If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Виртуален тунинг, за всички любители: професионалисти и аматьори
Ето и един мой мнооого стар проект (от 2004-та), свързан с първата ми Алфа (червената от подписа). Нищо особено не е, а и покрай многото качвания и сваляния от нета се прецака качеството (оригинала съм го затрил ) ...
Колега като имам в редвид качеството на снимката се е получило добре за напред ще ти дам само 1 съвет, да ползваш само снимки с високо качество и всичко става перфектно. Ще чакам да покажеш и други творби
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Мерси колега. Като го почнах нямах ясна представа как ще изглежда, просто имах няколко конкретни идеи и оттам нататък се равиваше в процеса на моделиране. Тя и затова още не е завършена изцяло, пък и имам още какво да науча за 3d-то .
Това е нещо с което се бях захванал, но скоро май няма да е завършено...
Наистина е станал много добре този модел колега. Адски много ме радва! Аз лично съм се захващал да бачкам с Мая-та ама много време отнема и са много пипкави и детайлни работи, единственото което успях да направя е едно топче падащо във вода и от тогава не съм я захващал, но нещо пак ме сърбят ръцете
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Това е нещо с което се бях захванал, но скоро май няма да е завършено...
Поздравления, колега. Симпатична е колата. Да правиш дизайн в 3D е много трудно. Ако преди това я измислиш на хартия и тогава я пренесеш в мая-та ще ти е по-добре. А и като се усъвършенстваш ще излизат още по-хубави неща. Keep on
Поздравления, колега. Симпатична е колата. Да правиш дизайн в 3D е много трудно. Ако преди това я измислиш на хартия и тогава я пренесеш в мая-та ще ти е по-добре. А и като се усъвършенстваш ще излизат още по-хубави неща. Keep on
Колега много си прав за това, че първо е най-добре да го видиш на хартия и после да го направиш. Единственото което скицирах предварително е как искам да изглежда колата погледната отгоре. Мерси на всички за хубавите думи .
Аааааааааааа, дет се вика може да е нахално, но бих искал да поразчупиш мойта колица, като и затъмниш стъклата и каквото ти прецениш..........пък вярно ще има много почерпки!!!
Attached Files
markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална
Comment