If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
покарахме си ,изтъркахме едни сликове до телове, направихме последни тестове преди "италианския" возихме желаещите ! Накрая след нонстоп езда от двама човека се прибирахме на буксир все пак е алфа има си душа
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка 145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Ако някой планира да покара скоро, до края на месеца на пистата, да пише да се сберем поне 2-3 коли.
Ето календарът на пистата до края на месеца: http://www.dracon.bg/latest/index.ph...&id=3&Itemid=3
Последната събта и неделя на месеца са свободни карания, но може и през седмицата, само да има желаещи да покараме.
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Ако някой планира да покара скоро, до края на месеца на пистата, да пише да се сберем поне 2-3 коли.
Ето календарът на пистата до края на месеца: http://www.dracon.bg/latest/index.ph...&id=3&Itemid=3
Последната събта и неделя на месеца са свободни карания, но може и през седмицата, само да има желаещи да покараме.
Аз съм навит да дойда да покарам. Ставаме 2-ма. Още не съм карал овото траси и ми е любопитно да пробвам. Да видя, дали има смисъл от тоя ремонт или е бошлаф работа, че много разностранни са мненията на различните хора относно ремонта.
Аз съм навит да дойда да покарам. Ставаме 2-ма. Още не съм карал овото траси и ми е любопитно да пробвам. Да видя, дали има смисъл от тоя ремонт или е бошлаф работа, че много разностранни са мненията на различните хора относно ремонта.
На повечето карали, от тези, които познавам им е харесала новата конфигурация. Мен ме сърби да покарам на обновеното трасе, преди да стане студено! Дай дата да си набележим?
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment