Не е от мотора а от оменията може да успее ако се улекоти .... бате скирокото имат 1.4 ТСИ и е 150 кончета кво да говорим ....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa 145 VS Mazda mx3
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
-
абе и аз много се 4удя дали да се пусна с един приятел .......... тои има некакув CL 65 AMG тои е 611 коня .......... ама несхто не кара как трябва :Д а и гумите са му по големи ......... и няма да се сети да си спре парното и фаровете ............ а аз се си сипя 300 грама бензин се си изключа фаровете ......... нема да има шанс тоя .... хахахахахах лошо само ако иска дасе дурпаме по тъмно ... хахах .... ааа и не казваите на никои ама се си извадя лолите на свесхтите щот много ток харчат .......... и направо ще почне много да върви ................ леллелеееее и така хахахахахах аиде като го бия и се ви пиша тука ... хахах ............ ааа и трябва и стоповете да си извадите и буксите на километрайите шото и тои харчи ток ............. абе наи добре е да се друпне клемата на акомулатора за да не се харчи никакув ток ............ хахахахаха това качва 100 коня
Comment
-
Добре батка Ситроен С4 как за под 2.5 ще дигне 100 я ми кажи ... и тоя ЦЛ ще има да гледа стопове друг е въпроса че ситроена има 1 седалка и участва световния рали шампионат .... и по малко от 611 коняsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеДобре батка Ситроен С4 как за под 2.5 ще дигне 100 я ми кажи ... и тоя ЦЛ ще има да гледа стопове друг е въпроса че ситроена има 1 седалка и участва световния рали шампионат .... и по малко от 611 коня
Comment
-
Първоначално публикувано от J_I_V_K_O Покажи съобщениея слезте на земята темата е съвсем друга!!! Не си мислете 4е като имате по 8 свещи сте 8 цилиндрови и да се силите на по големи от васsigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Бе пича си кажеако го е бил нема да се караме и да паднеме и да биеме пак се напиеме така че ....
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Ramstein - Benzin
Comment
-
Първоначално публикувано от J_I_V_K_O Покажи съобщениелеле леле как изобщо можеш да си и помислиш да се бягаш с-у такава кола ? Ти таркаляш 1.4 тс и искаш да биеш японец със 6 бутала ? хахахахахахахаха СМЕХ
пробвай с някоя в твоята категория, примерно 1.6 на мазда 90 коня да видиш как ще те отупа
Сабудете си и мислете реално
о забравих що се отнася до тоя с Маздата сега нещо неиска да се дърпаместранно ама факт
Last edited by V@K@T@; d.m.y г., 23:46.sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеДобре батка Ситроен С4 как за под 2.5 ще дигне 100 я ми кажи ... и тоя ЦЛ ще има да гледа стопове друг е въпроса че ситроена има 1 седалка и участва световния рали шампионат .... и по малко от 611 коня...
Бах тея 1.4 разбираш ли, ако ще и 1.6 като моята да са...ейй големи изтребители....Леле, лелей............мъка, мъка...
А по темата...скоро не бях се смял толкова....Ей има една приказка.....мъдрост голяма:
Алфа никога не завършва 2ра, дори да се състезава с Алфа
Comment
-
Тия мазди по 90коня вървят доста... един пич бивш съученик има такава и се пускахме вярно оставям го като точка,но тва в никакъв случаи не означава че не върви сериозно....
А тоя ситроен може да е бърз на старта,ама изведнъж километража му свършва на 260 а на AMG-то тогава му се включва 4та.... мисля че не сравняваме самолет с ракета а коли от ежедневието на средно статистическия българин!
Comment
-
Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщениепо скоро аз бих ти се посмял защото такава мазда 90 коня едвам я виждам на огледалото
о забравих що се отнася до тоя с Маздата сега нещо неиска да се дърпаместранно ама факт
да не съм нямал такава кола като твоята да ми говориш, ама съм сменил тъкмо 3 145-ци и ми е ясно кое как върви.
тоя пич с маздата ще спре да пие едно кафенце докато го настигнеш
Comment
-
Е нали се сещате че на с 260 на АМГ - то и Си абонат за малашевци по наще магистрали , добре возили сте в WRC naprimer Lancer Evo 9 .......sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Ramstein - Benzin
Comment
-
Първоначално публикувано от J_I_V_K_O Покажи съобщениелеле божке ще остана прост до край
да не съм нямал такава кола като твоята да ми говориш, ама съм сменил тъкмо 3 145-ци и ми е ясно кое как върви.
тоя пич с маздата ще спре да пие едно кафенце докато го настигнешнищо лично ама ако тоя не успее да тръгне като хората на 100 метра ще е зад мен на 400 наистина нямам шанс но той на 100 неиска да се дърпаме
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Comment
-
Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщениеТолкус ти е карането начи щом имат време за по кафенищо лично ама ако тоя не успее да тръгне като хората на 100 метра ще е зад мен на 400 наистина нямам шанс но той на 100 неиска да се дърпаме
Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеШефе, а от 0 до 15км/ч ще го разцепиш зверски!Ква е тая дръпка до 100метра? Аз ще си взема старата кола Опел Корса 1.4 60 коня, 800 килограма и на 100 метра като те разцепя кво праим?sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщениеами тфа ти казвам знам , че по принцип се праят на 400 м но той ми спореше , че и в града ще ме сцепи аз му казвам : 1-во не може да кара и в града ако се дърпаме от A-B ше се бастрдиса някаде и за тва му викам на 100 м праваАлфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
Comment