Известие

Collapse
No announcement yet.

Виртуален тунинг, за всички любители: професионалисти и аматьори

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
    Ето и един мой мнооого стар проект (от 2004-та), свързан с първата ми Алфа (червената от подписа). Нищо особено не е, а и покрай многото качвания и сваляния от нета се прецака качеството (оригинала съм го затрил ) ...
    Колега като имам в редвид качеството на снимката се е получило добре за напред ще ти дам само 1 съвет, да ползваш само снимки с високо качество и всичко става перфектно. Ще чакам да покажеш и други творби
    Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

А искаш ли да си поиграеш малко с моята? Искам да видя ка би изглеждала с фарове тип ГТА и затъмнени мигачи. И с черен покрив, до линията на вратите.

пс: Имам снимката и с по-голяма резолюция
      Attached Files
      Last edited by tonov; d.m.y г., 17:49.
      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
        А искаш ли да си поиграеш малко с моята? Искам да видя ка би изглеждала с фарове тип ГТА и затъмнени мигачи. И с черен покрив, до линията на вратите.

Дай я тая с по-голямата резолюсия да я видя и ще ти кажа какво мога да направя по въпроса А капака искаш ли да е черен?
        Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Кажи къде да ти я пратя, във форума има ограничение за размера
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение

и на мен ще ми е интересно с 146-цата какво става
            http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
            www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Това е нещо с което се бях захванал, но скоро май няма да е завършено...
              Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от SGB Покажи съобщение
                Колега, това Фотошоп ли е или 3D модел?
                '05 166 V6
                '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщение
                  Колега, това Фотошоп ли е или 3D модел?
                  Опа май найстина трябваше да поясня. Модела е 3d, програмата която съм използвал е Maya.

Comment

Опа май найстина трябваше да поясня. Модела е 3d, програмата която съм използвал е Maya.
                    А на базата на какво е или си е твоя разработка ?? Доста готино е станало
                    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                    Fiat Bravo II 1.4 90hp
                    sigpic
                    Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Мерси колега. Като го почнах нямах ясна представа как ще изглежда, просто имах няколко конкретни идеи и оттам нататък се равиваше в процеса на моделиране. Тя и затова още не е завършена изцяло, пък и имам още какво да науча за 3d-то .

Comment

Наистина е станал много добре този модел колега. Адски много ме радва! Аз лично съм се захващал да бачкам с Мая-та ама много време отнема и са много пипкави и детайлни работи, единственото което успях да направя е едно топче падащо във вода и от тогава не съм я захващал, но нещо пак ме сърбят ръцете

Comment

малко наподобява на Брера
                          Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

Поздравления, колега. Симпатична е колата. Да правиш дизайн в 3D е много трудно. Ако преди това я измислиш на хартия и тогава я пренесеш в мая-та ще ти е по-добре. А и като се усъвършенстваш ще излизат още по-хубави неща. Keep on
                            146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщение
                              Поздравления, колега. Симпатична е колата. Да правиш дизайн в 3D е много трудно. Ако преди това я измислиш на хартия и тогава я пренесеш в мая-та ще ти е по-добре. А и като се усъвършенстваш ще излизат още по-хубави неща. Keep on
                              Колега много си прав за това, че първо е най-добре да го видиш на хартия и после да го направиш. Единственото което скицирах предварително е как искам да изглежда колата погледната отгоре. Мерси на всички за хубавите думи .

Comment

Аааааааааааа, дет се вика може да е нахално, но бих искал да поразчупиш мойта колица, като и затъмниш стъклата и каквото ти прецениш..........пък вярно ще има много почерпки!!!
                                Attached Files
                                markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
                                Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
                                Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
                                Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална

Comment

Working...
                                X