иска, но след като пуска тема трябва да е наясно, че ще има и критики. Така че няма какво да се сърдиУспех
sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщениеха, това е голяма глупост!!! за какво да ти завиждаме бе, че си се видял с некви пари и да се покажеш колко си "голям" си си нпълнил колата с всевъзможни простотии, едно с едно да не си пасва!!! направо си махни емблемата и си сложи АЗЛК и губер вместо тапицерия! завист??? ако завиждахме, до сега да сме ти напълнили пощата с въпроси колко струват стелките и как си направи всичко толкова яко, ама я си провери пощата...
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеАз отдавна съм спрял да пиша в тая тема,защото човека се засегна много,пък даже ме напсува на майка
Comment
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеИ ти много се засегна
Всеки си има вкус и си я кичи както иска, но след като пуска тема трябва да е наясно, че ще има и критики. Така че няма какво да се сърдиУспех
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеПонякога хората не праеят критика, а направо обиждат.Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
-
Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщениеМи щото като не ти е поне в периферното зрение като се съсредоточиш върху пътя и пуснеш музика и като нищо няма да го видиш как светка
Comment
-
Първоначално публикувано от ConnorРазгледай хубаво първите постове за критиката да видиш как се отнасям. Просто хората почнаха не да критикуват, а директно с обидите и презрението и да ми спорят кое как е. Кажи "не ти харесам стелките , точка" Ще разбера. Ама нв да чета "Ебати лайното" "ебати грозотията" "ебати кенефа" и тн. Нищо, че половинта които го казват самите карат кенефи за по 3000 лв.
П.С. Критиката се изразява в това, че се посочва обекта на критика, защо се обосновава и се дава съвет, кое ще подобри нещата. Това са директни обиди породени от завист и безкултурие. Аз ли трябва да уча селските бекове на етикеция? Както каза Kamen666 моля ако няма какво "градивно" или смислено да се каже по темата нека не я обсипваме с комплексарски постове и спам.
2. не ми харесват стелките ти - да сложиш ламаринени стелки в колата си е не естетично и кичозно. материалът на стелките не се връзва с нищо друго в колата и няма логика да е там.
3. колата е претруфена и накичена много повече от колкото е редно. всичките тези навигацийки, антирадари и прочие тъпизми също са безкрайно не естетични и не допринасят по никакъв начин за развиването на естетичната визия на колата ти.
преди да почнеш да плюеш искам да ти кажа, че това си е лично мое мнение и не те задължавам да го приемаш - пусналал си си колата тук за да чуеш мнения независимо дали ти харесват.
Ето ти мнение на човек с кола за над 50 000 лв - жестоко си се изгаврил с колата си. на мен ми прилича на индийско такси. айде със здравеняма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение1. казва се етикет а не етикеция.
2. не ми харесват стелките ти - да сложиш ламаринени стелки в колата си е не естетично и кичозно. материалът на стелките не се връзва с нищо друго в колата и няма логика да е там.
3. колата е претруфена и накичена много повече от колкото е редно. всичките тези навигацийки, антирадари и прочие тъпизми също са безкрайно не естетични и не допринасят по никакъв начин за развиването на естетичната визия на колата ти.
преди да почнеш да плюеш искам да ти кажа, че това си е лично мое мнение и не те задължавам да го приемаш - пусналал си си колата тук за да чуеш мнения независимо дали ти харесват.
Ето ти мнение на човек с кола за над 50 000 лв - жестоко си се изгаврил с колата си. на мен ми прилича на индийско такси. айде със здраве
П.С. Провери тълковния речник и ще намериш думата "етикеция"
Comment
-
Начи да, стелките.. няма да коментирам, на Мариан са хубави. Второ - казва се Радар-Детектор, всички го бъркат и това е много дразнещо. Анти-радара е друго същество. И няма пасивен радар-детектор, щото няма и активен!! Така. Иначе писукащия звук е лошо, но някои могат да се намалят, явно твоя не може. Тоя големия ароматизатор, нз дали го държиш още ама и той е грозничък. Иначе ДВД-то е готино, ако си в задръстване, а като си караш не стърчи така, тъй че няма цигания толковаLast edited by achkar; d.m.y г., 22:31.Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment
-
Що не вземете да си стиснете ръцете макар и виртуално?
Има ли смисъл от толкова остри коментари и от двете страни?sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщениеНачи да, стелките.. няма да коментирам, на Мариан са хубави. Второ - казва се Радар-Детектор, всички го бъркат и това е много дразнещо. Анти-радара е друго същество. И няма пасивен радар-детектор, щото няма и активен!! Така. Иначе писукащия звук е лошо, но някои могат да се намалят, явно твоя не може. Тоя големия ароматизатор, нз дали го държиш още ама и той е грозничък. Иначе ДВД-то е готино, ако си в задръстване, а като си караш не стърчи така, тъй че няма цигания толкова
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеНамаля се звука, ама като го намаля забравям да го усиля после и познай... Иначе даже в документите е описано, като пасивен анти-радар. Затова така го и наричам. Активен естествено, че има. Това са нормалните анти-радари, които смущават честотите на полицейските радари. Еми то по принцип аз никога не карам със всички неща извадени. Навигацията ми е прибрана, а монитора на двд-то е изкаран само, като гледам клипове но съм направил снимката така за да се виждат екстрите. Ароматизатора даже не знам как се е озовал там, честно....Нямам спомен. Хммм понеже си културен ще ти обесня защо съм с тези стелки. Работата е там че всички други стелки много се цапат и се захабяват, а да не говорим какво е през зимата или в дъждовно време, докато тези буквално им удряш един парцал и са като нови. Много са практични. Мери за мнението тиТва със стелките е така, ама не е ли много таксиджийско? При тях има трафик на хора и е нормално да се цапат. Ама ти си си само ти, пък и да не си само ти, няма да се цапат чак толкова, а и калния сезон отмина. Пък като се изцапат на автомивката маркуча и готово
Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Comment
-
btw, Леко ти завиждам за ДВД-то много добре е направено и издувката и всичко. И не си личи, че не е така заводско. Абе готино е.Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Comment
Comment