Известие
Collapse
No announcement yet.
Виртуален тунинг, за всички любители: професионалисти и аматьори
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениевсъщност обърках спирачните апарати на предната гума.
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеАйде да върнем малко темата към живот с някой нови постиженияУтре ще кача и други прототипчета
Надявам се да ви харесват.
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеАйде да върнем малко темата към живот с някой нови постиженияУтре ще кача и други прототипчета
Надявам се да ви харесват.
само ,че е плагиатствана .....
Как ще обясниш ТОВА Някой има същите способности като твоите. А и виждам имате еднакво виждане за тунинг!Kak може някой да я направи колата и да я постне в нета преди около 8 месеца и ти изведнъж да я праснеш тук и да кажеш че ти е била новото постижение .... вече се съмнявам във всички "копия" дето си сложил в темата. !!!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by slav40; d.m.y г., 09:32.
Comment
-
Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщениеПървата колица ми харесва много!само ,че е плагиатствана .....
Как ще обясниш ТОВА Някой има същите способности като твоите. А и виждам имате еднакво виждане за тунинг!Kak може някой да я направи колата и да я постне в нета преди около 8 месеца и ти изведнъж да я праснеш тук и да кажеш че ти е била новото постижение .... вече се съмнявам във всички "копия" дето си сложил в темата. !!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение......Тук можете да побликувате това което сте направили на Фотошоп или Пеинт надявам се да има желаещиЗа тези, които имат желание, но незнаят как ето ви малко уроци ТУК! ......
...предлагам само личните творби да имат място тук....
Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение......... вече се съмнявам във всички "копия" дето си сложил в темата..... !!!!!!!!!!!!!!!!Last edited by slav40; d.m.y г., 16:22.
Comment
-
Айде дайте някоя 145 че ми трябват идей за много надупчен преден капак0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение...а не копирали ....
...предлагам само личните творби да имат място тук....
Има си тема за интересни снимки и коментари ....
---------- Post added at 17:09 ---------- Previous post was at 17:01 ----------
Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщениеПървата колица ми харесва много!само ,че е плагиатствана .....
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Такова е моето мнение-харесва ли ти или не, си е твоя работа.... Това че си пуснал темата незначи че е твоя собственост,нито форума е твой и да определяш кой цапа и кой не .....и незначи че ще определяш правилата за публикуване.Ти цапаш с интересните "снимки",за които има създадена друга тема. Не ме интересува какви ПСД-та имаш на копма си ...... но е по-правилно да пуснеш тях тук ...не мислиш ли ??? Редно е да напишеш "моите постижения" и интересната тунингована алфа намерена в нета...Аз съм над 90% сигурен че всички коли пуснати тук НЕ СА ТВОЕ ПРОИЗВОДСТВО... и споко, не се нерви и не викай.Кефиш се когато ти правят комплименти и то точно за тази кола.....поясни ,че не е твое постижение....защото това си е чиста доза измама.
Нали се сещаш какво ще стане ако всеки почва да качва тунинговани коли намерени в нета .....
Я си прочети първия пост в темата и вникни в това, което си написал"Тук можете да побликувате това което сте направили на Фотошоп или Пеинт" аз ли съм кьорав ....къде е конкретното за което твърдиш ... като не ти е угодно в момента се самонагаждаш спрямо ситуацията ....нападението е най-добрата защита....но в твоя случай не е. Модераторите сега ще ни погнат.
ЕтоТУК моите постижения .... да ги подбарам ли наред та ги поствам тук .... да ми се кефят колегите .....Last edited by slav40; d.m.y г., 21:15.
Comment
Comment