Известие

Collapse
No announcement yet.

Виртуален тунинг, за всички любители: професионалисти и аматьори

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

[quote=D-I-V-A-K-A;415699]Колега ето ГТВ-то ама има оща малко работи за доизкусоряване, но обикновенно ми отнема по 1 седмица да направя една кола като хората, но напоследък нямам толкова време. Надявам се да ти хареса

хахаха
    малеееееееееее братле уникална красавица малееее ти направо си роден талант благодаря ъа старанието
    sigpicALFA ROMEO GTV 2.0/159 K.C./1996

Comment

Ето я и 145-та

Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
        Ето я и 145-та

Eeeeeeee СУПЕР!!! За толкова кратко време си я избарал перфектно!!!
        Мерси колега!!!
        Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

Ето и от мен една 145-ца
          Attached Files

Comment

Ееее добре е бе Много добре се е получила, незнам какво не и харесваш Ще чакам с нетърпение да видя някои други проекти
            Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Само дето на мойта не мога да и докарам нещо дето да ми хареса

Comment

Ми кажи какво, мога ди ти помогна с нещо

Comment

Ами да речем,корекция на броните и преговете един спойлер тип анти крило и въздуховоди по предния капак.
                  По принцип съм решил да и правя малко козметични промени и се опитвам да видя как ще изглежда ходих в едно ателие кадето правят спойлери ама там нямали такава опция да ми я направят виртуално как ще стане имали само матрици.....ала бала.И са опитвам сам ама нещо ми куца,ако имаш някви идеи давай насам

Comment

Болни Алфисти.Само адмирации от мен.

Comment

Айде и от мен един виртуален на моята, като се чудя дали да стане реален?...
                      Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                        Ще се захвана и с това, но незнам какъв че е розултата по простата причина, чя 164-та много трудно се тунингова, но мисля че ще скалъпя нещо Сужелявам ако не са като горните, но нямам много време да се занимавам с тунинг в момента и го правя за развлечение, а и не мога да намеря малко по-качествени снимки, защото повечето са много мъгливи, а при тях не се получава хубаво Ще видим крайният резултат
                        квото стане, се ше радва

Comment

Ето и един мой мнооого стар проект (от 2004-та), свързан с първата ми Алфа (червената от подписа). Нищо особено не е, а и покрай многото качвания и сваляния от нета се прецака качеството (оригинала съм го затрил ) ...
                          Attached Files
                          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

червената 145 не ми харесва...нещо не е избарана линиите на калника много кофти за замазани и отпред спойлера много стърчи освен това ако я намръщиш(като и махнеш сърцето) ще стане брътална със дупка в калника и да се подава въздушния филтър и джанта с изнесен берт(оффсет) друго друго....ааааааа и наперени огледала на горе и табелката алфа ромео ако махнеш и става мамата си джаса ако искаш да сложа снимка на мойта алфа да си поиграеш
                            ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
                            Nissan Qashqai 2,0 140hp
                            Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
                            ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Първоначално публикувано от Balagan Покажи съобщение
                              червената 145 не ми харесва...нещо не е избарана линиите на калника много кофти за замазани и отпред спойлера много стърчи освен това ако я намръщиш(като и махнеш сърцето) ще стане брътална със дупка в калника и да се подава въздушния филтър и джанта с изнесен берт(оффсет) друго друго....ааааааа и наперени огледала на горе и табелката алфа ромео ако махнеш и става мамата си джаса ако искаш да сложа снимка на мойта алфа да си поиграеш
                              Все пак колегата я измайстори за отрицателно време,няма как да е като от корица на списание за 1 ден работа!!!

Comment

Първоначално публикувано от Balagan Покажи съобщение
                                Демек нищо не ти харесва А относно махането на сърцето съм твърдо против, защото все пак трябва да се вижда, че е Алфа, а и не ми харесва като се махне, защото ми прилича на сопол. Някога като имам време ще и оправя косурите

Comment

Working...
                                X