Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 145 VS Mazda mx3

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не е от мотора а от оменията може да успее ако се улекоти .... бате скирокото имат 1.4 ТСИ и е 150 кончета кво да говорим ....
    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
    Ramstein - Benzin
    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

абе и аз много се 4удя дали да се пусна с един приятел .......... тои има некакув CL 65 AMG тои е 611 коня .......... ама несхто не кара как трябва :Д а и гумите са му по големи ......... и няма да се сети да си спре парното и фаровете ............ а аз се си сипя 300 грама бензин се си изключа фаровете ......... нема да има шанс тоя .... хахахахахах лошо само ако иска дасе дурпаме по тъмно ... хахах .... ааа и не казваите на никои ама се си извадя лолите на свесхтите щот много ток харчат .......... и направо ще почне много да върви ................ леллелеееее и така хахахахахах аиде като го бия и се ви пиша тука ... хахах ............ ааа и трябва и стоповете да си извадите и буксите на километрайите шото и тои харчи ток ............. абе наи добре е да се друпне клемата на акомулатора за да не се харчи никакув ток ............ хахахахаха това качва 100 коня

Comment

Добре батка Ситроен С4 как за под 2.5 ще дигне 100 я ми кажи ... и тоя ЦЛ ще има да гледа стопове друг е въпроса че ситроена има 1 седалка и участва световния рали шампионат .... и по малко от 611 коня
        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
        Ramstein - Benzin

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
          Добре батка Ситроен С4 как за под 2.5 ще дигне 100 я ми кажи ... и тоя ЦЛ ще има да гледа стопове друг е въпроса че ситроена има 1 седалка и участва световния рали шампионат .... и по малко от 611 коня
          я слезте на земята темата е съвсем друга!!! Не си мислете 4е като имате по 8 свещи сте 8 цилиндрови и да се силите на по големи от вас
          Lexus Is200
          Honda CBR 600 F4i

Comment

Първоначално публикувано от J_I_V_K_O Покажи съобщение
            я слезте на земята темата е съвсем друга!!! Не си мислете 4е като имате по 8 свещи сте 8 цилиндрови и да се силите на по големи от вас
            Не се хаби
            sigpic
            SCUDERIA ITALIA
            BMW 5-er
            BMW 7-er
            Fiat GP

Comment

Бе пича си каже ако го е бил нема да се караме и да паднеме и да биеме пак се напиеме така че ....

Ramstein - Benzin

Comment

леле леле как изобщо можеш да си и помислиш да се бягаш с-у такава кола ? Ти таркаляш 1.4 тс и искаш да биеш японец със 6 бутала ? хахахахахахахаха СМЕХ
                пробвай с някоя в твоята категория, примерно 1.6 на мазда 90 коня да видиш как ще те отупа
                Сабудете си и мислете реално
                по скоро аз бих ти се посмял защото такава мазда 90 коня едвам я виждам на огледалото
                о забравих що се отнася до тоя с Маздата сега нещо неиска да се дърпаме странно ама факт
                Last edited by V@K@T@; d.m.y г., 23:46.
                sigpic
                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                  Това не трябваше да го споменаваш, докато аз чета тази тема, че рали спорта ми е болна тема.....И как така Ц4 на Ситроен има 1 седалка.... Но пък има коли които ускоряват за 2.8 до 100 обаче имат 2 седалки. ...

Бах тея 1.4 разбираш ли, ако ще и 1.6 като моята да са...ейй големи изтребители....Леле, лелей............мъка, мъка...

А по темата...скоро не бях се смял толкова....Ей има една приказка.....мъдрост голяма:

Алфа никога не завършва 2ра, дори да се състезава с Алфа
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                  Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Тия мазди по 90коня вървят доста... един пич бивш съученик има такава и се пускахме вярно оставям го като точка,но тва в никакъв случаи не означава че не върви сериозно....
                    А тоя ситроен може да е бърз на старта,ама изведнъж километража му свършва на 260 а на AMG-то тогава му се включва 4та .... мисля че не сравняваме самолет с ракета а коли от ежедневието на средно статистическия българин!

Comment

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                      по скоро аз бих ти се посмял защото такава мазда 90 коня едвам я виждам на огледалото
                      о забравих що се отнася до тоя с Маздата сега нещо неиска да се дърпаме странно ама факт
                      леле божке ще остана прост до край
                      да не съм нямал такава кола като твоята да ми говориш, ама съм сменил тъкмо 3 145-ци и ми е ясно кое как върви.
                      тоя пич с маздата ще спре да пие едно кафенце докато го настигнеш
                      Lexus Is200
                      Honda CBR 600 F4i

Comment

Е нали се сещате че на с 260 на АМГ - то и Си абонат за малашевци по наще магистрали , добре возили сте в WRC naprimer Lancer Evo 9 .......

Ramstein - Benzin

Comment

леле божке ще остана прост до край
                          да не съм нямал такава кола като твоята да ми говориш, ама съм сменил тъкмо 3 145-ци и ми е ясно кое как върви.
                          тоя пич с маздата ще спре да пие едно кафенце докато го настигнеш
                          Толкус ти е карането начи щом имат време за по кафе нищо лично ама ако тоя не успее да тръгне като хората на 100 метра ще е зад мен на 400 наистина нямам шанс но той на 100 неиска да се дърпаме
                          sigpic
                          33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)

Comment

Толкус ти е карането начи щом имат време за по кафе нищо лично ама ако тоя не успее да тръгне като хората на 100 метра ще е зад мен на 400 наистина нямам шанс но той на 100 неиска да се дърпаме
                            Шефе, а от 0 до 15км/ч ще го разцепиш зверски!Ква е тая дръпка до 100метра? Аз ще си взема старата кола Опел Корса 1.4 60 коня, 800 килограма и на 100 метра като те разцепя кво праим?
                            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                            Mazda 6 2.3 2005
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                              Шефе, а от 0 до 15км/ч ще го разцепиш зверски!Ква е тая дръпка до 100метра? Аз ще си взема старата кола Опел Корса 1.4 60 коня, 800 килограма и на 100 метра като те разцепя кво праим?
                              ами тфа ти казвам знам , че по принцип се праят на 400 м но той ми спореше , че и в града ще ме сцепи аз му казвам : 1-во не може да кара и в града ако се дърпаме от A-B ше се бастрдиса някаде и за тва му викам на 100 м права
                              sigpic

Comment

ами тфа ти казвам знам , че по принцип се праят на 400 м но той ми спореше , че и в града ще ме сцепи аз му казвам : 1-во не може да кара и в града ако се дърпаме от A-B ше се бастрдиса някаде и за тва му викам на 100 м права
                                Еми тва е таяка принципно, ама аз мислех, че спора е коя кола е по-бръза.
                                Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                                Mazda 6 2.3 2005
                                sigpic

Comment

Working...
                                X