ммм Силно се съмнявам мен си ми харесва Боксера то аз ако исках друга кола досега 1000 пъти да съм го направил!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
малко инфо за помощ АР 145 1.3 Боксер
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщениеЕдин съвет от знаещите колеги...интересува ме каква е разликата между 1.3 и 1.6 Боксер,мога ли само да сменя главите и компа или трябва и други преправки
Благодаря ви предварително...
А пък не виждам и смисъл от такава интервенция за 13кс.
Comment
-
Най-лесното и безболезненото е да си сложиш чипТака би трябвало да вървиш колкото 1.6
Всичко останало ще ти коства многоооо пари със съмнителен ефект. И макар че ще повторя най-разумно е да си купиш едно QV и поне ще знаеш защо го правиш и наливаш пари в него
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от zatopol Покажи съобщениесложи си супер чарджер електронен 100 лв
---------- Post added at 14:11 ---------- Previous post was at 14:06 ----------
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеНай-лесното и безболезненото е да си сложиш чипТака би трябвало да вървиш колкото 1.6
Всичко останало ще ти коства многоооо пари със съмнителен ефект. И макар че ще повторя най-разумно е да си купиш едно QV и поне ще знаеш защо го правиш и наливаш пари в него
А иначе съм съгласен, че колегата ако иска по-силна кола, трябва да налее бая пари или да продаде тази и да вземе по-силнаAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщениеОк така и не разбрах каква толкова им е разликата между 1.3 и 1.6Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщениеАми разликата е в целия мотор или по точно в коляновия вал ,блока,буталата,но главите са едентични.
А пък не виждам и смисъл от такава интервенция за 13кс.
също и електрониката е друга 1.3 е с magnet mareli a 1.6 e boschLast edited by alfonco147GTA; d.m.y г., 21:44.Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'
Comment
-
Ок така и така си ползвам темата за разни въпросчета отностно автомобила....
Мисля да направя следната интервенция...да сложа на колата от подписа Карбове два двойни делорто ако несе лъжа 40.....
Ще съм благодарен на малко мнения от запознати...Alfa 145 1.4 t.s
Comment
-
Първоначално публикувано от alfonco147GTA Покажи съобщениесъщо и електрониката е друга 1.3 е с magnet mareli a 1.6 e boschAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщениеОк така и така си ползвам темата за разни въпросчета отностно автомобила....
Мисля да направя следната интервенция...да сложа на колата от подписа Карбове два двойни делорто ако несе лъжа 40.....
Ще съм благодарен на малко мнения от запознати...1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
и делта
Comment
-
Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщениеОк така и така си ползвам темата за разни въпросчета отностно автомобила....
Ще съм благодарен на малко мнения от запознати...Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Брат, аз и одеве ти казах, че това което искаш да направиш е безпредметно, от което ще пострада само джоба и свободното ти време. Ясно е, че искаш да се занимаваш с конете и да пипнеш тук и там, но като цяло най-евтиното и логично нещо е да вземеш една 33ка макар и не 16 клапанова и да се занимаваш. Цените им са колкото една средна месечна заплата. 145 1.3 боксер е мъртвец по рождение, едни най-спънатите 90 коня под капак на Алфа.33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
Comment